3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
176
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
6
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
7
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Bia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-17 23:12:14

Csizmáskandúr
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bia beszámoló szexpartner Budapest 2013-07-17

Egyeztetés
A legújabb hirdetés szerkesztésénél vettem észre amint a fotón hátulról milyen szép formás szexi popsija van,nagyon megtetszett. Privi üzenetben azonnal küldtem időpontot, amit hamarosan el is fogadott. Később onlinen is bejelentkezhettem hozzá ,így meg volt erősítve a randi is. Telcsijén csak a randi kora délutánján hívtam, jól elnevetgéltünk, kedves volt végig, mindent elmondott ami érdekelt. Egyszerű,tökéletes,kiváló,mondhatnám. Top-on van minden szinten.
Megközelítés
A rendőrpalota előtt parkoltam le,igaz fizetős,(320-egy óra)de volt hely bőségesen,nem kellett keringenem körbe-körbe. Az Árpád hídnál a BKV járat bőséges, bármely irányból jövünk-megyünk.
Helyszín
Mint egy kis paradicsomsziget, nemcsoda hogy nemszívesen költözne el innen, minden finomság a közelben van. Új építésű társasházban találtam meg,kódok után a lift repített a megfelelő emeletre. Tisztaság félhomály mindenütt az ajtóig. Biztosan van kapcsoló is, de most jól jött volna éjjellátó szemüveg is, pedig csak délután volt még.A lakás tiszta jó illatú kellemes ahogy a légkondi hűvösen tartja.Csodásan belakható lakás,látszik hogy élvezi is. A szobának nevezhető helyiség a nappaliból van ügyesen kialakítva ,nagy csodás franciaággyal,szemben a falon tükörcsempével tökéletes. Mellette a fürdő káddal ellátva ,zuhanyfüggöny jó lenne a kicsapódó víz miatt. Sok jó minőségű tusfürdő,szájvíz pohárkákkal kitéve,és a türcsi is megfelelő. Szupi.
Bia külseje
Vékony szexi popsival megáldott barna hajú és szemű szépség fogadott fekete szexi átlátszó ruciban. Alaposan megnézegetett majd csókocskákkal sem fukarkodott.Mosolygott végig kedvesen. Lefürödve fogadott,még vetkőztem addig üdítővel kínálgatott,mentes ásványvizet kértem. Cicik szilikonosak és nagyon érzékenyek főleg a bimbócskák. Popsi feszes,kiváló. Bőre bársonyos kellemes tapintású. Csókolgattam tapogattam is rendesen.))

Action
A fürdőből visszatérve az ágyon várt,szexi ruciból segített kihámozni magát. Csókokkal kezdtünk,a körém tekert türcsi azonnal le is csúszott rólam. Kezével azonnal tesztelte a töltöttséget ami akkorra már harckészen állt,végigcsókolgatva testemet franciázni kezdett. Próbáltam ujjazni egy kicsit,de az nemigazán tetszett neki,így abba is hagytam. 69 be fordultunk kérésemre, alulról is szerettem volna látni popsiját,punciját. Csiklóját franciázva hamarosan elérte a gyönyör,nagyon érzékennyé vált utána. Óvszert ügyesen ő tette fel,és pacival kezdtünk. Ezt nagyon szereti és szereti ha ő irányítja az ütemet és a mélységet is.))Hagytam karómba húzatni magát. Azután szemből szexeltünk hosszasan,lábait pakolgattam volna nyakamba stb. Az ágy lábvégénél van egy perem,ott megtámasztottam magam és tövig nyomhattam puncijába, nemsokára el is ért az élvezet, gumit lehúzva a szájába élveztem, majd eldőltem az ágyon,mint egy darab fa(sz))). A légkondi hatása itt már nem érződött teljesen felforrósodott közöttünk a levegő. Mosolyogtunk végig,a türcsibe megtörülköztem,addig a fürdőbe kisietett . Összebújtunk,mint egy szerelmes pár beszélgettünk, majd felajánlottam egy kis masszázst kényeztetésként. Olajjal(hála istennek volt neki)kezdtem de előtte végigcsókolgattam vállait nyakát hátát, majd átmasszíroztam főleg a csodás feszes popsiját. Fordulás után újabb orgazmusáig franciáztam.Megint jelezte hogy már túl érzékeny lett, mert neki megvolt. Frissítő pancsira jött velem. Öltözködést követően érzéki búcsúval,kielégülve távoztam.
Elszámolás
Többféle lehetőség van,egy kedvezményes bőség csomagot választottam, amiből 2 extrát kértem, de összességben nem több mint a pesti átlag máshol. Összességben kedvességben,tökéletesen megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egész napi hosszú melóból mentem hozzá,rendesen feltöltött már az első perctől kedvességével,szexy nőiességével,csókjaival.Barátnős érzés is kiváló,örülök hogy megismertem,szívesen jövök még hozzá,vagy hozzátok Letibaba barátnőjéhez is 3 -asban.))Ajánlott kategória,nagyon is.))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-07-01) : megfogja a KisHavert, kacéran felnéz rám, majd nyelvével és szájával veszi birtokba... Isteni a nyelvjátéka, pont megfelelő mennyiségű nyállal dolgozik és valahogy ajkaival és nyelvével folyamatosan ingerli a legérzékenyebb peremvidéket...

