3
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
22
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
348
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-16
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
6
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Klaudia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-15 09:10:28

doktor65
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia reagálása

Drága Dokikám!!:)az érzés kölcsönös ,örültem neked,elvarázsoltál mint mindig!!!köszönöm,várlak máskor is szeretettel!!:)csókollak!!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2013-06-15

Egyeztetés
Egy telefon, és már mehettem is.
Megközelítés
A turkálás miatt jelenleg nem könnyű, azonban a parkolás legalább megoldott.
Helyszín
Legutóbbi látogatásom óta új ágy a kanapé helyett, szuper. Egyébként minden a szokásos tip-top rendben.
Klaudia külseje
Klaudia - mint mindig -, most is bomba formában van.

Action
Régen jártam nála, még régebben írtam élményeimről.
Nos, a szokásos meleg fogadtatás várt, kávé, cigi, baráti beszélgetés... Neveletlenül kértem, hogy térjünk át jövetelem céljára. Gyors fürcsi, szájvíz.
Aztán a megszokott egy-két perc türelmetlen várakozás, míg Klaudia átöltözött. Vadító átlátszó feketeneműben jelent meg,rögtön csókolózásba kezdtünk.
Aztán javaslatomra kipróbáltuk azt a sokszor megénekelt fotelt. Őszintén szólva úgy tapasztaltam, hogy mindkettőnknek nagyon tetszett. Aztán áttelepültünk az új fekhelyre, megkértem Klaudiát, hogy hadd kényeztessem hátulról is. Uraim, eszméletlen...
Izzott a levegő, majd hátranyúlt a kezemért. Eszméletlen volt, ahogy popsiját nyalva masszíroztam G pontját, aztán hopp - újra sikerült..
Visszavágásként most Klaudia vett kezelésbe, de nem bírtam volna sokáig. Védőfelszerelést kértem, Klaudia pedig rácsusszant a kishapsira. Nem kellett sok - lassított felvétel szerűen nagyon intenzíven lovagolt meg, és tán ismét a csúcsra jutott. Nekem sikerült elodáznom a végjátékot, mert kedvenc kutyusos játékunkat nem szerettem volna kihagyni. Fordulás, eszméletlen formás popsi, forró punci, Klaudia tolja és szorítja. Isteni érzés,és itt már nem volt okom visszafogni magam.
Aztán egy kis pihegés, csókok, ivászat, cigi. A hátra lévő időt beszélgetéssel töltöttük - mert nem állt szándékomban egy gyenge második fordulóval tönkretenni az élményt -, ez is a legjobbak közé emeli.
Elszámolás
Köztünk ez már nem téma, a szokásos ajándék a minden eddigit felülmúló élményekért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csak felsőfokú jelzők illenek rá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-11-04) : Én következtem...francia tudása még mindig a legjobb számomra,pattanásig tudja húzni az embert,meg már ki is voltam éhezve nagyon szóval csak óvatosan_)majd minden pózt kipróbáltunk, ami az eszünkbe jutott, nekem Klau olyan hajlékony hogy csak ámulok bámulok mindig:)a kutyus ,én szemből, ő oldalt pózok jöttek be a legjobban :D ,csúcs a hátulról lovagló,gondoltam ha ezt átvészelem

(2020-10-23) : Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva használja ,le fel csúszkál szájjal nyelvel a farkamon pattanásig feszültem.Úgy éreztem itt az ideje, hogy én is kényeztessem kicsit Őt,gyorsan felkaptam és fordulatból az ágyra helyeztem,édes punciját nyaltam.egész nap tudnám csinálni, egyszerűen nem tudok betelni. ,Amit szeretek benne, hogy ő is élvezi nem játssza meg magát,ha nem jó úton járok simán megfogja a fejem és irányít:)

(2020-09-23) : Klau olyan odaadással kapta be a szerszámom hogy nehéz volt stop-ott nyomnom,most dicsérhetném órákig francia tudását de a lényeg hogy nagyon jól csinálja ,főleg mikor le fel szánkázik a nyelve farkamon és közbe mélyen szemembe néz (grátisz a tükör amiből formás popsiját látom.nem kellett sok időnek eltelnie mikor éreztem Klau is közeledik csúcshoz rákapcsoltam

felejthetetlen: 64db
(2020-11-18) : Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat.

(2020-10-22) : . Lovagolni is úgy lovagolt ahogy kényeztetett/ lassan érzékien, nagyon jól mozgott rajtam,közben én markoltam nyalogattam a melleit, egy egy csók is elcsattant, rámarkoltam a fenekére és húztam ütemesen magamba.Ezután fordulás misszionárius pózban ,nagyon izgató látvány volt, és ahogy rászorított a farkamra puncijával kész így is lett végem.

(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

nagyon jó: 103db
(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

(2020-06-08) : Ezután viszont nem volt menekvés előle és csodálatos francijáját mohón bevetette rajtam. Bő nyállal, a golyókra és zacsira is kiterjedően ügyködött, hol lassan hol gyorsabban mélyen eltüntetett a szájában, közben rám-rám nézett biztatást várva.

: 160db
(2020-11-18) : A cicije pont a számhoz értek kénytelen voltam bekapni a bimbókat:)nagyon szépen megkeményedtek nyelvjátékomra.Klaudia felült teljesen,hátra nyúlt egyik kezével elkapta a golyóimat:)fogta simogatta és közben lovagolt szépen ütemesen.Mikor már nagyon közel jártam a véghez,szó nélkül megfordult ,rajtam (mert ugye az elején megbeszéltük hogy több pózt is szeretnék kipróbálni

(2020-07-30) : Hasonlóan érzéki szájmunkával kedveskedett,majd semmi finomkodás tövig elmerültem benne ,és újra csak hegyénél játszott,Es most jön a csúcs. Úgy mentem el hogy be sem vette a szájába, hanem csak a nyelve hegyével körözött és szánkázott a cerkámon Így lett meg az eredmény. Tisztálkodás után,rövid pihenő (beszélgetés és egy forró fekete elfogyasztása:) Végig csókoltam simogattam közbe,néztem gyönyörű arcát,

(2020-07-07) : Az egyik kedvenc pózunkat választottuk, Klau előre hajolt, én pedig ismételten megcsodálhattam csodás fenekét. Imádom ezt a látványt, miközben a csodás feneke mozog rajtam előre és hátra, én közben 2 kezemmel ölelem a derekát. Klau csukott szemmel élvezi a tevékenységünket, hol felemeli fejét, hol pedig a lepedőbe fúrja az arcát.