9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-05 15:07:13

chief2
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Kedves chief2!
Köszönöm a beszikét,a kedves szavakat!
Örültem Neked!;)
Puszillak!:*

beszámoló

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Sokszor nem vette föl de mindig délután hívtam, úgyhogy megpróbáltam délelőtt és rögtön felvette.
Pontosan tájékoztatott mindenről.
Megközelítés
Egyszerű, 4-6 vonala mellett van Bkv-val mentem.
Helyszín
Újszerű ház abszolút jó, semmi kivetni való. Lynával egy lakásban dolgoznak ugyan de vele nem találkoztam mintha egyedül lettünk volna:-)
Bunny 24 külseje
A képek alapján teltebbnek hittem de pozitívan csalódtam, mindene a helyén van habár az önbizalma olyan mintha 120 kiló lenne. Én a helyében nem aggódnék.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
4
Arcra élvezés:
5
Csók:
3
Kebelszex:
5
Húha, rögtön zuhiból való visszaérkezésem után az ágyra döntött és minden pózban franciázott amit el tudtam képzelni. Volt cicik között is, persze minden az ő parancsa szerint. Majd gumi föl és hátulról lovaglóba kezdte aztán volt itt elölről nyakba a lába, doggy, hason fekve hátulról minden ami szem szájnak ingere. Közbe mutatta csapkodjam a ciciket popsit puncit, nem mertem olyan erősen bár doggyba megindult a tenyerem néhányszor. :-)
Végül hanyatt feküdt én fölé térdeltem és az arcára szájába élvezetem, mondta sokat kér szerintem teljesítettem kérését. Aztán megdicsért hogy jól bírtam ahhoz képest hogy épp hogy korhatárba vagyok. :-) Szünetbe masszírozott és természetesen kaptam üdítőt is mert jól megizzadtam de nem a melegtől. ;-) Telt az idő úgyhogy bele csaptunk a második menetbe franciával indított majd ismét végig mentünk néhány pózon. Bár úgy terveztem a második kör vége action közbe történjen de nagyon lefárasztott az első és az idő is sürgetett úgyhogy egy franciás levezetést kértem. Kitartó munkájának hála egy egészségeset élveztem a szájába majd megmutatta és lenyelte ami naggyon tetszett. Szeretném hinni hogy ezt nem mindenkinek teszi meg úgyhogy jól esett. Még beszélgettünk aztán én kezdeményeztem az indulást mert mondta korábban hogy Lynával közös vendégük jön ennek ellenére semmi TP.
Elszámolás
Budapesti átlag, előre adtam bár nem kérte, de szeretem előre lerendezni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hihetetlen nyitott és jó fej, jól egymásra hangolódtunk. Nehezen oldódó típus vagyok de ő sokat segített, bár még van hova oldódni. :-)
Már hazafelé menet vissza akartam menni. :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.