23
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-10-28 06:43:57

Felhőtlenphil
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia reagálása

vito!!:)köszönöm!!sajnálom hogy megvonáson vagy és így nincs ismétlés:):):jelzem mikor újabb rajz kerül fel rám..köszönöm csókollak!!:)::)

beszámoló

Egyeztetés
Elérni nem volt nehéz, itt az oldalon reggel és este aktív, gyorsan válaszol, ha megfelelő időben csörög az ember fia, a telefon sem bonyolult. Mivel a munkaidőnk fedi egymást, ezért megfelelő időpont megtalálása nem egyszerű. Rapid bejelentkezés, pláne a nap utolsó vendégének sanszos, hogy nem jön össze. Népszerű, úgyhogy nem árt előre tervezni.
Megközelítés
A térképen rajta van a közterület megnevezése, az épületeken az utcanév és a házszám, nem könnyű eltéveszteni. Belváros, tehát nem biztos, hogy pont a ház előtt lesz ingyenes parkoló, ezt ajánlott belekalkulálni a transzferidőbe.
Helyszín
Belváros, nagy belmagasságú lakás, melyet néhány lépcsőfok legyőzésével kell megközelíteni.
Az ingatlan nem egy szupermodern, új hullámos fém és üvegpalota, hanem az épülethez illő lakás. Mindenütt rend, azt viszont már a belépéskor éreztem, hogy egy jó sikerült menet után rágyújthat a vendég, ha úgy tartja kedve. Kényes vagyok erre, de mivel a dohányzást nem titkolja, így nem ért meglepetés, és egyébként sem volt különösebben zavaró. Konyha-zuhanyfülke-szoba voltak azok a helyiségek, amiket láttam, de nem vagyok ingatlanügynök, nem érdekelt a lakás.
Klaudia külseje
Nem csak a dohányzást nem titkolja, hanem a korát sem. Tehát aki vén fejjel egy tinipofiba szeretne lihegni, az ne őt válassza. A teste ellenben cáfolja korát, amit részben az orvostudománynak, de még nagyobb részben magának köszönhet. Sportos, de nőies alakját sebész díszítette fel a kor elvárásainak (és az én elvárásaimnak is) megfelelő keblekkel. Az így tökéletesített testet a legkülönbözőbb tetoválások borítják. Ha Klaudia valaha megöregszik (?), akkor úgy fog kinézni, mint egy jakuza.

Action
Zuhanyzás, majd pár percre eltűnik, hogy belebújjon pár falatnyi textilbe, hogy aztán visszalibbenjen hozzám. Megcsókolt hozzám dörgölődzött, megfordult és formás popsiját tolta felém. Ááááhhh. Azon nyomban magamévá akartam tenni, de egy kicsit még incselkedett, majd leguggolt és lágyan franciázni kezdett.
Az ágy hívogatóan terpeszkedett mellettünk, úgyhogy pár perc múlva kényelmesbe kapcsoltunk, de a francia-lecke tovább folytatódott. Csukott szemmel, átszellemülten ügyködött, kezével a zacskó tartalmát tapintotta ki, simogatta, kényeztette azokat is. Hajnalig tartó bulizás és rövid pihenés után érkeztem, így szokásommal ellentétben nem hiányoltam a hardcore-t, finoman élvezkedtem. Azért annyira nem lazultam el, hogy ne kívánjam minden porcikáját. A kellemes franciáját igyekeztem én is meghálálni. Ténykedésem közben ráfogott a tarkómra, húzta magához a fejem, szorosan a puncinál tartotta a számat, csípőjével körözött, beletúrt (volna) a hajamba, ha lenne hajam. Nem szólt, de mégis irányította a franciámat, kifejezetten izgatott a dolog. Látszólag elégedett volt a közös munkával, a koprodukciót sóhajokkal, nyögésekkel ismerte el. Miután mindketten levegőhöz jutottunk, gumit kértem, és misszionárius küldetésre indultam. Lassabban, gyorsabban, hol a csodálatos cicikbe kapaszkodva, hol az ágyra támaszkodva egyensúlyoztam. Nem is emlékszem, hogy kipróbáltunk volna más pozíciót. A biztonság kedvéért még megkérdeztem, hogy csakugyan a szájába élvezhetek-e, de mire lekerült a gumi, már nem tudtam visszatartani magam, és néhány másodperc alatt a mosásba küldtem a lepedőt.
Kaptam egy pohár vizet, és miközben csacsogtunk pár szót, az órára sandítottam, és láttam, hogy már húsz percem sincs. Piszkosul be voltam indulva, de nem udvariatlanság lett volna a finomabbra hangolt első menetet egy összecsapott keféléssel elrontani. Helyette hallgattam, mit mesél Klaudia, és ő is hallgatta, hogy én mit mondok. Beszélgettünk. Nem mélyen szántó, személyes dolgokat, mégis értelmesen, kedélyesen. Mit a barátok.
Elszámolás
Kicsit a szokásos átlag felett, de hát a belvárosban ugyanazért a sörért is többet kell adni, mint az agglomerációban. Az ejakuláció/ajándék átlag fájóan magas, viszont az élmény/ajándék átlag kiemelkedően jó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az érettebb, komoly lányokat értékelni tudó vendégeknek felejthetetlen élményt nyújt. Pornós élmény nem volt, de szerencsére ma én is át tudtam kapcsolni a szeretkező üzemmódra, így nagyszerűen indult a reggelem. Köszönöm.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-11-05) : Kis pihegés után csókokkal köszönte meg ténykedésem, majd újra az én barátom kapott kis francia kényeztetést. Gumit szájjal fel és kivételesen oldalról öleltem magamhoz és hatoltam be a szűk punciba. Egy idő után váltás és a hátamra döntvén szemből ült belém és kezdett lovacskázni.

