3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
348
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-16
Niki szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-28 22:13:02

Ningal
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki reagálása

Köszönöm ezeket a szép sorokat drága Ningal! :)
Találkozásunk minden pillanatát élveztem, s nagyon jól éreztem magam Veled én is! Egy rendkívül kedves és figyelmes úriembert ismerhettem meg személyedben!
Remélem hamarosan újra találkozunk és mindent ott folytatunk ahol abbahagytuk... :)
Addig is millió puszit küldök! :)
(UI.: Az a bizonyos ruhadarab minek nem találod nevét (segítek): necchálós combfix!) ;)

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2013-06-28

Egyeztetés
Nikivel tegnap próbáltam felvenni a kapcsolatot, de túl későn sikerült keresnem, így este nem tudtam elérni. Másnap reggel viszont két csörrenés után tudtam vele beszélni, kedves és aranyos hangján minden kérdésemre kaptam választ, egyből meg is beszéltünk egy találkozót ma kora délutánra. Nekem csak 4 óra után volt jó, neki jobb lett volna előbb, de teljesen rugalmas volt, a kedvemért átszervezte a programjait és 4-et beszéltünk meg végül.
Megközelítés
Két nagyobb 11. kerületi út találkozásától nem nem messze van az épület bejárata. A hirdetésnél beállított térkép nem téved sokat, tényleg arra van ahol jelzi. Magát az épületet könnyű megtalálni, a bejutás problémamentes, földszinti a lakás, nem kell sokat keresgélni. Niki is nagyszerűen navigált magához, bátran lehet bízni benne.
Helyszín
Niki remekül jellemezte a lakást, tényleg retrós érzés fogalmazódik meg az ember fejében amint kicsit jobban körülnéz. Nem egy floridai luxuslakosztály, de nem is egy lepukkant garzon. Ottjártamkor tisztaság és rend fogadott, de nem az az élettelen klinikai, hanem inkább otthonos, barátságos. Fürdéshez kaptam tiszta törülközőt, tusfürdőt vittem magammal, de volt helyben is. A fürdőben kád van, zuhanyfüggöny viszont nincs, így vigyázni kell, hanem akar tengert maga köré az ember.
A kisebbik szobában volt az ágy, hangulatos teamécsesek adták a romantikus fényjátékot, remekül fokozva a hangulatot. Maga az ágy ugyan kinyitható (nyitott állapotában is volt), de masszív, strapabíró darab, nem recseg, nem akar szétesni, valamint nem süpped bele az ember, kellemesen kemény, ideális darab.
Niki külseje
A képei nagyon megtetszettek, remélem hogy tényleg ilyen csinos lesz élőben is. A képek nem hazudtak, nagyon szép és számomra vonzó arca van, bár a szőke hajszín nem igazán szokott tetszeni, neki tökéletesen áll. Remekül áll neki a mosoly is, amit szerencsére gyakran meg is mutat és egyből elcsábít vele. Szeretem a fognivaló lányokat, és ennek ő remekül meg is felel. Aki piszkavasat szeretne ölelgetni, annak nem biztos hogy jó választás, de ha természetes lányra vágyik valaki, akkor megtalálja nála a számítását. A cicik is szép nagyok, gyorsan keményedő bimbókkal, a popsi is rendben van, az egész lány egyben van.
Egy fekete, talán csipkés felső volt rajta, egy hozzá illő nagyszemű fekete harisnyával, ez utóbbi rajta is maradt egész végig. (Ruháknál mindig zavarban vagyok, sose tudom a rendes nevüket, talán Niki majd kisegít vele.)

Action
Betoppanásom után nem egészen 5 perc múlva teljesen felszabadultan beszélgettünk, annyira magával ragadó a közvetlensége, bájos kisugárzása. Gyönyörű mosolyát és szép hangját figyelve vettem le cipőmet és egyéb dolgaimat, hamarosan a szobában is voltunk szinte barátian beszélgetve.
Gyorsan elmentem a fürdőbe, majd visszatérve az ágyon foglaltunk helyet. Megkínált egy kis üdítővel, de én hoztam magammal, úgyhogy csak megköszöntem. Itt derült ki, hogy nem csak csinos, de egyben remek beszélgetőpartnerrel hozott össze a sors. Kezdésnek felajánlott egy kis masszírozást, de nem éltem vele, nem igazán vagyok érte oda. Nyíltsága és közvetlensége teljesen fesztelenné tett, egymást simogatva kezdtük meg az ismerkedést. Bár azt monda, hogy kicsit csikis, de bárhol simogattam, nem jött ez elő.
Ebből az idilli állapotból aztán szép lassan egy 69 bontakozott ki bemelegítés gyanánt. Mivel mindketten szeretjük a kölcsönös dolgokat, nekikezdtünk az örömszerzésnek. Kérésemre ő csak a kezét használta, míg én faltam kisajkait, piercinges csiklóját. Egyből látszott hogy tényleg élvezi a kényeztetést, csípője vad táncba kezdett izgatásomra, ezzel követelve még többet a jóból. Közben ő sem maradt tétlen, szájával a zacskómat ingerelte, és kezével izgatta közben a velem egykorút. Szinte egyszerre lett jó mindkettőnknek, a szükséges tisztálkodás után egy kis szünetet tartottunk. Jó a humorérzéke, nevetve teltek a percek.
Gondoltam, szeretném most csak én kényeztetni egy kicsit, aminek nem is állt ellen, így hátára feküdt, én pedig belevetettem magam a jóba. Előbb nyelvvel a csiklóját, majd kis idő után ujjaimmal bemerészkedve izgattam, amire fantasztikus reagálásokat kaptam. Tényleg szereti ha kényeztetik, és érdemes is, lenyűgöző élmény volt látni, hallani és érezni őt. A csúcsra jutása után hirtelen fölém kerekedett, szemében a vad szenvedély szinte lángolt, viszonozni akarta a kedvességet. Izgatta, simogatta majd remek franciával tüzelte tovább libidómat. Kértem a védőfóliát, amit készségesen fel is helyezett, majd hátulról belehatolva hamar én is bevégeztem immár másodszorra. Találkozónkat csevejjel zártuk pihenésként, ez is jól esett, majd elváltak útjaink, de biztos hogy nem örökre.
Órát egyáltalán nem nézett, többet is maradtam, mint amire gondoltam, de vele csak úgy repült az idő!
Elszámolás
Semmi meglepetés, szokásos hozzájárulás az elején átnyújtva (nem kérte, én adtam szinte ahogy beléptem).

