Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-26 17:10:10

loving
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Drága loving!
Köszönöm szépen a beszámolót!
Nagyon örülök,hogy összejött a randi,hogy megismerhettelek!:)
Köszönöm az odafigyelést,a sok kedvességet.
Várlak máskor is sok szeretettel!
Remélem még látlak!;)
Nagy puszim!:*

beszámoló

Egyeztetés
Itt a beszámolok oldalon ismertem meg Brunnyt.
Már elég régóta a kedvenceim között van,ázómban
most került sor a találkozásra.Írtam neki az oldalon egy-két időpontont megjelöltem, azonnal válaszolt,megadva a pontos címet is.Innentől kezdve ment minden a legnagyobb rendben.Létre jött a találkozó.
Megközelítés
Autóval mentem:Autópálya,Hungária kör út,Thököly út,
József körút,és már csak parkolót kellet keresnem.
Tömegközlekedés nagyon egyszerű,a 4.6 villamos
megállótól kb. 2 perc séta.
Helyszín
Egy többemeletes épületről van szó ami lifttel ellátott.Az épületbe a megadott kódszám után egyszerű a bejutás.Természetesen a lift használata nem kötelező,mert gyalog is könnyen elérhető a megadott cél.Amit én láttam az egy,nappali,egy szoba,és a fürdőszoba.Mindhárom helyiség ízlésesen fel volt szerelve.Tisztaság rend uralkodót az egész egységben.Tusfürdő választék bőven,száj víz,mellé eldobható poharak.
A szoba félhomály megfelelő nagyságú francia ágy,hatalmas illatos tiszta törölköző,a ruhát van hova letenni.Tehát minden a legnagyobb rendben.
Bunny 24 külseje
Belépésemkor az ajtó mögött félig eltakarva fogadott.Eléggé félhomály uralkodott a helyiségben
így nem láttam,csak mikor a függönyt félrehúzta,hogy egy gyönyör,tökéletes alakú, szép arcú lány állt előtte.Úgy fogadott mintha régóta ismerne csupa mosoly és sok sok csókot kaptam,amit természetesen viszonozta.A csókolózás folytatódott az ajándékok átadása közben.A képeken Ö látható! Szóval Bunny nem nyuszi,hanem egy gyönyörű angyal.

Action
Némi beszélgetés után,az ágyról felállva tovább folytattuk a csók csatát,míg egy törölköző társaságába a fürdőszobába invitált.a szokásos
teendők elvégzése után a szoba ajtóba várt és tovább
folytattuk az akció előkészítő műveleteke.
Mindketten kerestük azokat a testrészeinket melyek
után vágyódunk.Ennek megfelelően gyorsan az ágyra kerültünk.Elkezdtem az egész testét simogatni a ciciken keresztül a testén át amíg a puncihoz nem értem.Majd nyelvemmel folytattam e tevékenységet,mire Ö most én jövök és a gyíkot a szákjába vette,mind két kezemet a cicikre helyezte,és szorítsd jó erősen mondta.E műveleteket érőshanghatások követté,miközben én a már erősen benedvesedett puncit a nyelvemmel és felvárva az ujjaimmal kényeztettem,Nyúlj beljebb mondta,mert ez nagyon jó,és ekkor megremegett,. Utána volt itt minden popó csapkodás, póz,69.lovaglás,fordított gyönyörű vágta,együtt nyögés jajgatás míg mindkettőnk elért a csúcsra.
A védőköpenyt levette,és a szerszámot az ajkával tisztította meg.Csodálatos volt.
Elszámolás
Budapesti átlag,de a szolgáltatás átlag feletti.
Az ajándékot borítékba az asztalra tettem le.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mit is mondjak,csak felsőfokon tudok beszélni
erről a gyönyörű szép lányról,és arról a fogadtatásról amibe engem részesített.Nem akartam de még is meg említem:mikor az akció után mellém feküdt és beszélgettünk nagyokat nevettünk én a saját órámat többször megakartam nézni mert úgy éreztem,hogy lejárt az időm,annyiszor eltakarta a tenyerével és nem akarta,hogy még távozzak.Drága
Nyuszika,mi az hogy nyuszika? egy ISTENNŐ kár,hogy nincs több lehetőség e rang kiosztására.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.