0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-20
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Crystal erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Crystal-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-12 22:18:01

varázsfuvola
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Crystal beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-07-12

Egyeztetés
hétvégi randit kértem Tőle, kora reggelit, hogy ne kelljen későn indulnom kaszálni a mezőre. ez végül 08:00-ra megbeszéltük előző nap. Max rugalmasság, mert - mint később kiderült - a szabijáról intézte ezt az üzleti hívás-t, és nem említette azt sem hogy onnan a munkahelyére még több órás utazás is vár rá.
Megközelítés
Térkép szerint egyszerűen, én kocsival mentem, és majdnem 20 perccel hamarabb odaértem. busz-, és villamosmegálló is van, konkrétan a ház előtt.
Helyszín
új építésű társasházi lak, célszerűen berendezve. bazi nagy fürdőszoba, káddal, stb. minden rendben volt.
Crystal külseje
a képeknél sokkal vonzóbb, szebb Lány. formás, és nőiesen izmos minden porcikája. mint lábkedvelőt örömmel töltött el, amivel várt rám, hiszen 1 ashiatsu masszázsra mentem hozzá. talán van aki még nem tudja: ez 1 kizárólag lábbal végzett masszírozás.

Erotikus masszázs
Sok, - ízlésem szerint - szép lábú masszőzt kértem már korábban lábbal masszírozásra, akik vagy határozattan elhárították kérésemet, vagy elvállalták, ám gyakorlat híján feledhető masszázst és érintést kaptam tőlük. Crystal viszont ezt évek óta napi rendszerességgel gyakorolja, és ez akkor is azonnal érződött, ha én voltam az első tisztán ashiatsu vendége :D így az élményektől elragadtatva érthető, hogy az eredeti 60-ból simán 90 perc lett :D
Levezetés
bár nem kértem levezetést, mégis aránylag könnyen meggyőzött avval, hogy ezután sokkal jobban esik majd nekem a rám váró kemény fizikai munka. (egyébként tényleg :)))
Elszámolás
korrekt és átlagos, a 60 percet előre, +30-at utólag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves, okos Lány, remek humorérzékkel, aki nagyon érti és szereti amit csinál. még állványa nincs, de ezt leszámítva tökély az ashiatsu élmény. Tervezi a beszerzését, és avval a masszázsa nyilván új dimenziókba lép! a margaréta-csokor, a pándi meggy, a friss kiflik és a 2 mozart-golyó szerinte is szerencsés hajnali ajándékcsomag volt :)) nyilván megyek még Hozzá!
Webmesteri megjegyzés
Közeljövőben ennél bővebb, és részletesebb írásokat várunk!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Crystal erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókCrystal legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-02-23) : Tükörben végig követhető a masszázs, ami kellemes élmény, öröm legeltetni a szemem a formás idomokon. Mindenre kiterjedő, erős masszázst kapok.

(2014-12-16) : Az első erotikus rész után hasra fektetett. Mondta, hogy vállal lábbal masszírozást is. Gondoltam, kipróbálom, mert ilyenben még nem volt részem. Bevallom, nem vártam túl sokat a lábbal történő masszírozástól (talán azért, mert a lábbal nem lehet úgy fogni, mint a kézzel,

(2014-07-16) : A masszázst a talpaknál kezdi. Alaposan, a lábujjak sem maradnak ki. Vádlik, combok megkapják a magukét. Itt jött el az a pont, amikor olyan finoman kalandozott el a keze, hogy még a szavam is elakadt. Egészen addig kellemesen elcsevegtünk. Amikor a hátamat masszírozta, nem is volt kedvem beszélni többet.

felejthetetlen: 5db
(2019-03-08) : A masszázs nagyon profi, meg is lepődtem. Rendkívül alaposan átmaszírozott, a lábamat nam tudom mikor masszírozták át ilyen jól. Ahogy mondja is, hatással van az egészségre, főleg ha ilyen jól csinálják. Profin átmasszírozott a lábaktól a fenéken át a hát és váll következett.

(2018-06-27) : tényleg lábbal masszíroz Crystal - és tényleg, de tényleg elképesztő ügyesen, elsősorban a sarkait (babapopsi puhaság!) használva, a tatamin ülve,

(2016-09-13) : A korábbi tapasztalataim alapján a 1.5 órás, fullos programot választottam. Ez tartalmaz egy felvezetést, majd masszázst, végül egy levezetést. Ez alső és utolsó programpontról a követ...

nagyon jó: 6db
(2018-06-11) : Élvezte, ahogy a sarkától a lábujjaiig végignyalom a talpát, kéjes figyelemmel nézte, ahogy a lábujjai között járatom a nyelvemet. Én pedig minden idegszálamat megfeszítve próbáltam kitartani, miközben válogatott kényeztetéseket mutatott be rajtam a lábával

(2015-11-22) : Masszázsnál választani lehet az erősséget, a lágytól az erősebbig. Én szokás szerint a közepeset választottam. Nagyon gyúrós, ropogtatós masszázst nem is vállal.

(2014-03-19) : Nem értek hozzá, ezért a szakmaiságot nem tudom megítélni, de kellemesen erős masszázst kaptam, pont ahogy kértem. A program nagyobb része svéd jellegű talp, láb és hátmasszázs, majd pár perc csúszka, először hátulról, majd elölről.

: 11db
(2019-12-02) : Lábaktól indult felfelé, egészen a nyakamig végig ment mindenen a testemen. Nem erősen csinálta de biztos vagyok benne hogy képes rá, nagyon kitartó és erős lábai vannak, gondolom a gyakori használat megedzett mindent amit kellett.

(2018-02-25) : Megfelelően erős volt és alapos, mindenhol végig ment rajtam. Nem egyszerű simogatás volt, érződött, hogy ért hozzá és tapasztalt benne. Már csak a masszázs miatt is megéri meglátogatni.

(2017-05-15) : Zuhanyozás után a szobába vezetett, rajta ekkor már csak egy kis tanga volt. Elhelyezett a tatamin, és kezdetét vette a rendkívül szakszerű, kellemes masszázs. Lábaktól felfelé haladt, k