188
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Niki szexpartner

szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-10-24 21:59:50

powered94
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki reagálása

Köszönöm szépen ezeket a szép szavakat drágám, örülök hogy sikerült ismét összehoznunk a randit.
Remélem még sok ilyen lesz és mihamarabb találkozunk ismét! :)
Addig vigyázz magadra, ne vidd túlzásba a bulizást, és ami a legfontosabb: Ha máskor nyersz, VEDD KI!!!! ;D
Csókollak, ölellek, puszik! :)

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2013-10-24

Egyeztetés
Kedves hang fogad már a telefonban is. :)
Aránylag könnyű elérni,és hamar is fogadott,elég rugalmas.
Megközelítés
Mivel másodjára látogattam meg így könnyedén ment.
Bkv-val 20 perc nagyjából a Széll Kálmán tértől.
Parkolás sem lehet nagy gond szerintem.
Helyszín
Átlagos földszinti lakás,a célnak megfelelő.Rendezett belső tér,tiszta törölköző,és fürdőszoba.
Niki külseje
Nagyon egyben van a csaj,csinos és szexi is egyszerre.
Kedvessége határtalan.Fekete harisnyában és törölközőben fogad.
100%-ig megfelel a képeknek,sőt..
Mellesleg nagyon intelligens, mindenről ellehet vele beszélgetni.
Engem az arca fogott meg eszméletlenül,főleg amikor mosolyog :) Na meg ráadásnak azok a szép nagy cicik!

Action
Megérkezés után kicsit beszélgettünk,majd törölközőt kaptam, és gyors zuhi következett.Miután lefeküdtem az ágyra finom ajkaival incselkedett ,majd haladt tovább lefelé és francia leckét kaptam tőle amit nagyon ügyesen és érzékien csinált.Mikor éreztem hogy közel voltam a véghez,akkor cseréltünk és én kényeztettem,amit úgy tűnt valóban nagyon élvezett, legalább is a nagy nyögések és vonaglások erre utaltak.Ezután gumit kaptam és szemből csináltuk,majd kutyusban folytattuk és a szájában lett végem.A második menet előtt kis pihi közben egy profi masszást kaptam és jót beszélgettünk.Újra rátért a lényegre a finom franciával ami oda vissza ment az együttlét alatt.Majd pózváltások következetek,nekem a lovaglása tetszett különösképpen amit csókok közepette kaptam.Kértem hogy franciával végezzen ki,amit teljesített is de a végtermékeim kicsit elkalandoztak az arcára is ment ami véletlenül volt és ezért remélem nem haragszik.Mielőtt elmentem közösen lezuhanyoztunk majd puszival búcsút vettem.
Elszámolás
Átlagos pesti az alap,de kettő extrát(csók,nfvsz) igénybe vettem így picit drágább de egyértelműen megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Megpróbáltam nagyjából összefoglalni ezt a fantasztikus órát de ezt inkább átélni kell.
Remekül éreztem magam ismét.Aki szeretne eltölteni egy órát egy hihetetlenül szép és kedves leányzóval annak csak ajánlani tudom.Nekem nagyon bevált!na puszaa :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2016-03-11) : Elkezdődött a hihetetlenül jó francia, ami közben igen sokszor a cicik közé is bekerült a szerszám és nem utolsó sorban folyamatos a szemkontaktus, ami még tovább fokozza az élményt.

felejthetetlen: 42db
(2021-04-02) : Én elfeküdtem rajta Niki pedig a lábai közé telepedett és egy mélytorkos franciával folytattuk a randit. Így csináltuk egy darabig majd 69-et kértem. Igazából ez sem tartott sokáig, mert hamar gumit varázsolt rám és hátulról csináltuk kutyus pózban. A testét átkaroltam és mivel eléggé instabil póz volt, ezért Niki hasra feküdt és így folytattuk hátulról.

(2021-03-05) : Finom csók után én is mellé fekve elkezdtünk csókolozni nagyon jól csinálja sokan tanulhatnának tőle.!!majd fölém helyezkedet és fel le mozgott rajtam és hol a cici hol a szerszám kényeztetése foglalta el magát nagyon jó volt látni ahogy élvezi amit csinál.kezdtem érezni, keményedni a célszerszámot és kértem én is hadélvezzem az ő testét .hátára feküdt elkezdtünk csókolozni majd csókolni fani kezdtem a két szép mellét .

(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

nagyon jó: 60db
(2021-08-10) : Ellentmondást nem tűrően közelte, hogy ezt most nagyon vissza fogom kapni és a hátamra döntött. Végigcsókolt mindenhol, majd birtokba vette meredező férfiasságom. Lágyon csókolgatta, nyalogatta és a hegyét izgatta. Finoman bekapta és egyre mélyebben bevette. Ezzel kezdetét vette egy hosszú és egyben őrjítő mélytorkos elemekkel gazdagított franca óra.

(2021-07-01) : Hol gyorsabban hol lassabban bólogatott, néha lent tartva kicsit. Hol csak a nyelvével ingerelte a velem egykorú oldalát, körbe nyalta a hegyét. Egyszerűen fantasztikus amit tud művelni a szájával. Amikor pedig nem voltam a szájában akkor bevetette a két nehéz tüzérséget, az ikreket. Ki-be járatta a velem egykorút az ikrek között és közben a hegyét pedig bekapta.

(2021-04-15) : Esetemben pontosan tudja, mitől döglik a légy, lassan elkezdett szopni, kéz nélkül, nagyon érzékien. Közben elkezdte a heréket simogatni, majd nyelvével is kényeztette, miközben a kezével átvette a dákó kényeztetését. Nagyjából ezt váltogatta, jó pár percig, de nem akartam még, hogy végem legyen, ezért a hátára fektettem, és én látogattam meg a lábai között.

: 100db
(2021-07-26) : Ő kezdeményezte a kövi kört és mondta vágjam magam kényelembe,így is tettem és ő pedig a lábaim közé helyezkedett. Újra bevette a csodás francia tudását. Miután kellően keménnyé varázsolt. Mondta hogy most meg kell már dugnod. De én mondtam hogy puncit még nem kaptam.

(2021-06-04) : Majd mikor kellő időt pihentem a lányok újra támadást indítottak. Niki a velem egykorút eltüntette a szájában, közben Wanda a számra ült és így én őt kényeztettem. Egy újabb isteni franciát kaptam a lányoktól. Wanda hangja kezdett megjönni, neki is isteni finom volt a puncija. Egyre gyorsabban pörgettem a nyelvem aminek hatására Wanda el tudott élvezni.

(2021-05-19) : Félbe kellett szakítanom,mert robbanás közelben voltam. Kijöttünk a zuhany alól és megtörölköztünk ,majd Niki a kanapéra lökött és letérdelt elém és újra a szájába vett.Újra elkezdett úgy kényeztetni mint a zuhany alatt ,de itt már változtatott a tempón,volt hogy gyorsabban bólogatott rajtam és volt hogy lassan.