30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-17
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:45-tól hívható
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-10-28 05:27:37

Drogo
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia reagálása

nem lehet megunni :):):)köszönöm drágám,máskor sokszor is!!::):)csókollak!!::):)

beszámoló

Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Napokkal előtte, jeleztem jövetelem, ha magyarba járok, nem hagynám ki!!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ez most már a vég!! Teljes káosz, javasolnám előbb elindulni, sosem lehet tudni most pont mi van le zárva, tömegközlekedés tökéletes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Semmi változás, tiszta kicsi otthonos lakás.
Klaudia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Semmit nem változott:):ugyan az a bombázó, nekem tökéletes, popsi gyilkos, cici imádni való. Kedvessége, figyelmessége is mindig elvarázsol!!

Action
Prosztata masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Vibrátoros játék:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Elég rég járok Klauhoz, nem hagyhatom ki ha BP járok. De mindig megtud lepni valamivel. Elmentem tusolni, csak azt vettem észre be áll mellém, majd ó meg moss:):) Olyan franciázást kaptam, hogy a szemem is ki akart esni, kicsi hely miatt csak támaszkodtam:lábam alig bírták, rendesen felkészített::)) Én jöttem, nyakamba vettem az egyik lábát úgy kényeztettem:) Fogta fejem, húzott magába, sikerrel jártam.:) Egy ide:):) Gyorsan be a szobába, gumi fel és már támadás hátulról fotelba támasztva. Nekem a popsija gyilkos, pici kislányos csípőjét fogtam, nem lehet ésszel bírni, a látvány fantasztikus, kész voltam hamar:) Egy -egy:) Volt még időnk bőven,kaptam kávét, ásvány vizet, beszélgettünk. Közben cirógatott, én is bimbót be be kaptam, majd csókoltuk egymást ahol csak értük, ez már barátnős feeling volt,gumi fel,szájjal:) Magam alá gyűrtem rendesen, lábaival keresztbe fogott, nem telt el pár perc, ismét kivégeztük egymást:): Teljes végkimerültség:):) Eszméletlen volt,imádom!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindig lefixálom meddig szeretnék maradni, előre borítékba asztalra. Magasabb az átlagnál,de a színvonal is!tökéletes!!!:)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon örülök, hogy rátaláltam, köszönet az oldalnak! Havi szinten jövök megyek, nem kell keresgélnem mást, ami vagy be jön, vagy nem:) Mindig mintha a barátnőmhöz jönnék,el is hiszem mikor vele vagyok, hogy barátnőm:) Remélem még sokszor jöhetek hozzá, mert nem lehet megunni!!:)Köszönöm Kleopátrám:):)Csók a bimbókra is!!:):)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-11-05) : Kis pihegés után csókokkal köszönte meg ténykedésem, majd újra az én barátom kapott kis francia kényeztetést. Gumit szájjal fel és kivételesen oldalról öleltem magamhoz és hatoltam be a szűk punciba. Egy idő után váltás és a hátamra döntvén szemből ült belém és kezdett lovacskázni.

(2021-09-29) : Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó szerszámom. Szégyen ide vagy oda ,már a látványtól a kisugárzásától vigyázzba vágja magát szerszámom:) teljesen önálló életet él.Klaudiánál hiába a forgatókönyv ,hogy majd ezt így fogom meg úgy fogom csinálni ha végre újra élvezhetem társaságát :

(2021-09-16) : A nagy sóhajtozás után Klaudia úgy döntött, hogy elégtétel vesz, és most rajtam a sor. Uraim, a látvány sem semmi (hajkoronáját már az elején összecsipeszelte), az érzés azonban frenetikus, cuppogós, szembenézős, stb. - tudjátok. Csak egy kis ideig bírtam tétlenül, számra kértem, s 69-ben folytattuk, majd egy idő után melegebb helyre kéredzkedtem

felejthetetlen: 10db
(2021-11-21) : Egy remekbe szabott francia óra kezdődött. Néha szinte teljesen eltüntem ajkai kózt de volt, hogy csak a hegyét nyalta. Kezét nem vagy csak néha használta. Isteni volt. Még most is borzongok ha erre gondolok. Kitalálta mit szeretnék mert gumiért nyúlt. Természetesen mivel,hogy posiját odafordította, ismét mekostoltam.

