Iza erotikus masszázs

erotikus masszázs

Iza-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-28 11:03:04

Garfield37
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Iza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-06-28

Egyeztetés
Elérhető:
3
Kergettük egymást, de aznapra még sikerült időpontot kapnom.
Megközelítés
A kilencedik kerület rehabilitációs területén fekszik, könnyen megtalálható és parkoló hely is akad.
Helyszín
Nemrég épített ház, nagyon kellemes környezet, miénk volt a nagyszoba (konyha, étkező, nappali egyben, van még egy kisszoba is, ott a kolleganő rendel.
Iza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az arcát nem kellene eltakarnia a képeken, gondolom az ismerősök miatt tette. Nekem ez a kedvenc korosztályom, közepes 30-as. Szép smink, lenge csipkés köntös, combközépig ért. Alatta párducmintás bugyi-cicifix kombináció.

Erotikus masszázs
Erőteljesebb, de közben el-el kalandozik a keze, nekem nagyon jól esett, időnként jeleztem, hogy egy kicsit finomabban. Közben jókat dumáltunk, tehát teljes értékű program volt számomra.
Levezetés
Úgy emlékeztem van francia befejezés is, de mivel a kezével és a forró olajjal nagyon jól bánt ezért most ezt nem is hiányoltam. Mielőtt kézzel kivégzett volna, elölről hátulról rám ült és úgy kényeztette a velem egykorút.
Elszámolás
Szokásos átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Visszamegyek, hátha lesz franciaóra is! :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Iza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókIza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2019-11-19) : A végén megtörölte a talpamat majd meg kért, hogy keljek fel. Én magamhoz húztam és megöleltem és puszikkal halmoztam el a nyakát, kedvesen tűrte, de egy idő után megkért feküdjek le a tatamira hasra. Lehasaltam és meleg olajjal kente a hátamat majd egy igaz egész testes csuszka masszázst kaptam, a tükörből jót moziztam.

(2019-04-11) : Elheveredtem az ágyon és elkezdődött a masszázs. Ígéretének megfelelően tényleg a lábujjaimmal kezdte és halad felfelé, egészen nyakamig. Előmelegített olajat használt ami még pluszba átmelegítette az izmaim. Megfelelő erőséggel és érezhető hatékonyággal gyúrta át az izmaim.

(2017-09-27) : Utána zuhanyzás, a fürdőszobában kifogástalan tisztaság, sokféle tusfürdő, szájvíz, stb. A teljesen szakszerű masszázs rész masszázspadon történik. Én az 1 óra masszás + fél óra erotika kombót választottam.

felejthetetlen: 11db
(2018-07-28) : Talpammal kezdve a lábaimon keresztül, végiggyúrta az egész testemet ami, néha kínzással is felért. De végig úgy éreztem, hogy nagyon jó kezekben vagyok, így nem bántam.

(2018-07-09) : Tapasztalatom szerint ez egy nagyon alapos és szakszerű masszázs volt, eszembe sem jutott közben az erotika, csak arra tudtam gondolni éljem túl :D Közben beszélgettünk amikor én éppen tudtam beszélni :)

(2017-12-03) : A hát-és lábmasszázzsal folytattuk. Thai elemeket is bevetett, a gerincem mellett néha olyan erővel, hogy akaratom ellenére ellentartottam, de sikerrel jártunk.

nagyon jó: 12db
(2020-02-05) : Iza kézzel simogatta cerkámat, én belenyalva puncijába édes ízvilágra leltem, és mindkettőnk részéről egy mohó kölcsönös francia alakult ki. Vendéglátóm ajkai átölelték lüktető farkamat, én pedig mohón nyalakodtam csodás puncijában

(2019-09-24) : Kellően erős, nagyon jól eső érzés a masszázs. Lábtól kezdtük, haladt felfelé, be-be csusszant a keze a farpofáimhoz. Majd jött a csípő, derék masszázs, amitől nagyon odavoltam, mert nagyon jól feloldott letapadt részeket.

(2017-03-27) : Ezután már a klasszikus masszázst vettem igénybe, hasra fektetve az egyik (ha nem a legjobb) masszázst kaptam, amely a lábaktól kezdve a felsőtestemen át a karokig kiterjedt, melegített olajjal.

: 16db
(2020-06-26) : Svéd masszázs elemeket tartalmazott, kevesebb simogatással. Ettől függetlenül teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával. Telőtől-talpig átgyúrt szakszerű technikával, kellően erős masszázst kértem/kaptam amit szeretek és olykor simogatássokkal fűszerezte egészen a kényeztetésig.

(2019-01-14) : Talpamnál kezdte és haladt felfele ahogy meg van írva. Alaposan körbejárt, tetőtől talpig végig gyúrt. Mivel először voltam Nála nem tudtam, hogy tanult gyógymasszőr.

(2018-10-09) : Már a látványa is fel izgatott. Gyors zuhany és már fel is feküdtem a masszázs padra. Ami rendkívül kényelmes de tényleg mert kevés helyen fordítanak megfelelő figyelmet pedig nagyon fontos hogy kényelmesen tudjunk el lazulni.