23
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 16-22
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-10-27 20:21:15

bandris
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 beszámoló szexpartner Budapest 2013-10-27

Egyeztetés
Késő délután derült ki, hogy másnap el tudok szabadulni, ezért megint csak az esélytelenek nyugalmával csörgettem nyuszit. Elsőre nem vette fel, de párperc múlva volt olyan aranyos, és megcsörgetett. Mint utólag kiderült mázlim volt, és másnap tudott fogadni.
Megközelítés
Parkolás:
3
Most nem mocival mentem. :-/ Most kellett nézelődnöm, hogy kocsival milyenek a parkolási esélyek. :-) Nem túl jók. :-) Számítottam is erre, ezért időben elindultam, volt időm bolyongani. Négy utcával lejjebb találtam is egy parkolóhelyet. Pénz bedob, cetlit kirak, parkolás kipipálva. Bezzeg mire visszasétáltam, közvetlen a kapu előtt két hely is felszabadult. :-) Nem baj, legalább a 10 perces séta alatt felhajtottam egy bomba energiaitalt. ;-)
Nem vagyok nagy falusi, ezért nem tudom a BKV-s megközelítési lehetőségeket, de nem egy eldugott környék, ezért gondolom azzal is jó a megközelítés. A cím pontos, GPS gond nélkül oda vitt.
A kapu mellet még mindig egy bár van, az utcán kiülővel, hála a késő őszi, nagyszerű időnek megint sok volt ott az ember. :-) Kapuban Nyuszit felhívtam, diszkréten be tudtam osonni! ;-)
Helyszín
Új építésű ház, ennek megfelelően a lakás is rendben van. Nagy, tágas. Ugyan Nyuszi nem egyedül van a lakásban, ami megint csak nem zavart, főleg, hogy tudom, hogy ki az a másik leányzó. ;-) Ennek okán volt is egy szép kis pofa bőr lesülésem. ;-) A lakás úgy gondolom még mindig jól, szépen van berendezve. Még mindig a félhomály az uralkodó. Amúgy is, ha belépek a lakásba, engem annyira elvarázsol Nyuszika, hogy se látok, se hallok. :-)
A fürdő megint, tiszta, rengeteg tusfürdő, törölköző rendben. A zuhanyrózsa viszont új, szép zölden világít. :-) Itt is, ott is folyik belőle a víz, de ezt betudom annak, hogy nincs ember a háznál. ;-) Használhatóságát nem befolyásolja. :-)
Mivel voltam már Nyuszinál, a szoba jobb fényviszonyára szerettem volna felhívni a figyelmét, de telefonban elfelejtettem. Írtam neki üzit, de huncutul azt mondta, hogy erre vonatkozóan nem kapott üzenetet tőlem. ;-) Szó mi szó, most sem úsztunk a fényárban, de talán a függöny egy kicsit résnyire el volt húzva! ;-) Lehet, legközelebb viszek egy fejlámpát. ;-)
Nagy, emlékeim szerint hangtalan, kényelmes franciaágy, szék a ruháknak, hangulatvilágítási eszköz, és most jól emlékszem, zene is szólt a szobában. :-)
Bunny 24 külseje
A képeknek még mindig teljesen megfelelő, ehhez szép pofi, csalfa szemek. Imádni való! Megint fekete harisnyában, ami nekem nagyon tetszett csak én mamlasz megint elfelejtettem személyesen megdicsérni, és fekete, ha jól emlékszem melltartó. ;-)
Megint csak ismételni tudom önmagam, formás, kerek, nőies, szexi, szóval nekem teremtették Nyuszit. :-)

