9
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Milla szexpartner

szexpartner

Milla-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-27 09:04:52

johny_b
Veterán
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Milla reagálása

Imadlak tudod?! :)

Milla beszámoló szexpartner Budapest 2013-06-27

Egyeztetés
Gyorsan ment az egyeztetés. Telefonon hamar elértem Dorinát, megbeszéltük a lehetőségeket és estére le is fixáltuk a randit.
Megközelítés
Széll Kálmán tértől egy rövid sétára található a helyszín, annak aki a tömegközlekedést választja. Autóval a parkolás nehézkes lehet, azt nem tudom, hogy fizetős e vagy sem, mert nem figyeltem.
Helyszín
A lakás egy emeleti igényesen kialakított ingatlan. A fürdőben sarokkád fogad, milliónyi fajta tusfürdővel, ennyi félét még sehol nem láttam együtt. Friss törcsit lehet választani, valamint a szájhigiéniáról is van lehetőség gondoskodni. Tisztaság és rend fogadott mindenütt. A tetthelyen tágas kanapé fogad, illetve van egy galéria melyet a nagy melegre való tekintettel ezúttal nem vettünk igénybe, de én nem is bántam, teljesen megfelelő volt lent is.
Milla külseje
Dorina a képekről rögtön felismerhető sexi és igényes jelenség. Szép arc, jó alak. Fenék tájon egy picit megerősödött, de ez biztos csak átmeneti állapot. A tekintete valami vadító, főleg mikor francia közben a szemedbe néz. Hatalmas, formás cicik, a fotók itt is a valóságot takarják. Hajszín a legfrissebb képsorozatnak megfelelő. Ami nem látható az Dorina erotikus kisugárzása és érzelmi intelligenciája, mellyel a vendéget kezeli az egész ottlét alatt.

Action
Érkezés után bemutatkozás, majd a tetthelyen lefixáltuk a progit az órás együttlétre, átadtam az ajándékot és irány a pancsi.
Visszaérkezés után Dorina már a kanapén fekve izgatta magát. Mellé heveredtem és csókolózásba kezdtünk miközben a melleivel foglalkoztam. De csakhamar átvette Dorina a kezdeményezést és franciába kezdett. Szépen barátnősen kényeztetett, végig azt leste hogy jó nekem. Kisvártatva javasoltam a 69-es formációt, de sajna ez nem tartott sokáig, mert egy kicsit lankadni kezdtem. Visszatértünk arra, hogy Dorina kényeztet engem. Ezúttal bevetett rajtam mindent, nyelvjáték, szemezés, golyó kényeztetés. Innen már nem volt visszaút, az ágy szélére ültem, Dorina pedig elém térdelve folytatta a franciázást. A vége előtt felálltam és egy arcra élvezéssel fejeztük be ezt a kört, mindent kicsavart belőlem a Drága.
Dorina kiment egy gyors tisztálkodásra mig én kifújtam magam. Ezután egymás mellett fekve beszélgettünk. Oldott, közvetlen hangulatban történt a csevej mindenféléről, köszönhetően Dorina nyílt és őszinte természetének. Ez a rész is annyira jól sikeredett, hogy az idő végül elröppent.
Elszámolás
Az ajándék a telefonban megbeszéltek szerinti Bp-i átlag körüli mértékű, melyet a találkozó elején nyújt át a vendég.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes órát töltöttem Dorinával, melyet nem fogok elfelejteni. Már csak azért sem mert egy kedves és intelligens lányt ismertem meg benne. Maximálisan ajánlott kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Milla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-11-21 14:45:08
Pörgős de kissé összecsapott beszi.

FunkciókMilla legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-09-20) : Gyönyőrű szépen ahogy szokta bőnyálasan ráköpve cuppogós mélytorokba kezdett... de nem bírtam már le kellett feküdjek. Azt hitte ennyi elég gumihoz nyúlt de még időben kapcsolva kértem még még baby folytasd,....

