23
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 16-22
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Karen szexpartner

szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-10-26 04:11:03

joco2
Gondolkodási időt kapott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2013-10-26

Egyeztetés
Telefonon elsőre ment, könnyen gyorsan!
Megközelítés
Autóval gyorsan ment, semmi probléma vele!
Helyszín
Garázs beállós ikerház teljesen rendben!
Nekem különösen tetszett minden, megvan a helye a fürdőben szobában! Első szinten cipőt vettem le, másodikon történt az aktus! Kérésemre necc combfixben fogadott!
Karen külseje
A képeknek megfelelő, tetkói brutálisak a feneke nagyon formás, jó volt megfogni! Alakja bomba jó. Igazi szexi lány, hosszú szőke hajjal, ő van a képeken!

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdés után egymásnak estünk, jó volt vele szexelni!
Lovaglása kiemelkedő, előröl hátulról nagyon tudja a dolgot, az hittem nem akarja abba hagyni!
Nekem nagyon bejött a szex vele, imádtam vele lenni!
Tök jót dumcsiztunk közben!
Lehet vele beszélgetni bármiről. Mint mondta, imádja a harisnyákat, én meg imádom az ilyen csajszikat!
Az órában többször cumizott jó hosszan, jót élveztem!
Szerintem ő hátulról szereti!
Egy kellemes, vad órát töltöttem vele!
Megéri nagyon vele!Kedves lány nagyon. Vízzel kínált de csak a végén ittam meg, mert annyira egymásnak estem vele!
Elszámolás
Korrekt átlag!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nekem pornós vad szex a véleményem vele kapcsolatban jót lehet vele rosszalkodni!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 10db
(2021-05-31) : Először lovaglásban kezdtünk, változatos tempóban, majd háttal felém fordulva lovagolt. Csodálatos látvány volt, és élvezet volt simogatni a szép popsit. Majd váltottunk, én kerültem felűre, így élvezte szűk punciát. Lábával átkarolt, vagy a vállamra tettem, majd ölelkeztünk, fokoztam a tempót, végem is lett. Kis tisztogatás, összebújás, beszélgetés, sajnos gyorsan letelt az egy óra.

(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 30db
(2021-08-17) : Visszatértem után ő is eltűnt egy kis időre,illatosan térve vissza. Lusta voltam úgyhogy engedtem az orális gyönyört előadni neki. Nagyon érzékien csinálja,a zacsikat sem kihagyva és a rúd körül pörgetve a nyelvét. Irányítani is hagyja magát, persze finoman. Annyira jól csinálta,hogy már nem is akartam váltani,a szájába élveztem.

(2021-06-21) : Fogadott, bevezetett a tetthelyre, kaptam törölközőt, zuhanyoztam. Nem beszélt feleslegesen, nem kérdezgetett, csak az illem szintjén. (Mivel én alapvetően szótlan típus vagyok, idegesít, ha a lányok dumálnak, meg kérdezgetnek.) Utána ő is, zuhanyzott majd pár perc múlva megérkezett egy köntösben. Egymás óvatos simogatásával és puszilgatásával kezdtünk, majd áttért a natúr franciára - öreg vagyok, nekem ez már kell :) - amit nagyon gyengéden végzett.

(2021-04-17) : Visszatérte után egyből simogatásokkal tarkított kényeztetésembe kezdett. Idővel eljutott a lényeghez és remek franciába kezdett. Pörgeti a nyelvét ,szívja,nyalogatja a golyókat,mindent csinál ami boldoggá teszi a férfiembert. Finoman lehet rá tolni a fejét,nem finnyás,én irányíthatom. Nagyon figyel az én igényeimre, ennek köszönhetően hamar a szájába robbantam.

: 64db
(2021-11-14) : Talán Ő érezte, hogy én inkább vagyok kíváncsi a francia tudására, ezért picit irányított az ágyra háttal. Majd elkezdett egy olyan francia órát, melyet szépen nyállal bőven ellátva, de nem köpködve folytatott. Ütemesen bejárva altestem minden hajlatát, zacsinyalás golyó szopi minden volt.

(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2021-09-16) : Elterültem az ágyon és vendéglátóm gyakorlatilag birtokba vett.Szerintem nagyon nagy rutinja van mert mire elért a farkamig már teljesen felhúzott.A golyók nagyon alapos kiképzést kaptak,valamit a farkam töve is.Megtámasztottam felfele a farkamat mire ő válaszul végignyálazta az egészet.Majd lassan bekapta,de annyira felhúzott már hogy szégyen nem szégyen gyakorlatilag 3-4 pumpa után a szájába táraztam.