(2021-09-03) : Kis tisztogatás, folyadékpótlás és tisztálkodás után összebújós dumcsi. Egyre jobban simogattuk egymást, majd egyszer csak a lábát keresztbe átvetve rajtam érzéki csókokból indítva kezdett franciásan kényeztetni majd én őt. Hamarosan jöhetett a gumi rám, Klaudia meg a hátára :) Missziben finoman hatoltam belé, nem is váltottunk pozitúrát,

(2021-07-27) : Mielőtt túl jó lett volna nekem, megálljt kértem és én tértem rá fantasztikus teste végigcsókolására, a világbajnok (bocs, jelen időszakban olimpiai bajnok) cicik különös figyelmet kapván, de csak megérkeztem a finom, puha, illatos puncihoz, amit nyelvemmel addig kényeztettem, míg sikerült Klaut elröppentenem.

nagyon jó: 9db
(2021-10-09) : Persze gondoltam,hogy a kukackámmal szeretne játszani mikor elém guggolt. Egy fenomenális francia lecke kezdődött. Ahogy az le van írva. Csak a hegye ingerlése majd csaknem tövig eltüntetve, gyorsan lassan. Majd megint csak a nyelvével a makk nyalása. És közben a szemkontaktus. Még most is beleborzongok. Kezét szinte nem is használja.

(2021-08-26) : Ő sem tétlenkedett, tanítani való nyelvmunkája miatt egyre jobban éreztem magam. Változó intenzitással izgatott. Hol szinte tövig eltüntem a szájában, hol csak a hegyét nyalta. Persze a golyókat sem hagyta nyugodni, azzal is foglalkozott. Sokáig élvezkedtem volna de inkább gumit kértem mert már szerettem volna a puncikája szorítását érezni.

(2021-05-31) : Nyakamat átölelve lágyan csókol meg, ami fantasztikus. Lassan az ágy felé mozdulunk, ahova finoman leültet és elém térdelve a szám után a csókjaival egyre lefelé halad, majd egy isteni francia felvezetés kapok. Finoman, lassan, lágyan, pont ahogy szeretem. Egy idő után nyúlna a gumiért, ha hagynám, de helyette inkább én fektetem gyengéden az ágyra és szerény tudásommal viszonzom neki ezt a franciás kényeztetést

: 9db
(2021-09-17) : Mikor átöltözött,szexi fehérneműbe ismét le esett az állam olyan gyönyörű volt,egy igazi bombázó állt előttem.Egyből magamhoz húztam csókokkal borítottam el ahol csak értem.Ez jó hatással volt Klaudiára mert szépen elém térdelt és máris elkezdett kényeztetni.Kaptam egy mély torkos bő nyálas franciát,ami annyira jólesett hogy nagyon vissza kellett fognom magam ne így legyen végem.F

(2021-08-06) : Innen teljesen átvette az irányítást. Hanyatt fektetett és a meredezö kukackámat vette kezelésbe nem kis hatékonysággal. Nagyon finoman incselkedett vele. Nyelve hegyével lassan körbe járt rajta majd szinte teljesen eltüntem csodás ajkai közt. Isteni érzés. Tanitani kellene a technikáját. Váltott tempóban csinálta egy jó darabig míg közben a golyokkal is foglakozott.

(2021-06-29) : Előszőr a szájával játszott megfelelő keménységű kukackámmal, hol szinte teljesen eltüntettve hol csak a hegyét érintve izgatott! Isteni! Mikor érezte,hogy lassan végem, a gumit szájával huzta kukacomra., és rögtön lovagolni kezdett felém forbulva, én pedig a szép és kívánatos cicikbe kapaszkodtam. Utána kértem a kutyus pózt, amikor is eszméletlen látvány tárul az ember elé: szép formás feszes popsi.