Action
Kis édesség átadás, a sikeres jogosítvány szerzés alkalmából, energiaital készlet utánpótlást is átadtam. Most már tudom, milyen ízű bombát nem szeret Nyuszi! ;-)
Kérem szépen. :-) Megjöttem a zuhanyzásból, és már bele is csaptunk a lecsóba. Nyuszi már annyira türelmetlen volt, hogy azt sem várta meg, hogy zuhanyzás után újra össze fogjam, gumizzam a hajam, már rá is harapott a csalimra! :-) Kicsit vicces volt számomra, hogy ott állok, a hajammal bíbelődök, és ő meg már lent bíbelődik. ;-) Rendbe szedtem magam, harcra készre. Megint az ágyon landoltam, ekkor közölte velem Nyuszi, hogy ma még szűz, én vagyok az első. A múltkori első találkánk okán, az első gondoltam az volt, hogy végem lesz mint a botnak, e gondolatomat meg is osztottam hangosan Nyuszival, és ezután megmondom őszintén nem nagyon tudom, hogy mi mikor történt. :-) Olyan vad szexbe fogtunk, hogy a fülem is kettéállt. :-) A szokásos kifogástalan francia, minden területre kiterjedő kényeztetés, amit nem bírok ki anélkül, hogy magamra ne húzzam finom édes kelyhét. Azt hiszem ebben a körben volt részem a csodás kebelszexben is. Gumi fel, és egy vad lovaglásban volt részem, háttal, szemben. Ezután az oldalára feküdt, én a fenekébe, és a bokályába kapaszkodva, izzadságtól fürödve dolgoztam. Visszagondolva, arra emlékszem, hogy Nyuszi bokályát nagyon szorítottam, remélem nem lett kék foltos a helye. :-) De ezt hozta ki belőlem Nyuszi! ;-) Első körben, így is lett végem! Még szerencse, hogy Nyuszi nem tette el téli nyugovóra a szélgépet, bekapcsolta, hogy felszáradjak. :-) Beszélgettünk, ugye Ő most lett friss autó tulajdonos, leginkább e témáról folyt a csevej, már amikor megint csak szóhoz jutottam. ;-) Ja, meg az egy-két furcsa makktársamról esett szó. :-) Közösen elfogyasztottunk egy-egy bombát, megszabadítottam egy Ő általa nem szeretett ízűtől. :-)
Belevetettük magunkat a következő felvonásba. Franciával indított, és ekkor megjegyezte, hogy milyen jó, hogy simogatom közben, nem nagyon szokták. És ezt mind franciázás közben, elmondja a gondolatait, kicsit megint franciázik, megint elmondja, ami a nyelve hegyén van. :-) Tök természetesen, mintha nem is franciázna éppen. Hm… Az említett makktársak. :-) Ezzel csak azt akarom mondani, hogy meg kell zabálni! Imádom! ;-) Ezután ráültettem szembe a számra, persze Ő sem bírta ki sokáig, hogy ne matasson nekem lentebb. Azt hiszem ekkor fordultunk megint 69-be, én voltam felül. Majd hátsó támadásba lendített Nyuszi. Ez is elég vadra sikerült. Megint francia, én térdeltem, elkapta a kezem, két ujjam a szájába vette síkosítás céljából, és ellenkezést nem tűrve, ujjaimat a forró puncijába gyömöszölte, így ujjaztam. De az is lehet, hogy ez a művelet a hátsó támadás előtt volt? :-) Nem ez a hátsó támadás után volt! Vagy nem! ;-)
Elszámolás
Előre szeretem rendezni, mert elfelejtkezem róla.
Az ajándék mennyiségével tisztában vagyok, voltam már nála. Nyuszi, hogy még rosszabbul érezzem magam, nem tudom milyen megfontolásból, de nem annyit kért, mint szokott. Egy gesztust tett felém, és kisebb mennyiségű ajándékot kért. :-) Hiába győzködtem, hogy az előbbiek miatt is rosszul érzem magam, most még ez is. Nem fogadta el a szokott ajándékot! Szóval nem tudom mivel érdemeltem ki ezt?! :-)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Milyen érzésekkel távoztam? Remegő térd érzésével. :-) Legszívesebben el sem távoztam volna! :-) De nem maradhattam tovább, mert lejárt volna a parkolási időm, indulhattam volna gyalog haza. :-) Viccet félretéve. Én nagyon örülök, hogy rátaláltam Nyuszira! Másodjára voltam nála, az első sem volt semmi, de a mostani találka azt is felülmúlta. Egész lényében elragadó, kedves, cserfes, buja, nő. Aki szereti a határozott nőket, a vad szexet, bírja a tempót, de viszont tud emberségesen, kedvesen bánni vele, nem fog benne csalódni. Múltkor ugyan Ő azt írta, hogy átmentem nála a vizsgán, de én most érzem úgy, hogy sikerült. De lehet csak a két bombának köszönhető, hogy jobban bírtam a tempót. ;-) Most hallattam olyan hangokat tőle, amik biztatók voltak számomra. :-) Ha még sikerül rábeszélni, hogy legyen egy kicsit több fény a szobában, mert szeretném vizuálisan is kiélvezni, a csodás kerek fenekét, csodás ikreket, és több reakciót leolvasni az arcáról, akkor még egy szintet ugorhatunk a következő találka alkalmával. Ami biztos, hogy lesz. Ugyan, úgy váltunk el, hogy az idén biztos nem tudok eljutni hozzá, de ha továbbra is elérhető lesz hétvégén, akkor lehet, még az idén összeütünk egy találkát. ;-)
A végére annyit, hogy tessék tisztelni Nyuszit, és vigyázni rá!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny 24 legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 81db
(2021-11-21) : Kis idő után elém hasalt és franciázni kezdett. Közben követelte hogy popsiját paskoljam és melleibe kapaszkodjak. Nagyon írhatóan csinálta. Ahogy lenéztem csak őt láttam a szerszámomat már nem. Hanyatt feküdt és lelógatta a fejét az ágyról h így én is jobban hozzáférjek. Melleit markolva közben ujjazva húzott magába. Már itt küszködtem hogy ne így fejezzem be a torkán.

(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

nagyon jó: 67db
(2021-02-09) : Néhány percig így élvezkedtem, majd az ágyon eldőlve keblei fölé térdeltetett és egy frankó ciciszexben részesített. Igencsak szép látvány volt, ahogy a hatalmas cickók között eltünt a farkam és a végét elérve szájával fokoztta az élvezeteket. Kis idő múlva kissé feljebb helyezkedve indult újra a fantasztikus mélytorkos francia. Úgy dömtöttem most már eleget kaptam és szeretnék én is adni.

(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

: 377db
(2021-11-14) : Utána nem tűrt ellentmondást, én lettem kezelésbe véve és még mindig izgultam, elsőre általában egy darab téglává változom és jobbára használhatatlan vagyok, Bunnynál ez öt percig ha tarthatott. Hátra feküdt előttem, magához húzott, és teljesen eltűntetett az ajkai között, és ölelgetett hol velük, hol a nyelvével, elárasztva a tűzforró nyálával, pillanatok alatt kemény lettem,

(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,