53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
7
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
6
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Niki szexpartner

szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-15 20:57:26

vanpeta777
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki reagálása

Drága vanpeta777!
Tartalmas 3 órát töltöttünk el együtt azt biztos, utána olyan édesdeden aludtam otthon mint már nagyon rég! :)
Már várom a következő talinkat, hogy végigvigyük amit elkezdtünk! :)
De csak semmi buli előtte!!! :D

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2013-07-15

Egyeztetés
Vasárnap délelőtt jelentkeztem be Nikihez, online kértem időpontot! A megadott időbe voltam ott, ahogy megegyeztünk előtte felhívtam és utána fogadott is!
Megközelítés
GPS-el azonnal odataláltam, de egyszerű és gyors a megközelítés! Parkolás egyszerű és ingyenes!
Helyszín
Egyszerű lakóház, a lakás rendezett, tiszta! A szobában már gyertyák fogadtak!
Niki külseje
Ajtónyitás után egy bájos, tündéri nő fogadott! Arca és szemei még vadítóbbak mint a képeken! Engem azonnal levett a lábamról!

Action
Kis beszélgetés, pohár víz után, indultam fürödni! Visszatérve még kicsit beszélgettünk aztán kezelésbe vett! Eszméletlen látvány fogadott! Csókolózás, simogatás, és elindult egyre lejjebb közbe melleivel is izgatott! Eszméletlen! Jól franciázik az biztos! Majd gumi fel és elkezdett meglovagolni, ez isteni volt! Majd pózváltások következtek, hol ő hol én izgattam! 2 órára mentem, de 3 lett belőle! Legközelebb ígérem nem bulizom előtte :)
Isteni 3 óra volt! Remélem Niki is jól érezte magát és még találkozunk!
Elszámolás
Az ajándék korrekt, a megbeszéltek alapján zajlott, plusz az 1 óra ráadás amit a végén rendeztem!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Vadító nő! Megbabonázza a férfit az biztos!
Köszönöm Nikinek a felejthetetlen perceket!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-02-12 21:12:06
Egy három órás randiról sikerült egy olyan beszámolót írni, amit 30 mp alatt átolvasok. Hát ezt leközelebb el se kezd megírni.

2016-02-12 21:12:06
Egy három órás randiról sikerült egy olyan beszámolót írni, amit 30 mp alatt átolvasok. Hát ezt leközelebb el se kezd megírni.

2015-11-09 12:48:31
Máskor lehetne kicsit hosszabb a beszámoló!

2014-08-09 17:57:44
Kevés az info, lehetne részletesebb

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2018-09-26) : Csodálatos NF, mélytorkos, nyálas, nyalogatós, miegymás. Csak néztem és gyönyörködtem az egészben, és ami nagyon fontos, hogy a végén meg én voltam.

felejthetetlen: 38db
(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

(2020-04-22) : Valami utánozhatatlan lágy franciát kaptam tőle. Nagyon szeretem ahogy ő csinálja. Hol eltünteti az egészet hol csak a végével játszik a nyelvével. Közben pedig folyamatosan rám néz.

(2020-01-29) : Kellemes kis csókolózásba kezdtünk, egyáltalán nem vadul, de nem is finomkodva, miközben a cickók lelkesen masszírozták az egyre inkább feléledő férfiasságom. Niki nem sokat vacakolt, apró puszikkal elkezdett lefelé haladni és mire a célhoz ért, már egész jó állapotba kerültem.

nagyon jó: 60db
(2020-11-20) : Ezután egy rendkívül változatos franciában volt részem amely nem nélkülözte a mélytorkos elemeket sem. Niki egy pillanatra sem fáradva több írányból váltakozó tempóban a szemkontaktot tartva hosszú percekig tett a kedvemre. Mikor úgy éreztem, hogy kezdem elvesztenni az önkontrollomat megkértem jöjjön feljebb és csókoljon meg újra. Közben kezeim folyamatosan simogatták alkalmi kedvesem bársonyos börét testének csodás domborulatait.

(2020-07-08) : Kingus is megszabadult a textiltől és váltottam rá és mist vele csókolóztam és ezalatt Niki elkezdett franciázni. Ez ment egy darabig, majd az ágyra helyezkedtem én is és Niki tovább franciázott és én Kingus melleit vettem kezelésbe

(2020-05-29) : Én az ágyra térdeltem ő pedig elém helyezkedett négykézláb és elkezdett franciázni. Ütemesen bólogatott rajta és közben a fejét valamint a haját simogattam. Csinálta egy darabig majd váltottunk egy csókot és hátrafektettem az ágyon.

: 93db
(2020-10-18) : Nagy igyekezettel hátamra fordított, és francia órát tartott, lágyan, finoman, érzékien, mindenre kiterjedően. Felkínáltam a zacsit is neki, amit rendesen kezelésbe vett, lágyan,finoman, ahogy kell, mondtam is neki, hogy jól csinálja, és örülök neki, hogy nem kellett kérnem a zacsi kényeztetés. Vissza is kérdezett rá, van ahol kérni kell? Hát igen, van. Tökéletes szopásban volt részem, a makktól indulva,

(2020-07-04) : Megérkezés után fürdés vissza térve csókkal kezdtünk nagyon jó benne de engem már a mellek nagyon izgattak és elkezdtem velük foglalkozni közben ő már a kezeivel a lábam között volt

(2019-08-14) : Majd egyszer csak megremeget és a lábait a fülemhez nyomta. Ekkor tudtam hogy az én drágám elrepült. Meg egy kicsit kínoztam azzal hogy éppen csak megnyaltam a puncijat, mert ilyenkor tudom hogy érzékeny neki és csikis.