22
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Gitta szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Gitta-

Prémium hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-10 11:51:22

Jimenez13
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Gitta beszámoló szexpartner Budapest 2013-07-10

Egyeztetés
Könnyen és gyorsan ment, kedvesen tájékoztat a lehetőségekről. Nagyon kellemes, szexis már a hangja is.
Megközelítés
Könnyű, a GPS odatalál, de a budaiak előnyben.
Helyszín
Szép polgári lakás, családias hangulattal, a kolléganőivel simán összefuthatsz, de MT-vel nem. Erre nagyon figyelnek. Gitta szobája közvetlenül a fürdőből nyílik,hangulatos sejtelmes gyertyafény, az utcára nyíló ablakon a redőny leeresztve.
Gitta külseje
Itt állt el először a lélegzetem! Gitta az ajtó mögött állt magassarkúban és egy szál fekete bugyiban, az arcán hatalmas mosollyal. Királynői termete van, cipőben magasabb volt nálam, aztán mezítláb már nem volt kisebbségi érzésem. Természetes gyönyörű keblek, asszonyos csípő, hosszú izmos combok. Hihetetlen már eddig is! Mindezek mellé fekete illatos haj, igéző zöldes színű szemek, vakító fehér fogsor és állandó mosoly. Tényleg nem túlzok. Valószínűleg bennem genetikailag van kódolva az ilyen típusú lányok iránti szenvedély.

Action
Miután kissé magamhoz tértem bódultan követtem Őt, de a szememet képtelen voltam levenni ringó csípőjéről, izmos fenekéről. És ezután még egyre jobb és jobb dolgok következtek, tele meglepetésekkel.
Úgy érzem hogy elég szegényesen adná vissza a Vele töltött időt és élményt ha most elkezdeném sorolni hogy elölről,hátulról stb. Egyszerűen arról szól az egész hogy két ember jól érzi magát együtt. Ha irányítani akarsz követ, ha tanácstalan vagy, kézbe veszi a dolgokat.
Azért a fantasztikus guggolós lovaglást vágtatempóban meg kell említenem, mert ehhez hasonlót még nem volt szerencsém átélni.
A szenvedélyek csillapultával odabújik, simogat beszélget. Értelmesen, bármiről.
Elszámolás
Korrekt,visszaadni is tud ha kell.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az utóbbi másfél hétben kétszer is meg kellett látogatnom Gittát, mivel az első után alig tértem magamhoz, hogy ilyen van. A beszámoló írását azért is húztam el kicsit, hogy kissé távolodva az eseményektől objektívebb tudjak lenni. De egyszerűen erről a lányról csak szuperlatívuszokban lehet írni. Persze, ízlések és pofonok, de engem annyira elvarázsolt először a külseje aztán a kedvessége, a hozzáállása végül az egész lénye, hogy csak a legnagyobb elismerés hangján tudok írni Róla. Nem találkoztam még NŐ-vel, aki ilyen kedves bájos-bújós, ugyanakkor izgatóan profánul szenvedélyes is tud lenni.
Legyetek hozzá kedvesek, és ugyanazt fogjátok visszakapni. Vigyázzunk Rá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Gitta szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-06-27 07:02:45
Sokat sejtető, de kevés konkrétumot tartalmazó karcsú beszámoló.

2015-04-14 04:24:17
Nagyon olvasmányos jó a beszid!

2015-04-14 04:24:17
Nagyon olvasmányos jó a beszid!

FunkciókGitta legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2018-08-21) : francia csomagra ugrottam be, amit szokás szerint nagy odaadással végzett a felénél megszaktottam és kértem hogy én is kényeztehessem,

(2016-07-28) : Tamara a maga szolíd módján lejjebb csúszott és finoman franciázni kezdett. Gitta is lecsúszott és egyszerre franciáztak. Hihetetlen érzés és látvány volt, ahogy két nő szája kényeztetett egyszerre.

(2015-06-25) : Végigpuszilgatott, és végigcirógatott a cicijeivel, majd kezelésbe vette az ezredest; finoman, érzékien csinálta. Miután jó volt, hagyott lenyugodni,

nagyon jó: 12db
(2020-08-08) : Gitta az ágyon négykézláb ált és egyből tövig bekapott. Alexa hozzám simult majd a mellbimbómat kezdte a nyelvével izgatni. Aztán ő is leült az ágyra Gitta mellé és egyszerre franciáztak. Számomra a hármas egyik csúcsa ez amikor egyszerre két nő franciázik rajtam. Vagy a nyelvükkel kényeztettek vagy Gitta bekapott és Alexa a zacsit nyalta. Álltam elöttük, lenéztem rájuk és a mennyországban éreztem magam.

(2018-08-23) : Hosszasan elidőzött mindenhol simogat cirógat, majd rátért a fenekemre és gyakorlatilag mindenhol nyalogatott izgatott nyelvel, ezt reggelig el tudtam volna viselni.

(2017-01-02) : hanyatt fekszem, és rábízom maga Gittára, aki egy nagyon jó időnként mélytorkos franciával veszi el az energiámat majd az ágy mellé állok, mert az arcára-mellére szereték élvezni, nincs ellene kifogása

: 11db
(2019-05-29) : Kicsit stresszes voltam aznap meg besokalttam az előtte levő napokon. Szóval azt hittem nekem nem jön össze, de köszönöm Gitta kitartását. Cicikkel is játszott közben. Életet lehet belém és elmentem a szájába.

(2018-06-15) : lekapta rólam a türcsit és elkezdett franciázni. A látvány itt nekem nagyon bejött, a derekán ahogy vonaglott nagyon jó volt belemarkolni finoman a fogódzkodókba,

(2018-03-16) : Először ő franciázott érzékien (az a csípő és popsi bepucsitos térdelő pózban...). Aztán megszabaditottam a jelképes fehérneműtől és előszőr hátulról nyaltam a popsiját

lehetne jobb: 1db
(2014-03-26) : Minden kiváló volt, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy csak fél órát kaptam. Az azért sokat levont az összélményből. Addig viszont kiváló élmény volt.