20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Enikő erotikus masszázs

erotikus masszázs

Enikő-

Nem hirdet nálunk
85/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-07 12:23:59

ffules
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-06-07

Egyeztetés
Tegnapi napon szántam el magam a Hölgy meglátogatására másfél órára. Telefonon hívtam délelőtt egy kora délutáni időpontra. Nagyon határozott, kedves, kicsit dög hangon tájékoztatott, megbeszéltük.
Megközelítés
Könnyen ment, Marina part. Bár kicsit becsapós volt, mert ez az utca szám az első szektor, de az utca nem átjárható végig csak kerülővel. De pontosan érkezni a kis kocsikázás ellenére is.
Helyszín
Szép, igényes, nagy, rendezett lakás, szoba, fürdő. Helynek megfelelően. Itt még csalódás nem ért. A kellő dolgokkal felszerelt...ja és van szájvíz is kikészítve ami nagyon pozitív..
Enikő külseje
A képeken is látható hogy mit várhat az odalátogató.
Magas, csinos, nagyon szép arc kevés sminkkel tökéletesen kihangsúlyozva a szemeket, amik...hát ez nem látható a képeken..igézően őrjítő. Imádtam. Meg a hajkorona....minden ok. Nagyon is, Nekem kifejezetten a nagy Ő a NŐ!

Erotikus masszázs
Hát Én nem vagyok olyan egyszerű. Van rajtam mit masszírozni, átdolgozni, kidolgozni ami általában nehezen megy a hölgyeknek. Ezt Ő is megjegyezte, de tökéletesen sikerült kidolgoznia a talpamtól a csuklyámig mindenhol. Nagyon élvezetesen jó masszázs. Hivatásos masszőrök sokszor nem tudnak ily jót tenni rajtam. Közben végig beszélgettünk. Egy határozott, kedves, szókimondó, csinos, szép, nagyon megnyerő Nővel gazdagodott az ismerőseim tára. Köszönöm
Levezetés
Van lehetőség előtte-utána, de mivel én masszázs őrült vagyok csak utána kértem, meg első találkozáskor ismerkedésre is szeretek hagyni időt.
Szerintem egy kis kölcsönös kémiai működésnek köszönhetően, hasonló gondolkodás és ízlés összetalálkozásának köszönhetően tökéletes mintha rég egymáséi lennénk hangulatban telt el. Részleteket meg kell tapasztalni személyesen, de nem hiszem hogy jobbat kívánni lehetne....
Elszámolás
Helyi ajándék

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Csak pozitív benyomás...
Ha másként találkoztunk volna biztos megkörnyékezném egy kis udvarlással, és vigyáznám hogy meg is tartsam...
Ja és jó a humora is....
Imádtalak-imádlak
Köszönöm pusziiii...mindenhováááá...oszd szét :-))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enikő nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-08-18) : Elindul a farkam irányába, ajkai közé veszi először picit finoman, de már lódul is be, elkap rendesen. Egyre gyorsabban bólogat, kezével hol csak a tövét, majd veri rendesen. Elengedi, csak ajkával érint, kéz nélkül lassabban, le és fel siklik húsos ajka a farkamon, itt húzott fel végtelenségig és még tovább. Lassít, a szemembe néz, mélyebben eltűntet, újra belendül, annyira élvezem.

(2020-03-05) : A finomabb részeket az elejére tartogatta, kicsit nyalogatta, finoman rácuppant, lassan, szinte óvatosan szopta fel magát a szerelemcsüngőre, mintegy méretet vett róla, egészen addig, amíg ajkai a farkam tövét cirógatták.

(2019-12-21) : Enikő a hátamra fektetett, és a már régóta kőkemény farkammal kezdett játszani. Nyalogatta hosszában, majd a makkot szopogatta, majd a golyókkal tette ugyanezt, én pedig moziztam..tényleg úgy éreztem ez nem is velem történik.:D

felejthetetlen: 8db
(2020-06-08) : Végig puszilgatta testem lefelé haladva, majd franciázásba kezdett. Nagyon finoman csinálja, a golyókat is kényezteti, szopogatja. Úgy forgolódott, hogy elértem a fenekét és punciját is cirógattam. A látvány az érzések miatt szinte azonnal elmentem, de próbáltam kiszabadulni heves franciázásából.

(2019-10-24) : Játszik vele picit, ajkai közé vesz, nem kímél, nem is azt akarom, tekintete az enyémbe fúródik. Csodásan csinálja, falja, habzsolja, a kezét épp kellően használja.

(2018-06-11) : Egy pont után feje mellé álltam ő pedig nekiállt szopni a farkam, közben kezem puncijára tette, és követelte hogy vele is foglalkozzam. Ezt a tatamin folytattuk, ahol bemutatta francia tudását .

nagyon jó: 8db
(2020-07-25) : izgulva mentem előszór Enikőhöz azon a kora nyári délutánon (pedig nem vagyok az a fajta:) :)))) valahol éreztem, hogy itt ma valami történni fog valami különleges.. és történt is:))

(2018-08-26) : Utána elvesztettem a fonalat és csak bevillanó képek maradtak ahogy a missiben felülről a szemedbe nézek, ahogy 69-ezésnél a forró nedves puncidba fúrom a nyelvemet

(2018-04-27) : Enikő domináns stílusa ezen azonban ott és akkor nagyon nem segített. Nem tudom, "titkos jótevőm" ágyazása alapján gondolt-e olyan vasmacsó férfiállatnak, aki két szó után falhoz állítja és nyársra húzza,

: 70db
(2020-07-16) : Nagyon korrekt és rugalmas!

(2017-12-08) : Szobába betérve kaptam egy teljes testes masszázst ami egy teljesen összeszedet rendezett félig erős masszir volt! Közben nagyon kellemesen el lehetett velle beszélgetni elég sokmindenről

(2017-07-11) : Lábaktól, egészen a nyakig, kezeket is jól átdolgozva jutottunk el a masszázs végére, amikor is megkért, hogy a többit a földön folytassuk, aminek egyáltalán nem voltam ellenére.