Giulia erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Giulia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-15 16:15:13

Herr Lee
Törzsvendég
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Giulia reagálása

Micsoda meglepetés!:-))Köszönöm, hogy időt és energiát fordítottál élménybeszámolód leírására!
Sajnos a mobilszolgáltatás valóban némi nehézséget okoz időnként, ezért kérném azokat a kedves vendégeimet,akik még nem jártak nálam, bejövetel előtt jegyezzék meg az emelet-ajtót, mert elképzelhető, hogy a lépcsőházban már nem tudunk telefonon kapcsolatot teremteni!
UI: Látom kutyusom egyre nagyobb népszerűségnek örvend...:-))

Giulia beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-07-15

Egyeztetés
Péntek reggel kicsivel nyitás előtt hívtam és 10-re már nála is voltam, mivel a bemutatkozása megerősítette a képek alapján róla kialakított képet. Hívásomkor még épp a kutyát sétáltatta a parton, ezért kicsit szeles volt a háttárzaj.
Megközelítés
Könnyebb, mint gondoltam. Dunától kicsit távolabb, egy zsákutcában egy nagy bokor árnyékában tudtam parkolni, ami a napos időben igen előnyösnek bizonyult. Amint odaértem a ház elé láttam amint épp megérkezik kutyasétáltatásból, de akárhogy is szerettem volna az utcán leszólítani, türtőztettem magam. Időben hívtam, akkor még kért 2 percet. Két perc elteltével, mikor visszacsörgött, hogy megadja a paramétereket a bejutáshoz, elment a vonal. További 10 perc szerencsétlenkedés telefonvonal hiányában, mire sikerült ismét beszélni velem és bejutni. Mindhárom szolgáltató elérhetetlen volt.
Helyszín
Jóval átlag feletti. Nappali elfüggönyözve, akció szobában masszázságy. Fürdőben véges számú tusfürdő, köztük általam preferált is. Törölköző rég nem látott méretű. Szobában kellemes zene, félig elsötétítés és kellemes hangulat, amihez a csevegése is hozzájárult.
Giulia külseje
Másképp vonzó, mint a képeken. Pazar cici, mind a rajta lévő topban, mind meztelen gyönyörűen meredő bimbók. Nagyon sportos, sokat mosolyog.

Erotikus masszázs
Alapos. Nem értek hozzá, de be kell vallanom alaposan megdolgozott, kezdve a lábamon, majd a hátamon végül a botkormánynál. Időérzékemet nem teljesen vesztettem el. Legalábbis éreztem, hogy az órát alighanem túlléptük. Közben, több témában is sikerült vele kellemesen beszélgetni.
Levezetés
Szájjal-kézzel okozott nagyon kellemes perceket, míg végül az utódjelöltek ballisztikus pályán valahol a hasamon landoltak.
Elszámolás
Masszázsban még nem vagyok annyira járatos, hogy az átlaghoz tudjam hasonlítani, de szerintem a fölötti. Legalábbis megelőzendő az inflációt, szeretném ott tartani a költést, amihez képest ez már átlag felettinek számít.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Erősen pozitív. Bár a masszás és a levezetés is nagyon jól esett, a hölgyet látva nem kell sok képzelőerő, hogy az ember többet is el tudjon képzelni vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Giulia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-07-18 12:25:39
Nekem kicsit rövid és tömör a beszid.

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-07-04) : Ő a környékét és teljes terjedelmét a velem egykorúnak. Gondoltam most halok meg. De nem vissza tudtam még tartani magam. VV ruha majd a lusta szerető pózában maradtam és élvezkedtem.

(2017-06-29) : A farkam kényeztetésének minden változatát bemutatta, nem tünteti el, de nincs is rá szükség, mert igazán élvezettel csinálja, ami a férfiemberben is élvezetet vált ki. Meg is kérdezte hogy kétszer szeretnék-e elmenni,

felejthetetlen: 10db
(2020-10-26) : Utána szeretnék egy kis franciát, majd behatolni csodás puncijába és minden pózban szeretkezni vele, végül a csodás cicikre küldeni az ovit.Rövid akarnék lenni azt mondanám mindez megtörtént. A nyakától indítottam puszijaimat majd a karokat vettem kezelésbe, majd az ikrekkel foglalatoskodtam. Végig csókolva kőkemény pociját,eljutottam kelyhéhez amelyet nyelvemmel kényeztetni keztem.

(2020-07-23) : Leérve igen szépen ápolt puncit találtam, csodás hosszú combjait végigcsókolva, punci melletti hajlatokat megnyalogatva kezdtem francia tudásom gyakorlását.

(2020-03-07) : Ezután kaptam egy natúr franciát. De még milyet! Ha csak monotonan bólogatott volna, még az is örökké az emlékezetembe vésődne, úgy nézett rám! Látszott szemein a kéj, a "most én jövök!" érzés,

nagyon jó: 8db
(2019-09-08) : A fogások széles spektrumát tapasztaltam, több irányból, szögből kivitelezett, érezhetően tanult, profi mozdulatokkal. Jobb oldalról kezdte, majd a bal lábam után derekamhoz ért, ahol az addigra már megszokott magas minőséggel folytatta a munkát.

(2017-11-16) : én inkább a punciját vettem a számba, szívtam , a csiklóját meg finoman nyalogattam , teszteltem , hogyan reagál a teste. Miután kiismertem, percek alatt szép eredményt értem el. 69-be fordultunk,

(2017-06-27) : Gumi került a cerkámra és szemből támadva mélyen behatoltam . Fenomenális érzés volt ,majd szétdurrantam ,de ne akartam még elmenni ,élvezni akartam együttlétünk minden pillanatát. Mivel popsi fan vagyok rákérdeztem a dologra

: 32db
(2020-02-03) : akes care of me asking is all ok, girl friend attitude. As for other things also, great skills and as per my standards great. Great lady and skills! Details will stay for me but if you are looking for sexy, lady with experience and positive attitude this is women for you. For sure will be back for my next visit to Budapest. Just treat her properly and with respect and you will not be regretted, trust me.

(2019-08-01) : Vendéglátóm olajat használt, s lábamtól kezdve gyúrta át testemet. Mozdulatai alaposak, szakszerűek. Megérzi, hol vannak a problémás részek, s erős kezeivel kimasszírozza a csomókat. Leginkább derekamat és vállamat gyúrta át.

(2019-03-11) : Tanulta, látszik a mozdulatain.NAgyon hosszan elnyújtva masszírozzaa a lábakat, majd a hát és így tovább.Ami nekem hiányzik, hogy hason fekve nincsenek benyúlástok.Viszont nagyon jó beszélgető partner.V