348
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
22
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-19
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-08 00:04:10

Teebee_no1
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

beszámoló

Egyeztetés
Amikor megtudtam, hogy változtatni fog a frizuráján (csakis, hogy közeli emlékem legyen összehasonlítási alapként :) ) megkerestem Őt itt az oldalon és szokásommal ellentétben csak néhány nappal előtte beszéltük le az időpontot (ezt személyesen meg is jegyezte :P)
Rugalmasságának és jóindulatának köszönhetően sikerült a mindkettőnk által preferált hosszabb találkát összehozni, amiért nem tudok elég hálás lenni. Nem vártam el Tőle semmi ilyesmit, így külön örültem, hogy az utóbbi idők negatív tapasztalatai után mégis megtette. Még egyszer köszönöm Neked Bunny!!!!!!!
Megközelítés
BKV-val pofon egyszerű... de most pofára estem, nem figyeltem oda, hogy a körúton a kedvenc villamosom vonalán megint felújítás van (ja, tudom amatőr hiba), amikor ezt realizáltam, azonnal értesítettem Őt, hogy egy picit késni fogok... Miután leszálltam a villamosról - ugye késésben is voltam, meg siettem is hozzá - kb 1 perc alatt odaértem (ebbe benne volt a lámpa is :D)
Helyszín
A lakás és minden része még mindig teljesen OK, már amiket láttam belőle, de ugye nem lakást akarok venni, nem vettem tüzetesen szemügyre... :) Nem úgy mint az ott fogadó Hölgyet :)
Bunny 24 külseje
Mit is mondhatnék Róla? Amit ne írtam volna már korábban, vagy más nem énekelte volna már meg , hogy mennyire gyönyörű, mennyire szexi, mennyire vonzó, mennyire kívánatos, mennyire csinos, mennyire... Szerintem értitek :)
Természetesen szokásához híven valami überszexi cuccban várt, csókkal fogadott... már itt kész voltam :)

Action
A figyelmetlenségem és a pici késés miatt nem győztem elégszer bocsánatot kérni.
Egy kicsit beszélgettünk, de csaltam, mert közben elkezdtem vetkőzni :P Gyors tus, aztán irány vissza Hozzá :)
Csókolózással kezdtünk és elkezdett -harapdálni- :) Én ezt úgy értelmeztem, miszerint a szájával sem akar elengedni (merthogy ekkorra már a kezével lentebb erősen markolt :D), hát akkor én is így, kezeimmel gyönyörű popsiját markolásztam és én is -visszaharapdáltam- :) Nem bírta sokáig, mert hamar kikérte magának, hogy betömjem a száját, bár én tulajdonképpen csak ráutaló magatartást tettem, Ő intézett mindent :)
Aztán már nem is tudom, hogyan, minimálisan hozzám került az irányítás, így azonnal ráraboltam gyönyörű melleire :) Igen cicifüggő (is) vagyok, de az Övével nem tudok betelni :) Már burkoltan és kevésbe burkoltan is jelezte, hogy haladhatnánk tovább, de én még a csödás kéjgömbjeivel voltam elfoglalva, ne persze nem nehéz úgy, ha közben bíztat... :P
Megintcsak mondta, hogy akkor mostmár jöhet az akció... hoho, majd mindent a maga idejében! Én még nem nyalakodtam... Így utólag belegondolva, meglepően nagy szabadságot kaptam :P Lejjebb helyezkedtem és újra bevetésre küldtem a nyelvem. Kezdtem belelendülni, amikor elkezdte dícsérni a francia tudásomat... Ő dícsérte az enyémet... Na ez olaj volt a tűzre, abbahagyni sem akartam :D
Végülis visszavette az irányítást :) és áttértünk az akcióra. Nem volt kecmec, azonnal durr bele a közepébe (átvitt értelemben és szó szerint is :D), de persze mindent csak úgy, hogy az mindkettőnknek maximálisan jó legyen. És innentől nem volt megállás, számtalanszor variáltuk a pózokat, a tempót, mindent, amit lehetett, néha kaptam egy kis pihenőt, ilyenkor csak Ő kényeztetett, de végülis a nagy hajtásnak meglett az eredménye, amit Bunny is elégedetten nyugtázott :)
Szünetben a jól megérdemelt itókámat kortyolgattam és jóízűen beszélgettünk mindenféléről, mert nagyon jól lehet Vele beszélgetni és én speciel szeretek is.
Aztán minden előzetes jel nélkül jött a -Na feküdj hanyatt!- felszólítás és máris a kis barátomat kényeztette. Hát amit francia címen variálni tud, huhú... félelmetes...félelmetesen jó :D Ezután nagyjából megismétlődött az előző koreográfia, mindkettőnknek mindenféle fincsi dologgal, leszámítva, hogy a végén ,ár nem tudtam mégegy tüzijátékot összehozni. Bár sosem gondoltam, hogy a napi vagy a heti munka befolyásolhatja, de lehet most mégis ez történt, illetve tudat alatt ott motoszkált bennem a gondolat, hogy túlléptük az időt. És ha valamit nem akarok, akkor az visszaélni a vendégszeretettel, jóindulatával, illetve minek részletezni: semmivel sem akarok (és nem fogok) visszaélni!
Gyorsan összeszedtem magam, közben Ő is felöltözött. Közben az is kiderült, hogy változás történt és nem 3 hét múlva, hanem bizony - bizony már most változni fog a frizurája, szóval milyen jól döntöttem, hogy nem halogattam a látogatást :) Megint én voltam az utolsó vendége így megint abban az élménybne lehetett részem, hogy utcai ruhában láthatom :) Egy egybe kis nyári rózsaszín rucika volt, ami állítása szerint, szerintünk (férfiak szerint) nem szexi. Háááát... akkor lehet nem vagyok férfi, hogy Ő ebben a ruhában is irtó szexi volt, az 1000%!
A szokásos hosszú búcsúcsók után fájó szívvel indultam haza...
Elszámolás
Minden ismert, több mint korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem írom azt, hogy remegő lábakkal távoztam, mert már az ágyon fekve remegtek :)
Hihetetlen élmény Vele lenni, sosem ugyanolyanok a találkák, mindig egyre jobb és jobb :)
Semmi hiányérzet vagy csalódottság sincs bennem, hogy nem jött össze a 2. lövés. Maximálisan kitöltöttük az időt, és élvezhettem csodálatos társaságát.
Bunny rendkívül jóindulatú és rugalmas, a legkevesebb amit megtehetek, hogy legalább ugyanennyi (de inkább még több) tisztelettel, korrektséggel és odafigyeléssel viselkedek Vele.
Aki nem így tesz az meg magára vessen :)

Bunny! Újfent köszönöm, hogy egy újabb csodálatos élménnyel ajándékoztál meg! És ugye tudod, anélkül is, hogy mondanám: Imádlak!
Kíváncsi leszek a rövidebb hajadra, szóval ki tudja... nemsokára.... :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.