(2014-04-03) : Ezután kaptam tőle egy puha, finom franciát, és gumihúzás után változatos pozíciókban teszteltük a matracot. Biával minden pozíciónak megvolt a varázsa. Jó volt odasimulni formás testéhez, megragadni a csípőjét...Végül ő került felülre (érezhetően ez a kedvence) és néhány csípőmozdulattal ki is végzett.

felejthetetlen: 8db
(2019-01-01) : Bia mellé bújok és Ő gyengéden átkarol... Forró csókokat váltunk, a KisHaver egyre inkább emlegeti a törülközőt, amikor is megszólal a telefonom... A titkárnőm kétségbeesve keres, miszerint féltucatnyi ember vár rám egy videokonferencián...

(2018-07-31) : Nyelvével és ajkaival ingerli és már érzem, ahogy áramlik a vér a megfelelő helyre... Kicsit segít a kezével, csak pont annyira amennyire muszáj a fáradtságom miatt, de pont fantasztikus.

(2016-03-20) : Ezek után ő vett kezelésbe engem, finom kis cuppogós franciájával, amit nagyon élveztem, és ki is használtam jó sokáig, olyan finoman csinálta. A nyelvét nagyon ügyesen használva, néha egész mélyre ereszkedve kényeztetett,

nagyon jó: 14db
(2017-11-27) : Majd váltunk, Bia fölémkerekedik, félguggolásban magába illeszti a felfelé álló kishavert, majd rámborulva, mozog és csókol. Stabilizálandó ajakait az enyéimen,

(2017-04-24) : se szó se beszéd elém térdel. Kibontja nadrágomat, es boxeralsóm nyílásán át finoman kiemeli a meglepett kishavert. Kacéran rám néz hatalmas barna szemeivel majd ajkaival simogatni kezdi ébredező kis barátunkat.

(2016-08-31) : Fordultunk, és ő kezdett franciázni. Jól csinálta, megfelelő odaadással, megfelelő ingerléssel, kevés kézi segítséggel. Néha a zacsikhoz is elkalandozott.

: 29db
(2016-10-27) : Bia finoman a szájába veszi és szopogatni kezdi. Lehúzza a bőrt és makkom alját nyalogatja csókolja, amitől majdnem elmegyek és kérem, hogy inkább gumi és üljön bele.

(2016-10-02) : Addigra "beletörődtem" sorsomba, és átadtam magam az élvezetnek. Bia egyre gyorsabb ütemben dolgozott rajtam, hol mélyebben, hol csak a hegyét kényeztetve...

(2016-07-24) : Majd felguggolt es az agy fejreszebe kapaszkodva lovagolt meg, láttatva gyonyoru testet, ami kisvártatva meghozta eredményét es hatalmasat élveztem... 1:1...