9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
6
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-18
26
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Noémi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Noémi-

V.I.P hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-20 13:11:19

dottore
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi beszámoló szexpartner Budapest 2013-07-20

Egyeztetés
Telefonon és extra gyorsan kaptam időpontot.
Megközelítés
Végtelenül egyszerű. Ingyen parkoló 100 méteren belül.
Helyszín
Célnak megfelelő panelház és a megszokott lakás.
Semmi extra.
Noémi külseje
A fotókon látott alak fogadott amire én mint addig is kiderült kényes vagyok. Az arc az ízlés kérdése. Nem mondanám szépnek de nem a zacskót a fejre típus.

Action
Egy gyors egyeztetés után mentem is zuhanyozni mert siettem. Kaptam egy közepesnél jobb franciát ami a hirdetéssel ellentmondóan nem volt mélytorkos de nem fájt.:-)
Aztán jött egy kis lovaglás szemből majd fordítva. Jó volt nézni a cickókat és a karcsú derekát. Lapos has nagy cicikkel. Ezt én igen szeretem. Majd hátulról dogiban is csináltuk egy kicsit. Közben előre nyúlva markolásztam a ciciket. Kedvem lett volna tovább csinálni mert tetszett a látvány de az időm szorított, Így hát egy kicsit belehúzva gyorsítottam a tempón és mind egy cseppig a szájába élveztem. Szívta rendesen majd az utódokat szilviába üritette.
Elszámolás
Korrekt a megbeszéltek szerint előre és tudott vissza adni.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nekem tetszett. Azt kaptam ami a hirdetésben van.
Lehet még visszatérek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-05-11) : Isteni natúr franciájával bűbájosan felszopott, remek technikával és az előttem már többek által említett varázslatos technikával. Egy kájúrnak éreztem magam,

(2015-03-15) : Az első körben franciás kényeztetést kaptam és akartam is, nagyon jól el találta a száj és a kéz technikának együttes használatát,miközben a farkam kényeztette

felejthetetlen: 16db
(2019-12-20) : Fantasztikus technikája van, komolyan kell figyelni nehogy idő előtt lövöldözés legyen, viszont itt sem a kivégzős stílus dominál benne, úgy csinálja ahogy neked a legjobb -türelmes.

(2018-01-01) : a pajszert is kezdte éleszteni,huh de jó volt megint.Aztán leheveredtem az ágyra,és kezdésnek kaptam egy isteni franciát,bár már túl sokat nem kellett dolgozni az állóképességemen.:

(2016-12-29) : Nagyon finom a franciája. Nem túl gyors és nem is lassú. A kezét is csak annyira használja amennyire kell. Kértem a kölcsönös franciát. Puncija nagyon szép szinte kislányos, pedig nem 18 éves. J

nagyon jó: 37db
(2020-08-28) : Ő is el el kalandozott a velem egykorúhoz. Közben leheveredtünk az ágyra és kaptam egy bevezető franciát, majd én kalandoztam testének simogatása közben le a kelyhéhez. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy itt addig maradjak, amíg neki nem lesz megfelelően jó a tevékenységem.

(2019-12-28) : Kertem, h forduljon hasra, elsore kutyusba fordult, ami brutalis latvany, a kerekpopsi, noies csipo, sexy vall...huuu, meg is dongettem. Visoznt az en kedvencem hatra volt, a hason fekvos, popsit kinyomos, kemenyen megd...os egyuttlet

(2019-07-26) : Alapos tasakgyúrást kaptam, mind kézzel, mind szájjal. Később egy erőteljesebb makk nyalogatás és egy kézzel húzogatós szájbavétel. Gumit kértem és rögtön megoldotta, de szólnom kellett, hogy csak óvatosan, mert tele lövöm a gumit punci nélkül.

: 109db
(2020-11-20) : Nem is bírtam sokáig, kértem térdeljem elém. Na az a látvány, hogy egy ilyen nő eléd térdel és beveszi...ezt nem lehet sokáig bírni. Kezem a fejére tettem és segítettem a megfelelő ritmusban. Aztán felállítottam és a falnak támaszkodott és hátulról, a melleit markolva kezdtem megdugni. Innét az ágyra vittem ahol bepucsitott én pedig nem bírtam magammal, csak keményen toltam.

(2020-07-20) : Franciazott , jól csinálta , kérdezte a gumit mondtam hogy mehet a menet . Meglovagolt, nagyon jó volt aztán kutyus és végén is lett. (Kb5perc volt).

(2020-07-04) : Nagyon jó technikája van, nem veszi be túlságosan mélyen, de iszonyat izgató amit a szájával művel. Érezte hogy nem bírom ki, hogy ne érjek hozzá, ezért úgy helyezkedett el hogy a punciját is kezelésbe tudjam venni.

lehetne jobb: 1db
(2015-04-18) : Rövid, csókos ismerkedés után ő került felülre és oldalra, a jobb kezem felé kitolt puncival, nagyon kellemes franciás kényeztetésbe kezdett, én eközben a puncijat simogattam.