22
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
3
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
Bunny 24 és Lyna szexpartner

szexpartner

Bunny 24 és Lyna



-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-06 11:25:37

kymera
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
3
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

beszámoló

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyeztetés telefonon. Bunny vette fel, nagyon kedves volt,ami fontos számomra is.Előtte pár nappal érdeklődtem,aztán mikor aktuálissá vált,másnapra tudott időpontot adni,mivel 3 embert kell összehangolni:)Telefonon kaptam meg a címet,és érkezésemkor egy Újabb telefon,és a kapucsengő kódot!
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
4-6-os villamos vonalán egy kis utcában gyalog kb 3 perc.Parkoló van szabad, de fizetős!Mivel motorral mentem egyik sem érintett!
Helyszín
Újonnan épült társasház korrekt rendezett tiszta!
Tiszta rendezett lakás külön szobában egy nagy franciaágy!Hangulatos,ebben a nagy melegben még ventilátor is volt!Nagy segítség:)
Fürdő,tiszta,higiénikus,tusfürdő orgia!Szájvíz,fogkrém mosdónál (érdemes használni,ha csókolózni is szeretnél)!
Törcsi nagy és jó nedszivó
Bunny 24 és Lyna külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Az ajtóban együtt csókokkal fogadtak fogadtak,tünemény mindkét lány!
Kértem,ha lehet combfixben és miniszoknyában fogadjanak.Tökéletes volt látvány!
Mindkét lány a ,még szebb mint a képeken,és Bunny-nak jól áll,pici túl súly,sexis,míg Lyna maga a tökély!

Action
Vibrátoros játék:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
5
Lábimádat:
4
Ujjazni:
4
Pici izgalommal vártam az órám,de ajtónyitás után,a közvetlenségükkel,teljesen feloldottak!
Gyors zuhany után,az ágy közepére fektettek,és onnantól elindult egy másik dimenzióba történő utazásom!Próbálom felidézni mi is történt,de néha olyan érzésem volt mintha az agyam nem tudná elfogadni valóságot!:)
Finoman elkezdtek simogatni,csókolgatni!Isteni illata volt mindkét lánynak ami már meghozta kellő izgalmi állapotot!
Bunny-val csókcsatát vívtunk,közben ujjaimmal felfedeztem,mézescsuprát Lyna mivel látta,hogy jól elvagyunk olyan finom gyengéd franciába kezdett,hogy ha nem állítom le hamar vége lett volna akciónknak!
Szerettem volna mindkét lánnyal sokat foglalkozni,de mivel "csak"két kezem van,és egy szám,nem mindig sikerült!
Lynát vontam magamhoz számra ültettem,és nyalogattam finom ízletes punciját!Finom nyögésekkel,tudatta,hogy jó helyen vagyok!Közben Bunnny,gumit húzott rám,(de szinte észre sem vettem)és lassan rácsusszant addigra kőkemény farkamra!Majd intenzív lovaglásba kezdett,míg én Lynus kényeztettem orálisan!Pár perc múlva időt kértem,nem akartam 10 perc alatt végezni!
Bunny és Lyna elkezdték egymás csókolgatni,nyalogatták egymás mellét!Mikor Bunny elkezdte nyalni Lynust ,én is részt akartam belőle,úgyhogy ketten kényeztettük tovább!
Bunny az irányító és rendezgetett minket,hogy hogyan és miként csináljuk,de abszolút nem volt zavaró!Sőt!
Mivel én is szeretek irányítani,néha átvettem szerepet,ami Bunny-t meglepte,de minden úgy teljesült ahogy akartam!Az idő előrehaladtával komoly pornófilmesre sikeredett a dolog,minden volt amit el lehet képzelni!A vég Lynusban ért kutyus pózban,miközben Bunny hol Lynussal csókolózott,hol tojásaim masszírozta közben!
Pihenésképp kaptam egy simogató olajos 4 kezes masszázst,közben oldott beszélgetés folytattunk!
Majd Bunny kérdezte mehet-e 2. kör!?Mondtam az csak rajtatok múlik!:)
Bunny Szólt Lynusnak,hogy még nem is csókolóztunk a farkán
Hát innentől már komoly emlékezetkiesésbe kerültem!
Előkerült vibrátor,mellyel Bunny kezdte el magát kényeztetni,miközben én Lynussal misszionárius pózt gyakoroltam!másodszor a vég Bunnyban ért kutyusban,Lynus meg szemembe nézve simogatta magát,és csókolózott Bunnyval!Ekkor már teljesen elkészültem erőmmel,jól jött ventilátor:)
Finoman letörölgettek,és még vagy 10 percet beszélgettünk,puszilgattuk egymást..
Sajnos letelt az egy óra mennem kellett, de tér és idő érzetem megszűnt-e két gyönyörűség között!
Elszámolás
Előre szerettem volna odaadnia megbeszélt összeget,de olyan gyorsan történtek események,hogy Borítékban éjjeliszekrényre tettem!
Nem kértem extrákat,de akiknek átlagos,átlag feletti szexuális igényük van azoknak szerintem nem is kell!
Az ajándék szerintem korrekt,főleg ha Bunny&Lyna hozzáállását nézem!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összbenyomás!??
Nagyon közvetlen bújós barátnős érzés,ami átcsap egy pornófilm forgatásba:)
Lyna barátnős, bújós érzés,de igazi vadmacska is tud lenni!
Bunny egy igazi szexőrül a szó jó értelmében,tüzes,de tud gyengéd és bújos is lenni!
Teljesen olyan érzésem mintha a menyorszgban jártam volna egy órát!Értelmes okos lányok akik tudják mit akarnak!
Azt tudom mondani,hogy mindenki aki ehhez a két lányhoz megy egyszerre vagy külön-külön,nagyon vigyázzon rájuk,mert egy tündér mindkettő,és manapság ritkák a földreszállt angyalok!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 és Lyna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.