8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:45-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-17
Niki szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-10-29 16:01:17

nogod23
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki reagálása

Drága Frédim! Örülök hogy részese lehettem a szülinapod méltó megünneplésében, s remélem a kis meglepim valóban tetszett. Pontosabban ízlett. :)
A kis fricskát nem hagyhattam ki... de csak mert megérdemled (s valóban nem azért mert büdi a szád)! :D
Legközelebb már tudod mit merre keress, tudod, érezd magad otthon alapon! :D
Hamarosan újra látjuk egymást és akkor... hmmmm... ;)
Addig is puszikállak, légy jó fiú, Dinóval őrizzük a barlangot! :D

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2013-10-29

Egyeztetés
Privát üzenetben itt az oldalon, talán 1 héttel a találka előtt :) Sose volt gondom az időpont egyeztetéssel Nikinél, amint van ideje, válaszol az üzeneteimre így mindig minden gördülékeny :)
Megközelítés
Móricz-ról 27-es busz 1 megálló, majd 5 perc eü. séta, mert bőven volt még időm :) A tetthely közelében van egy pub, remek idő elütésre ha notórius előbb érkező a makktárs :) A térkép elég pontos, jó tájékozódási alap!
Helyszín
Kapucsengő után szokásos egyből balra támadás, egészen a lakásig, nem kell sokat kolbászolni :) A lakást ismét tisztának és rendezettnek találtam. A szobából egyenes a bejutás a fürdőszobába, így el vagy szeparálva a lakás többi részétől, fő a diszkréció ugye :) A fürdőben szokásos tusfürdők és egyéb felszereltségek mellett két HATALMAS szájvizet találtam, kis fricska nekem, no nem azért mert büdös a szám :D Csak vaksi voltam eddig :) Az ágy még mindig kicsinek tűnik, mikor hosszú idő után megpillantja az ember, aztán mindig rájövök hogy megfelelő :)
Niki külseje
Megbeszéltük Nikivel hogy kedvelem a szexi fehérneműket, így harisnyában, kis csipkés bugyiban és egy szexi felsőben várt, aminek nem tudom a nevét, de bomba volt benne :P Az adatlapon szereplő magasság pontos, kis mini szexbomba, hatalmas cicikkel és üde mosollyal, jókedvvel :) Cserfes, poénkodós lány, buja hozzáállással :)

Action
Lustálkodós kedvemben voltam, így fürdés után a hátamra ültem és kértem hogy ő is feküdjön mellém. Kis csókolózással kezdtünk, aztán kis cápám jelzett odalent hogy szeretne némi szeretetet kapni :D Niki megkérdezte, hogy leveheti e a felsőjét, mert a melleinek (én most már csak incinek és fincsinek hívom őket :D) is szüksége van szeretetre :DD Természetesen igen volt a válaszom :D Miután lekerült a felső, kezecskéjével finom ingerelte a nemesebbik szervem, majd a számba adta a ciciket, hogy tessék velük foglalkozni :) Miután kiéltem magam rajtuk lentebb csúszott, és a mellei közé fogta a szerszámot. Jóleső melegség vett körül, valami még jobb következett, lassan fokozatosan csúszott még lejjebb, és tüntetett el az ajkai között :) A kedvenc részem az volt, mikor betette a mellei közé, előre hajolt, bekapta ameddig csak ebben a szögben tudta, én pedig diktáltam az iramot, így egyszerre mellszex és francia, ügyes technika :D Persze ehhez kellenek az ő rendkívül kedvező adottságai is :)

Elég sokáig franciázott nekem, váltakozó stílusokban, tudja hogy szeretem a kezét, így ezt is használta. Mielőtt végem lett volna kértem, hogy forduljon meg, mert szeretném viszonozni amit kaptam :) Nem volt ellenére, Nikiről tudni kell, ha az ember odafigyel rá, teljesen át tudja magát adni az élvezeteknek. Most fém mentes puncit kaptam, a piercing most pihent, na nem mintha zavart volna máskor :) Remek húsos punci, mely kényeztetésre nagyon jól reagál, egy jó technikával hamar (de nem feltűnően hamar ;-) ) tud az ember eredményt elérni nála, ami lehet az összeszokottabbság miatt van, de minden alkalommal fokozódik :) Érdemes az időt ráfordítani a kényeztetésére urak, csak ezt szerettem volna szemléltetni :)

Kis pihegés után felkerült rám a vegyvédelmi és lovagló pózban esett nekem :D Elég nagy tárházzal rendelkezik, volt egymáshoz simulós, előre hátra dörzsi, volt egyenes háttal ugrálás szóval remek kis vágta volt miközben hogy-hogy nem a mellei sokszor akadtak a szám ügyébe, gondolom nem véletlenül :D Viszont itt fordult egyet az agyam, mivel az előző két alkalommal is hasonló koreográfia szerint ért véget a randink, így kértem hogy ezúttal NFVSZ legyen. Így gumi le és jött megint a már előbb megénekelt mellel kombinált francia, majd váltott az általam ugyancsak kedvelt ütemes kéz + száj kombinációra, aminek hamar meg is lett az eredménye, nagyon nagyot élveztem :) Nem ejtett ki az ajkai közül egyből, lassan mozgásokkal hozott le, nem hagyott bennem egy cseppet sem, majd mikor már elernyedtem az ágyon, diszkréten kivonult a fürdőbe ahol az utódaim végezték :)

