349
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
135
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-20
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-25 16:39:21

mrgaborw1
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Kedves mrgabor!:)
Örültünk Neked,köszönjük a beszit!
Puszink!:*

Lyna és Bunny

beszámoló

Egyeztetés
Mindent megtettem annak érdekében, hogy a tervezett 3as találkozó megvalósuljon. Onlány bejelentkezés, telefonon megerősítve, majd még egy üzike (:)) előtte. Simán ment, 24 órával a találkozó előtt meg tudtuk beszélni.
Megközelítés
Nagykörútról kb 50 m, 4-6 villamos megálló közel, parkolóhely kivételesen volt, így minden sima.
Helyszín
Ha jól érzékeltem, maga a ház is újabb építésű, a lakás rendben van, kedves, otthonos, tiszta fürdőszoba, kellő tusfürdő választékkal. Igényes.
Bunny 24 külseje
Hm, hát mit is írhatnék még? :) Lányok angyalok - rájuk ez a jellemző!
Egyikük sem cicababa kinézetű, de éppen ez az erősségük, megnyerő, bájos, mosolygós, vidám, beszédes kisnyuszika....

Action
Elnézést kérek, de azért mégsem írnám végig le, mi minden és milyen sorrendben, hogyan, stb történt.
Mindenki mindenkivel Bunnyka koreográfiája szerint. Lynussal fejeztem be az elsőt, közben szenvedélyes csókváltások hol egyikükkel, hol a másikukkal.

A hatalmas élvezés után bájcsevej mindenféléről, Bunnyka csacsogása, rendkívül édes, nagyon szeretni való! Egyszer csak aztán Bunnyka ráveti magát a szerszámra, közben Lynus csókol, majd gumi és hajrá, hátsó pózok. Végül váltás, előttem térdelve Bunnyka ráerősít, majd Lynus szájába el, majd leestem az ágyról (ez a lány nagyon tud valamit ...).

Végén sok-sok dumcsi, a bíznisz kitárgyalása, stb., majd búcsúzkodás.
Elszámolás
Teljesen OK, és annyi a + fél óra dumcsi is belefér - mint mindig, nagyon korrektül csinálják!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Életem egyik legnagyobb és legemlékezetesebb élményét kaptam tőlük, nagyon hálás is vagyok érte! Nagyon ajánlott, ezt mindenkinek ki kellene próbálnia! Ha át akarod élni a saját pornófilmed, ami csak rólad szól, két valóban a szexnek és neked is magát odaadó két csuda-jó teremtéssel, akkor tudod, hova kell fordulj.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 8db
(2020-12-03) : Bunny az kezdeti ismerkedés után lejjebb húzódott és a szájával vette kezelésbe a velem egykorút. Nem is nagyon kellett ébresztgetni őt, de nem akarom elvitatni az érdemet is, olyan franciát kaptam, hogy ketté álltam tőle. Ahogy ott feküdte előttem, nem bírtam betelni csodás popsijával, pláne akkor amikor felhúzta egyik lábát. Hát, ha tájképet kellen festeni akkor nekem biztosan ez eszembe jutna.

(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt