55
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 12-18
9
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 7-18
Milla szexpartner

szexpartner

Milla-

Nem prémium hirdető
77/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-10-29 19:50:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingyenes hirdetők reagálásai nem olvashatók.

Milla beszámoló szexpartner Budapest 2013-10-29

Egyeztetés
Dorina képei ámulatba ejtettek, feltörtek bennem a régi emlékek, és elhatalmasodott bennem a vágy, hogy újból meg kell látogatnom, mivel régebben is nagy hatással volt rám szépsége,kedvessége. Ezért fogtam a telóm és hívtam is. Egyből sikerült elérnem és esti órákra beszéltük meg a talit.
Megközelítés
Tömeg közlekedéssel mentem de könnyű megközelíteni kocsival is. A lakás frekventált helyen található, szép kiépített környezetben.
Helyszín
Újszerű, modern ház. Amikor a ház elé értem izgatottan hívtam, hogy itt vagyok a kapuban, ő kedvesen megmondta a kapu számot és beengedett. Beszálltam a liftbe és elkezdett hevesen verni a szívem, hisz mindig jó érzés hozzá menni és régebben is jól éreztem magamat vele. A lakás maga szép, modern, két tágas szobából, áll szépen bútorozva. A fürdő szoba tiszta, igényes, megannyi tusfürdő választék. Ágy is kényelmes nagy, én már csak tudom, hiszen nagy darab vagyok:)
Milla külseje
Mikor beléptem az ajtón, és ő ott állt, és meglátlam, hát a lélegzetem elállt. Én nem értem, mert amikor találkoztunk először, akkor is gyönyörű volt, de most még csodálatosabbnak láttam. Mintha haza mentem volna, megölelt és megpusziltuk egymást. Szexi fehérneműben várt a nőies idomait kiválóan hangsúlyozta. Egyszerűen a szemeim majd kiestek, ahogy végig néztem rajta, de szerintem ezt ő észre is vette, mert kedvesen mosolygott. Komolyan ritka az ilyen szép nő, ráadásul látszik hogy foglalkozik magával.

Action
Mikor megérkeztem kedvesen leültetett, kicsit beszélgettünk, itallal kínált. Dorinában ez is nagyon tetszik, hogy nem az a személy, aki arra törekszik, hogy minél előbb végezzünk. Megadja módját, érdeklődik a másik iránt. Kis beszélgetés után megmutatta a fürdőt. Nagyon siettem, mert minél előbb mellette akartam lenni. Fürdőből kiérve, az ágyon fekve meztelenül várt, közben a vibrátorával izgatta magát. Mellé feküdtem és elöntött a vágy, hogy meg kell csókolnom. Nagyon érzékien csókol. Közben simogattam a mellét. Aztán nem csak simogatni akartam, hanem kényeztetni is a cickókat. Nyelvemmel játszadoztam a melleivel, izgattam a bimbókat, ő meg sóhajtozva simogatta a tarkómat közben. Aztán szerettem volna megkóstolni, így lefelé haladtam a két combja közé. Nagyon izgató volt kényeztetni, hallani, látni, érezni, ahogy élvezi nyelvem kényeztetést. Egyre jobban szorította a fejemet, össze két combjával. Majd közölte, hogy most ő következik. Hanyatt fektetett, és ami utána következett, az maga volt meny ország. Nagyon tudja, mi kell a férfinak. Elején lassan, gyengéden játszadozik a szerszámmal és körülötte és tevékenykedik. Végig szemedbe néz ami még jobban izgatott. Még csak tetőzte az, hogy az ágy mellett lévő nagy tükörből néztem ahogy kényeztet. Ismétlem, nagyon rátud érezni, hogy esik a jól a másiknak a dolog. Van benne érzékiség, és egy kis pornó feeling. Amikor kellő képen kemény voltam, a velem egykorút a melléhez dörzsölgette. Á éreztem, ez ha így megy tovább, hamar végem lesz, így védő felszerelést kértem. És szerettem volna szemből érezni, így úgy hatoltam belé. Közben érzékien csókolóztunk. Egyre jobban elkapott a vágy, és ahogy gyorsítottam a tempón éreztem, hogx végem lesz, be is következett. Aztán segített letisztítani. Aztán hozzám bújva beszélgettünk, ami vele az is öröm . Majd kezdeményezte simogatást, és már megint a szájába találtam a velem egykorút. Látszik szereti csinálni, és ami még jobb, nagyon élvezi. De annyira átadja magát a dolognak, hogy szerintem jó pár férfi társam nem bírná sokáig így, tehát megint védő felszerelést kértem, és most hátulról tettem magamévá. Közben markoltam a formás popsiját, és ő csak tolta magát hozzám, hogy már olyan mélyen benne voltam, hogy úgy éreztem, hogy megint végem lesz. Ezért szóltam neki, hogy póz csere, és megint én szerettem volna felül lenni. Nem tudom miért, de szeretek igéző szemeibe nézni közbe, és csókolni őt, ezért így folytattuk a dolgot. Ő megölelt magához szorosan, közben kinéztem a tükörbe, és még jobban izgatott. Közben már markolásztam a mellét és egyre gyorsabban, erősebben, toltam és, bekövetkezett a vég, a gyönyörű vég de hagyott még magába lenyugodni jó hosszan ,sokáig.
Elszámolás
Teljesen korrekt, amennyit a telefonban elmondott, annyi. Előre letettem és fel se hozódott az egész találkozó soráig. Amennyit ad a másiknak, az ennél sokkal többet megér.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dorina szépségéhez egy szép belső is társul, ami a mai világban ritkán tapasztaltam lányoknál. Pedig látogattam már meg egy párat. De eddig mindig nála éreztem magamat a legjobban. Oda figyel a másikra, tudja hogy mire van szüksége az embernek, csak a vendégért van, és emellett nagyon jó beszélgető partner. Hiba volt, hogy ennyi időt kihagytam nála, úgy érzem, hogy ezeket az időket be kell pótolnom, remélem hamarosan ismét lesz hozzá szerencsém.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36308502288 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Milla szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.
Ha vannak is további beszámolói, azok csak prémium vendég előfizetéssel jelenik itt meg.