Onnan a konyhába vette az irányt, ugyanis nemrég születésnapom volt így kaptam egy kis plusz finomságot, itt is köszönöm szépen! :) Az elhasznált életenergiáim pótlására pillanatok alatt eltüntettem az ajándékot, majd az időnk hátralévő részét egymással viccelődve töltöttük el :)

Szokásos utolsó vendégnek szerveztem magam, így együtt hagytuk el a bázist, az utcán még puszi-puszi és búcsú a következő hónapig :)
Elszámolás
Előre leraktam a polcra ahogy szoktam, most már rá se néz mit rakok oda, és egészen az együttlét végéig ott is marad. Az alap randi pesti átlag, extrákkal kicsit a fölé megy, de megéri :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét sikerült remek randit összehoznunk Nikivel, születésnapom alkalmával látogattam meg, nem bántam meg :D Aki egy jó fej, buja csajszit keres az Nikinél jó helyen jár, csak ajánlani tudom :) Most leteszteltem a végig franciát is nála, így most már erről is tudom állítani, hogy profi szinten műveli :) Csók Niki!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2016-03-11) : Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt.

felejthetetlen: 42db
(2021-04-02) : Én elfeküdtem rajta Niki pedig a lábai közé telepedett és egy mélytorkos franciával folytattuk a randit. Így csináltuk egy darabig majd 69-et kértem. Igazából ez sem tartott sokáig, mert hamar gumit varázsolt rám és hátulról csináltuk kutyus pózban. A testét átkaroltam és mivel eléggé instabil póz volt, ezért Niki hasra feküdt és így folytattuk hátulról.

(2021-03-05) : Finom csók után én is mellé fekve elkezdtünk csókolozni nagyon jól csinálja sokan tanulhatnának tőle.!!majd fölém helyezkedet és fel le mozgott rajtam és hol a cici hol a szerszám kényeztetése foglalta el magát nagyon jó volt látni ahogy élvezi amit csinál.kezdtem érezni, keményedni a célszerszámot és kértem én is hadélvezzem az ő testét .hátára feküdt elkezdtünk csókolozni majd csókolni fani kezdtem a két szép mellét .

(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

nagyon jó: 59db
(2021-08-10) : Ellentmondást nem tűrően közelte, hogy ezt most nagyon vissza fogom kapni és a hátamra döntött. Végigcsókolt mindenhol, majd birtokba vette meredező férfiasságom. Lágyon csókolgatta, nyalogatta és a hegyét izgatta. Finoman bekapta és egyre mélyebben bevette. Ezzel kezdetét vette egy hosszú és egyben őrjítő mélytorkos elemekkel gazdagított franca óra.

(2021-07-01) : Hol gyorsabban hol lassabban bólogatott, néha lent tartva kicsit. Hol csak a nyelvével ingerelte a velem egykorú oldalát, körbe nyalta a hegyét. Egyszerűen fantasztikus amit tud művelni a szájával. Amikor pedig nem voltam a szájában akkor bevetette a két nehéz tüzérséget, az ikreket. Ki-be járatta a velem egykorút az ikrek között és közben a hegyét pedig bekapta.

(2021-04-15) : Esetemben pontosan tudja, mitől döglik a légy, lassan elkezdett szopni, kéz nélkül, nagyon érzékien. Közben elkezdte a heréket simogatni, majd nyelvével is kényeztette, miközben a kezével átvette a dákó kényeztetését. Nagyjából ezt váltogatta, jó pár percig, de nem akartam még, hogy végem legyen, ezért a hátára fektettem, és én látogattam meg a lábai között.

: 101db
(2021-07-26) : Ő kezdeményezte a kövi kört és mondta vágjam magam kényelembe,így is tettem és ő pedig a lábaim közé helyezkedett. Újra bevette a csodás francia tudását. Miután kellően keménnyé varázsolt. Mondta hogy most meg kell már dugnod. De én mondtam hogy puncit még nem kaptam.

(2021-06-04) : Majd mikor kellő időt pihentem a lányok újra támadást indítottak. Niki a velem egykorút eltüntette a szájában, közben Wanda a számra ült és így én őt kényeztettem. Egy újabb isteni franciát kaptam a lányoktól. Wanda hangja kezdett megjönni, neki is isteni finom volt a puncija. Egyre gyorsabban pörgettem a nyelvem aminek hatására Wanda el tudott élvezni.

(2021-05-19) : Félbe kellett szakítanom,mert robbanás közelben voltam. Kijöttünk a zuhany alól és megtörölköztünk ,majd Niki a kanapéra lökött és letérdelt elém és újra a szájába vett.Újra elkezdett úgy kényeztetni mint a zuhany alatt ,de itt már változtatott a tempón,volt hogy gyorsabban bólogatott rajtam és volt hogy lassan.