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikus élményben volt részem, igazán jól éreztem magam. A bemutatkozása teljesen fedi a valóságot, egy életvidám, mosolygós, értelmes és a törődést maximálisan megháláló lánnyal ismerkedem meg ma délután. Tudom mindenkinek ajánlani, aki ilyen típust keres, nem fogja megbánni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-02-12 21:06:16
Ez egy jól megírt informatív beszámoló volt köszi.

2016-02-12 21:06:16
Ez egy jól megírt informatív beszámoló volt köszi.

2015-11-09 12:48:54
Jól megírt beszámoló, a csaj is megtetszett.

2015-06-21 10:59:17
Ajánlásodat megfogadjuk az biztos!

2014-08-09 17:57:07
Igazi makktársbarát beszámoló, amiből tanulni is lehet

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2018-09-26) : Csodálatos NF, mélytorkos, nyálas, nyalogatós, miegymás. Csak néztem és gyönyörködtem az egészben, és ami nagyon fontos, hogy a végén meg én voltam.

felejthetetlen: 38db
(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

(2020-04-22) : Valami utánozhatatlan lágy franciát kaptam tőle. Nagyon szeretem ahogy ő csinálja. Hol eltünteti az egészet hol csak a végével játszik a nyelvével. Közben pedig folyamatosan rám néz.

(2020-01-29) : Kellemes kis csókolózásba kezdtünk, egyáltalán nem vadul, de nem is finomkodva, miközben a cickók lelkesen masszírozták az egyre inkább feléledő férfiasságom. Niki nem sokat vacakolt, apró puszikkal elkezdett lefelé haladni és mire a célhoz ért, már egész jó állapotba kerültem.

nagyon jó: 59db
(2020-11-20) : Ezután egy rendkívül változatos franciában volt részem amely nem nélkülözte a mélytorkos elemeket sem. Niki egy pillanatra sem fáradva több írányból váltakozó tempóban a szemkontaktot tartva hosszú percekig tett a kedvemre. Mikor úgy éreztem, hogy kezdem elvesztenni az önkontrollomat megkértem jöjjön feljebb és csókoljon meg újra. Közben kezeim folyamatosan simogatták alkalmi kedvesem bársonyos börét testének csodás domborulatait.

(2020-07-08) : Kingus is megszabadult a textiltől és váltottam rá és mist vele csókolóztam és ezalatt Niki elkezdett franciázni. Ez ment egy darabig, majd az ágyra helyezkedtem én is és Niki tovább franciázott és én Kingus melleit vettem kezelésbe

(2020-05-29) : Én az ágyra térdeltem ő pedig elém helyezkedett négykézláb és elkezdett franciázni. Ütemesen bólogatott rajta és közben a fejét valamint a haját simogattam. Csinálta egy darabig majd váltottunk egy csókot és hátrafektettem az ágyon.

: 94db
(2020-10-18) : Nagy igyekezettel hátamra fordított, és francia órát tartott, lágyan, finoman, érzékien, mindenre kiterjedően. Felkínáltam a zacsit is neki, amit rendesen kezelésbe vett, lágyan,finoman, ahogy kell, mondtam is neki, hogy jól csinálja, és örülök neki, hogy nem kellett kérnem a zacsi kényeztetés. Vissza is kérdezett rá, van ahol kérni kell? Hát igen, van. Tökéletes szopásban volt részem, a makktól indulva,

(2020-07-04) : Megérkezés után fürdés vissza térve csókkal kezdtünk nagyon jó benne de engem már a mellek nagyon izgattak és elkezdtem velük foglalkozni közben ő már a kezeivel a lábam között volt

(2019-08-14) : Majd egyszer csak megremeget és a lábait a fülemhez nyomta. Ekkor tudtam hogy az én drágám elrepült. Meg egy kicsit kínoztam azzal hogy éppen csak megnyaltam a puncijat, mert ilyenkor tudom hogy érzékeny neki és csikis.