9
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Brenda szexpartner

szexpartner

Brenda-

Prémium hirdető
81/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-25 21:48:32

fish5
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Brenda beszámoló szexpartner Budapest 2013-06-25

Egyeztetés
Elsőre nem vette fel, de amint ráért, diszkréten visszacsörgetett. Gyorsan tájékoztatott, s két óra múlva már nála is voltam.
Megközelítés
Az Arany János utcai metrómegállótól pár perc séta, de az autóval érkezőknek az utcában parkolóház is van.
Helyszín
Gyönyörű újépítésű ház, szépen berendezve. Belépéskor már szép fehérneműben, magassarkúban vár, s a nappaliba kísért. Ott vízzel kínál, s rövid egyeztetés. A lakás légkondícionált.
Brenda külseje
Gyönyörű szép magas lány, gyönyörű arccal, s mellel. A teste tökéletes, egy igazi álomnő. A hangja különösen megfogott engem.

Action
Zuhanyzás után az ajtóban megkezdtük egymás testének felfedezését, forró csókok, majd a hálóban rávetettük magunkat a hatalmas franciaágyra. A felesleges ruhadaraboktól hamar megszabadultunk, majd francia, s védőfelszerelés. Több pózt kipróbáltunk, mindegyik csodálatos volt. Majd rövid pihenés, egymás testének simogatása, s elkezdődött a második kör. Gyönyörű arca, halk nyögdécselése, s ahogy erotikusan megmarkolja a fenekem, az még mindig előttem van.
Majd zuhanyzás, s rohanás tovább.
Elszámolás
Átlagnál egy kicsit drágább, de a szolgáltatás maximálisan kárpótol érte. Előre letettem a kanapéra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Gyönyörű lány, igazi ajánlott kategória még egy forró nyári napon is. Még biztos, hogy látjuk egymást:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Brenda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBrenda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2009-01-08) : 1menet csok+francia,nem igazán az a jó franciázó tipus de szerintem ez csak az 1ő randi okának tudható be!Fürdés majd 2menet!Megkérdeztem ,hogy mit szeret igy kutyában nyomtuk:tökre rá izgultam ugyhogy hamar végem volt!Ez az a csaj akit 3-4x simán meg akarod mert nagyon oké!

felejthetetlen: 3db
(2011-02-18) :

Az NF előjáték után gyorsan fölpattant a tizedesre, és ameddig a combizmok bírták ment a lovaglás. Nagyon jó volt. Aztán helycsere. Nagyon tetszett, hogy kérés nélkül maga alá vágott egy párnát, amitől nagyon jó szögben támadtam a korábban már megénekelt punciját.(2010-12-22) :

Csodás, bizsergető élmény kényeztetni egy olyan adottságokkal rendelkező nőt, mint amilyen Brenda: legyen szó simogatásokról, a csókolózásunkról, a teste végigcsókolásáról vagy - pláne - finom puncija kényeztetéséről. Aztán persze a viszonzás sem maradt el, s egy kis franciázás után szeretkeztünk. Brenda ebben is remek partnerem volt; mozgása, a hangja, ahogyan magához ölelt - egyszóval kiváló volt ez a felvonás is.(2009-12-27) : Ő csókokkal halmozott mellem-hasam-ágyékomszerte, majd franciába kezdett. Nagyon finoman, érzékien csinálta. Nem lehet a kedvence, mert nem forszírozta sokáig, lehet, hogy megérezte, mennyire fel vagyok már húzva, kb. 1 percig bírtam volna még. Ismét csókok, majd én kezdtem hosszabb kényeztetésébe

nagyon jó: 7db
(2015-10-29) : Hosszan és érzékien szeretkeztünk imádtam ahogyan hátranyúlt és közben az ágyat fogta. Volt még egy kis lovacska még egy kis francia de a végén újra az első póz

(2011-11-08) :

Érződik, hogy nem most kezdte. Ez nem zavart különösebben, mivel mindent megkaptam amiért mentem! Nagyon finom a böre, az illata, odafigyel a másikra. (2011-03-22) :

Brenda szokásos módon már eleve lefürödve, illatozva, szexis fehérneműben fogadott, amitól gyorsan megszabadultunk, majd az ágyon felváltva franciásan kényeztettük egymást. Papásmamásban folytattuk, most szokatlanul vad volt, ami engem is eléggé bepörgetett, közben a fülembe súgta, hogy \\hátulról\\, úriember pedig ilyen kérésnek ellent nem mondhat.: 41db
(2018-08-07) : Én még ennyire varázslatos szájmunkával nem találkoztam , megpróbáltam viszonozni a kapott gyönyört. Majd ezek után szépen felöltöztetett amit már nagyon vártam.

(2016-03-29) : Végigcsinálja mindig a kis rituálé minden stációját.Amikor belépsz a hálóba,hozzáddörzsöli isteni farát. Jó illatú a háta,meg akarod nyalni.

(2015-05-06) : Majd natúr francia, klassz az arcát, s a hosszú haját nézni munka közben:) Majd elterült a franciaágyon, a feneke alá párnát helyezett, s elkezdődött az első menet.

rossz: 1db
(2009-03-16) : Voltam már itt egyszer decemberben, így azt gondoltam, nagy meglepetés nem fog érni. Jól indult a dolog, Csók + NF (ez a max. kínálat). A csók nem volt túl erőteljes.A NF először oldalról történt, majd mondtam, hogy szemből jobban szeretem.A behatolást misszionárius pózban kérte, közben folyamatosan nyúlkált a puncijához,