135
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-20
349
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
Valéria szexpartner

szexpartner

Valéria-

Nem prémium hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-12 11:55:08

zoltán2
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Valéria reagálása

Kedves Zoltán 2!:)

Nagyon örülök neki,hogy ennyire relaxálólag hatott Rád a Nálam
töltött időintervallum.)
Ha gondolod,szívesen látlak máskor is)
Puszi:Amanda

Valéria beszámoló szexpartner Budapest 2013-07-12

Egyeztetés
Az egyeztetés könnyen ment a telefont azonnal felvette nagyon kedves volt és minden kérdésemre azonnal kielégítő választ kaptam.
Megközelítés
Kocsival érkeztem,lakótelep nagyon sok parkoló hely pedig estefelé mentem, Fehérvári és Tétényi út közötti kisebb mellékutca. Csendes nyugodt környék, nem találkoztam kíváncsi szomszédokkal.
Helyszín
Földszinti régi típusú panellakás, egyszerű még gyári kivitel a szocialista mindenki által ismert stílusjegyeivel, de tisztaság mindenhol abszolút.A tetthely hangulatosan megvilágított kellemes már az ottlét is.
Valéria külseje
Egyértelműen ő van a képeken, még ha a retusálás talán azért észrevehető de nagyon kedvesen fogad és mutatja meg magát hogy ő az az ajtó bezárása után.

Action
Az általam is fontosnak tartott fürdő látogatás után
kilépve a tűsarkúból leereszkedve a gyári méretre felkaptam és már kényeztettem is amit tudom hogy szeretnek a nők mert aztán meg is hálálják ezt ami így is történt NFVSZ egy kis mélytorokkal ami nagyon jól esett. Ezek után üdítővel kinált beszélgettünk és kezébe véve a kezdeményezést amikor már úgy gondolta elindult a következő menet ágaskodás után gumi húzás és egy kis szűk punci látogatás majd popsira váltva beleült és az action maga pont olyan lett mint szerettem volna. Nagyon jó volt vele kedves és figyelmes volt abszolút minden percben és nem sürgetett az időletelte után sem. Sok kolléga nő tanulhatna tőle.
Elszámolás
Az elszámolás korrekt ahogy megbeszéltük kérdeztem hogy előre vagy utána azt válaszolta rám bízza a döntést de mivel fel kellett váltani ezért előre elintéztük

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amandával az idő nagyon kellemes volt minden szempontból, különösen feszülten és fáradtan érkeztem és teljesen ellazulva távoztam egy nagyon kedves lánytol. Igazi BF , már ha lenne olyan , aki ennyire odaadóan és tabuk nélkül képes lenne a másik vágyát kielégíteni és örömet szerezni neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2015-06-27 06:00:21
Van még mit gyakorolnod, bővebben írjál!

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-29) : Észre vette, puszik közepette letérdelt és egy mélytorkos franciát adott elő, lágyan kezdve, majd később fenekembe markolva ráhúzta magát - nincs kényszer francia, de eddig én nem is mertem volna ráhúzni.... Nos, hogy ne legyen gyorsan vége, az ágy felé tereltem, amire persze négykézláb, homorítva mászott fel, hogy a popó megint felém domborodjon.

(2020-07-11) : Ezekután átadtam a terepet neki és egy mélytorokkal egybekötött kellemes franciával ajándékozott meg a golyszlikat is bevonva a játékba. Érezhette, hogy nem sok lehet hátra így gumit húzott barátomra és szemből ült bele közben csókoloztunk, nem lehetett kihagyni.

(2019-11-22) : Nyalja, csókolja a zsákos családot és lejjebb, a prosztatát kívülről, majd az ágaskodót veszi be. Ezt játszi könnyedséggel engedi torokra, nagy ütemet diktálva. Alig lehet bírni, de szerencsére nem siettet, nem kapkod,

felejthetetlen: 11db
(2020-10-21) : Majd lentebb csúszott és elkezdett foglalkozni a kisbarátommal, mélytorkos mindenre kiterjedő nagyon jó franciát kaptam. Majd az ágyra mentünk és ott folytattuk tovább. Mielőtt kivégzett volna, cserét kértem és a elsőnek az ikreket majd a finom puncit vettem kezelésbe. A punci mellet a popsiba is bele-belenyaltam, majd újakkal is besegítettem mindkét helyen, így ment ez tovább száj/új, punci/popsi élvezésig.

(2020-10-08) : Ezek után átadtam neki a terepet és egy kellemes franciát kaptam mélytorkos is volt benne, de hogy én se unatkozzak kértem az egy híján 70-es pózt amit nem kellett kétszer mondanom már felettem is volt így sikerült rendesen kinyalakodnom meg a popsit is kezelésbe tudtam venni hol az ujjammal hol pedig nyelvemmel a dicséret se maradt el részéről nagyon jól csinálom amit csinálok.

(2020-08-06) : Nagy francia-rajongó vagyok, így ezt az élményt teljes koncentráltsággal is meg szerettem volna élni, feltérdepelve folytattuk, ő előttem elfekudve kényeztette tovább. Mélyen és változó intenzitással dolgozott rajtam, néha pedig nyalogatta oldalt vagy egy kicsit lentebb. Hagyta, hogy időnként én diktáljam a tempót és a mélységet, nem kellett egyszer sem megállni, pedig kihasználtam a helyzetet alaposan. Órákig tudtam volna ezt élvezni,

nagyon jó: 13db
(2020-07-07) : Nemes egyszerűséggel a szobában már szájába vett. Én előzőleg az ágyra leültem(még a forgalom izgalmai vibráltak előttem ahol még a GPS is elhagyott !) így ideális "célpont "lettem Valériának

(2019-09-21) : Visszatérve folytattuk egymás kényeztetését,melleit izgattam melyek jól reagáltak majd elindultam délnek.hosszasan nyaltam ujjaztam punciját,közben ő a harmadik lábam izgatta kézzel.miután reményeim szerint sikerült elvinnem a csúcsig kértem egy csodás franciát

(2019-02-15) : Mély torkos franciája nagyon is az , könnyedén indít,és hosszan eljátszik vele (velem),finoman a környéket is kényeztetve.Igen ez a helyes kifejezés : Ő kényeztet !

: 20db
(2020-03-09) : ő kezdett orális kényeztetésbe, a gumit gyosran felhelyezte és beleület. Most végig így lovagló pozicíban folytattuk, de ebbe si tudott változatosságot vinni. Így lett végem.

(2019-09-21) : Testén haladtam tovább szájammal mígnem eljutottam puncijáig, amelyet alaposan megdolgoztam besegítve ujjammal is, hangok és rezdülések jelezték az eredményét. Fordulás után Valéria vett kezelésbe, lágyan és finoman kezdte szerszámom kényeztetését, franciája isteni volt.

(2019-07-12) : Seeing her face with my hand on her pussy while my dick was in her ass was a great time me but I asked her to change the position so that I can move to her back and dusk her ass again... it was a very good fuck, she seems to like almost as much as me

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.