(2019-08-17) : Táncolt a nyelve a makkon folyamatosan, húzta le fel a bőrt, megnyálazta kicsit, hogy élvezetesebb legyen számomra. Szemkontaktus megvolt, öröm volt nézni ahogy egy ilyen kis tünemény szájában el eltünök. Kértem hadd viszonozzam a kedvességét, amit örömmel fogadott. Előbb smároltunk, majd a nyakát pusziltam, később az egyik majd a másik mellét kényeztettem.

(2017-11-17) : Majd érzéssel semmi rátekintéssel húzza le a cipzárt nyitja az övet simogatja a cobrát és hmmmm... eszméletlen ez a Nő! Gatya letépi és az ajtónak döntve olyan mélytorkos franciába kezd hogy beleszédülni sincs időm!

felejthetetlen: 14db
(2017-12-18) : Milla hol a farkamon szánkázott szájával, hol pedig a tojásaimat izgatta ajkával és nyelvével miközben kezével polírozott. Én szintén elmerültem nedves kéjbarlangjában

(2017-11-15) : Milla hanyadt fektetett és elkezdett franciázni. Nagyon gyorsan kemény erekcióba jöttem, félő volt, hogy idő előtt elröppenek. Kértem ezért Millát, hogy feküdjön hanyadt és most én szeretném kényeztetni.

(2017-10-02) : Milla már ágaskodó férfiasságomat szerette volna ajkai közt tudni, de nem engedtem és még próbáltam én elhalmozni csókjaimmal. Tetszett neki a dolog

nagyon jó: 31db
(2020-10-24) : Ezek után kezdődött az én kényeztetésem, igazi finom natúr francia mindenre kiterjedően. Elsőként játszadozva, csak a környéket kényeztetve, majd a makktól kiindulva, egészen le a zacskóig a golyókat szopogatva igazán sok nyállal megcirógatva. Nagy varázsló volt, mert néha néha tökéletesen eltüntette merevségem😁, aminek öklendezés lett a vége. Nem bánta, még több nyálat használva kényeztetett, amíg gumit nem kértem, és kaptam.

(2020-10-17) : Igy a labaim koze feszkelte magat es hadrendbe allitott. De ugy, hogy azt hittem, hogy ido elott eldurranok. Szoval kertem egy sapkat es nyeregbe is pattant. Finoman inditott es ellentmondast nem turoen haladt a hevesebb tempo fele. Megfogtam a derekat es kicsit hevesebben csibaltuk, de mev tudtam tartani az allasaimat. De ekkor inkabb guggolasra valtott es finoman mozogtunk.

(2020-10-02) : Majd finoman hanyatt döntött, és kezdetét vette a "baratnőspornós" szopás. Köpködős, bőnyálas, (a méretem miatt nem egészen) mély, de ugyanakkor elképesztően lágy és érzéki. Mivel igen rég voltam nővel, így többször is le kellett állítani, de akkor pedig jött az "edging". Csak a nyelvével, a zacsiktól a makkig vegignyalta, hol a nyelve hegyével, hogy teli nyelvvel, majd szóltam, hogy nekem most ez is erős.

: 75db
(2019-10-04) : A beszélgetés után folytattuk a második felvonással, ami ismét egy remek franciával kezdődött, közben úgy fordult, hogy elérjem a fenekét és a punciját amit lehet finoman ujjazni. Itt már hosszabban franciázott, aztán kértem, hogy húzzunk védőfelszerelést, először szemből majd hátulról hatoltam belé,

(2019-08-26) : Érezvén hogy keményedek, délre vette az irányt és bőnyálasan érzékien, majd erőteljesebb szívásokkal tarkított franciával fokozta kéjemet, a lehetőségek köréből a kéjléc környezetét sem kihagyva, sőt alaposan körbe nyalva nyálazva masszírozva közeledtem a véghez.

(2019-04-16) : Milla is az igencsak meredező férfiasságom felé kalandozott a kezével és miután ő is végigcsókolt és eljátszadozott kicsit az én mellbimbóimmal dél felé vette az irányt és elkezdte nagyon erotikusan finoman a nyelvével benyálazni a makkomat