Abi Masszázs erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Abi Masszázs-

Nem prémium hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-17 15:35:56

grgrgr
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Abi Masszázs reagálása

Drága GRGRGR:)
Köszönöm az írást!Örömmel tölt el hogy a TOP kategóriába tartozik a masszázsom és ISTENNŐ vagyok nálad:)Nagyon örültem hogy megismertelek és nagyon jó volt a beszélgetésünk is;)Várlak vissza sok szeretettel:);)Puszika

Abi Masszázs beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-06-17

Egyeztetés
Telefonon sikerült, nagyon egyszerű volt.
Megközelítés
Autóval könnyen ment, még parkolót is sikerült találnom.
Helyszín
Kellemes új építésű ház
Abi Masszázs külseje
A hölgy gyönyörű és itt most nem túlzok. Látszik, hogy rendszeresen foglalkozik a testével. Nekem nagyon bejött.

Erotikus masszázs
A masszázs nagyon profi volt. Több helyen jártam már, de Ő a top kategóriába tartozik. Minden rezdülésemre figyelt. Végig éreztem, hogy élvezi amit csinál, szerintem ezért képes ilyen magas színvonalon művelni a masszázst.
Levezetés
Nagyon élveztem. Nekem egyáltalán nem okozott hiányérzetet, hogy csak kézi levezetés van. Tuti fogok még hozzá menni.
Elszámolás
Teljesen korrekt, a telefonban megbeszéltek szerint

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
ISTENNŐ a szó legszorosabb értelmében.
Webmesteri megjegyzés
Közeljövőben ennél bővebb, és részletesebb írásokat várunk!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Abi Masszázs erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAbi Masszázs legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-09-27) : Az általában csiklandós talpaimnál kezdte a munkát, amiket ennek ellenére sohasem csiklandoz. Ezután logikus sorrendben a lábszárak és a combok következtek.

(2014-08-22) : A simogatások, a finom érintések, ahogy rámnéz, vagy ahogy a tarkómon érzem a lehelletét a teljes együttlétet izgalmassá teszik.

(2014-06-22) : Most egy erős masszázst kértem, fő hangsúllyal a hátamra. A masszázst a talpaimnál kezdte, bő olajmennyiséget használva, majd a lábszáraimnál erősséget fokozva folytatta. A lábaim - lábszáram, combom - különösen hajlamosak a görcsölésre, ezért is jól esett ez a figyelem.

felejthetetlen: 18db
(2018-12-09) : Lábtól indulva szakszerűen masszírozott végig, de sosem hagyta ki, hogy a lábam közé simítva ébren tartsa az ezredes érdeklődését is amit nagyra értékeltem.

(2018-07-24) : Lábaktól kezdi és mindenre figyel. Előtte megkérdezte, hogy mely területekre kell figyelnie jobban és szerintem meg is kapták a teljes figyelmet. Végig tud fenn tud tartani egy erőszintet, amihez nyilván kell némi fizikum és technika is.

(2018-03-27) : Zuhi után hasra vágom magam a padon és átadom magam az élvezeteknek. Nagyon jól tud masszírozni. Közepes erősség, lábaktól felfelé alaposan, kitartóan átgyúr. Az "achillesem" (csuklyás izmom) évek óta "csendben van" hála Abi-nak amiért nem tudok elég hálásnak lenni.

nagyon jó: 39db
(2018-08-16) : Csak lingam masszázst végez, de erről csak szuperlativusokban tudok nyilatkozni. Többször is eljutatott a határra, s ott táncoltatott, majd kicsi megnyugvást követően újra és újra kezdte...s a legvégén elengedett

(2018-07-22) : Ahogy egyre több vér áramlott a répámba, egyre több és több olajat kapott és egyre - saját kérésre - határozottabban markolta. Közben a másik kezével a zacskómat izgatta óvatosan, hisz kiugrottam volna a bőrömből, ha a farkamon dolgozó kezének szorításából részesült volna.

(2018-07-13) : Lábtól haladt felfelé, nagyon jól kilazította a vádlimat, combokat, közben már az első simítástól kezdve be-be nyúlt a combok közé, farpofák belső oldalához, zacsihoz és olykor

: 135db
(2020-03-14) : Számtalanszor úgy intézte, hogy a tükörnek háttal, pucsítva masszírozzon... Mondanom sem kell, hogy nehéz volt hason fekvésben maradni. Eleve sokszor simít végig a lábad között is.

(2019-10-16) : Megkért feküdjek fel a masszázspadra hasra. Ezután elkezdődött a masszázs lábamtól kezdte és onnan haladt felfelé. Közben megkérdezte hogy megfelelő az erősség vagy változtasson rajta. Miközben masszíroz midig figyel arra hogy ne lankadjon a figyelem és lágyan a keze mindig el el kalandozik a fenék környékére

(2019-10-15) : A padon alapos, erős, szakszerű masszázst kaptam lábtól nyakig. Abi egyértelműen profi, tudja, mit csinál, nem simogatásról van szó, hanem tényleg igazi masszázsról. Szóval akinek fontos a masszázs, az menjen hozzá nyugodt szívvel, nem fog csalódni.