(2021-09-29) : Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó szerszámom. Szégyen ide vagy oda ,már a látványtól a kisugárzásától vigyázzba vágja magát szerszámom:) teljesen önálló életet él.Klaudiánál hiába a forgatókönyv ,hogy majd ezt így fogom meg úgy fogom csinálni ha végre újra élvezhetem társaságát :

(2021-09-16) : A nagy sóhajtozás után Klaudia úgy döntött, hogy elégtétel vesz, és most rajtam a sor. Uraim, a látvány sem semmi (hajkoronáját már az elején összecsipeszelte), az érzés azonban frenetikus, cuppogós, szembenézős, stb. - tudjátok. Csak egy kis ideig bírtam tétlenül, számra kértem, s 69-ben folytattuk, majd egy idő után melegebb helyre kéredzkedtem

felejthetetlen: 10db
(2021-11-21) : Egy remekbe szabott francia óra kezdődött. Néha szinte teljesen eltüntem ajkai kózt de volt, hogy csak a hegyét nyalta. Kezét nem vagy csak néha használta. Isteni volt. Még most is borzongok ha erre gondolok. Kitalálta mit szeretnék mert gumiért nyúlt. Természetesen mivel,hogy posiját odafordította, ismét mekostoltam.

(2021-09-03) : Kis tisztogatás, folyadékpótlás és tisztálkodás után összebújós dumcsi. Egyre jobban simogattuk egymást, majd egyszer csak a lábát keresztbe átvetve rajtam érzéki csókokból indítva kezdett franciásan kényeztetni majd én őt. Hamarosan jöhetett a gumi rám, Klaudia meg a hátára :) Missziben finoman hatoltam belé, nem is váltottunk pozitúrát,

(2021-07-27) : Mielőtt túl jó lett volna nekem, megálljt kértem és én tértem rá fantasztikus teste végigcsókolására, a világbajnok (bocs, jelen időszakban olimpiai bajnok) cicik különös figyelmet kapván, de csak megérkeztem a finom, puha, illatos puncihoz, amit nyelvemmel addig kényeztettem, míg sikerült Klaut elröppentenem.

nagyon jó: 9db
(2021-10-09) : Persze gondoltam,hogy a kukackámmal szeretne játszani mikor elém guggolt. Egy fenomenális francia lecke kezdődött. Ahogy az le van írva. Csak a hegye ingerlése majd csaknem tövig eltüntetve, gyorsan lassan. Majd megint csak a nyelvével a makk nyalása. És közben a szemkontaktus. Még most is beleborzongok. Kezét szinte nem is használja.

(2021-08-26) : Ő sem tétlenkedett, tanítani való nyelvmunkája miatt egyre jobban éreztem magam. Változó intenzitással izgatott. Hol szinte tövig eltüntem a szájában, hol csak a hegyét nyalta. Persze a golyókat sem hagyta nyugodni, azzal is foglalkozott. Sokáig élvezkedtem volna de inkább gumit kértem mert már szerettem volna a puncikája szorítását érezni.

(2021-05-31) : Nyakamat átölelve lágyan csókol meg, ami fantasztikus. Lassan az ágy felé mozdulunk, ahova finoman leültet és elém térdelve a szám után a csókjaival egyre lefelé halad, majd egy isteni francia felvezetés kapok. Finoman, lassan, lágyan, pont ahogy szeretem. Egy idő után nyúlna a gumiért, ha hagynám, de helyette inkább én fektetem gyengéden az ágyra és szerény tudásommal viszonzom neki ezt a franciás kényeztetést

: 9db
(2021-09-17) : Mikor átöltözött,szexi fehérneműbe ismét le esett az állam olyan gyönyörű volt,egy igazi bombázó állt előttem.Egyből magamhoz húztam csókokkal borítottam el ahol csak értem.Ez jó hatással volt Klaudiára mert szépen elém térdelt és máris elkezdett kényeztetni.Kaptam egy mély torkos bő nyálas franciát,ami annyira jólesett hogy nagyon vissza kellett fognom magam ne így legyen végem.F

(2021-08-06) : Innen teljesen átvette az irányítást. Hanyatt fektetett és a meredezö kukackámat vette kezelésbe nem kis hatékonysággal. Nagyon finoman incselkedett vele. Nyelve hegyével lassan körbe járt rajta majd szinte teljesen eltüntem csodás ajkai közt. Isteni érzés. Tanitani kellene a technikáját. Váltott tempóban csinálta egy jó darabig míg közben a golyokkal is foglakozott.

(2021-06-29) : Előszőr a szájával játszott megfelelő keménységű kukackámmal, hol szinte teljesen eltüntettve hol csak a hegyét érintve izgatott! Isteni! Mikor érezte,hogy lassan végem, a gumit szájával huzta kukacomra., és rögtön lovagolni kezdett felém forbulva, én pedig a szép és kívánatos cicikbe kapaszkodtam. Utána kértem a kutyus pózt, amikor is eszméletlen látvány tárul az ember elé: szép formás feszes popsi.