26
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
11:00-tól hívható
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-07-03 21:27:37

Apple61
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Drága almácska!
Nagyon vártam már a találkozót,és NAGYON örültem Neked!
Köszönöm szépen a beszikét,és a sok figyelmességet!
Várlak máskor is SOK SZERETETTEL!
Puszillak!:*

beszámoló

Egyeztetés
Legalább egy héttel korábban, on-line bejelentkezéssel jeleztem a szándékomat, amelyet rövid időn belül visszaigazolt. Mivel a korábbinál hosszabb időpontot kértem, na meg minek után Én olvasom is a bemutatkozó szöveget, mi több még értelmezni is tudom :-), azért néhány üzenetváltással tisztáztuk a tisztázandókat, Én szeretek mindent, előre és alaposan előkészíteni. Amikor találkozunk akkor már csak egymásra kelljen koncentrálni ;-)
Megközelítés
Az üzenetben megkapott címet könnyű megtalálni, még akkor is, ha az emberfia nem használ GPS-t, mint általában én. Mind kocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető, frekventált helyen van. A parkolás valamivel nehezebb, mint a régi címen, de legrosszabb esetben is lehet - fizetős - parkoló helyet találni, max. 1-2 perces sétát bele kell kalkulálni.
Helyszín
Viszonylag új társasház, könnyen megtalálható bejárattal, jól látható és olvasható utca/házszámmal. Kapucsengő, elektromos zár, mint oly sok helyen. Az új kecó tágas, hatalmas hall és csajos szobák. A fürdőszoba maga a tusfürdő-kánaán,a törülköző méretes és nedvszívó. A felesleges textilt kényelmesen le lehet pakolni, a francia ágy tesztelt teherbíró képessége átlag feletti :-)
Bunny 24 külseje
Aki már látta valaha Bunnyt annak nem kell bizonygatni, hogy: Igen! A képeken Ő van!!! Aki mást állít annak komoly szemészeti problémái lehetnek. Az arc kitakarástól pedig nem kell -megrettenni- ;-)

Action
Direkt a lehető legkésőbbi időpontot kértem és kaptam, egyrészt a napi zsúfolt programom miatt, másrészt azért, hogy ha elveszíteném a tér-időérzékemet, akkor se borítsam fel a napi programot :-)
Megérkezés után a számomra megszokott -rózsa-ceremónia- keretében mindent átadtam, amit át akartam adni, majd irány a szoba, majd a fürdőszoba.
Soha nem a mennyiségre, hanem a minőségre törexem, de most nyugodtan leírhatom: az első és a második menet is tökéletesen sikerült.
Első alkalommal a bújós, kényeztetős szeretkezés dominált, a második már kicsit vadabbra sikeredett... ;-)
Közben pedig finom, csevegés-masszázs kombóval múlattuk a gyorsan száguldó időt. Mert ahogy az szokott lenni: bár állni látszott az idő, de a szekér szaladt :-)
Elszámolás
Minden az előre megbeszéltek szerint, korrekt, számomra abszolút elfogadható. Ez persze szubjektív..., de az nem, hogy bizonyosan többet kaptam, mint ami materiálisan nevesíthető. Kedvességet, bizalmat és élményt.....

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem az első, és biztosan nem is az utolsó találkozásunk volt! Kell ennél beszédesebb -összbenyomás- ?!
Köszönöm!!!!
Webmesteri megjegyzés
Közeljövőben ennél bővebb, és részletesebb írásokat várunk!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.