Alexandra erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-06 00:12:12

Herr Lee
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Drága Kedves Herr Lee!

Köszönettel tartozom, hogy meglátogattál és randizhattunk.
Illetve még köszönettel tartozom amiatt is, hogy megírtad kis történetedet.
Örülök, hogy tetszett a nálam töltött idő és pozitív élményekkel lettél gazdagabb.
Talán ezzel egy kicsit több lehetek; amire azt írtam, hogy "Ez igen!". Egy kis figyelmesség.

Remélem legközelebbi kis randinkon már mindketten élvezkedhetünk csak jól kell időzíteni. :D

Várlak újfent további kellemes napot kívánok!

Puszillak
Alexa baba

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-06-06

Egyeztetés
Egyszer felhívtam tájékozódás céljából. Nagyon kedves és jó fej volt, mehettem is volna, de épp nem volt rá időm. Tegnap rugalmas volt a program, így lógott a levegőben, hogy felhívom. Így is tettem és 15 perc múlva már nála voltam.
Megközelítés
Tökéletesen elmondja, van parkoló ingyen, bejutás sima.
Helyszín
Panel megfelelően átalakítva. Fürdőben sólámpa, szobában hősugárzó és mécsesek árasztják a hangulatot. Masszázságy a szoba közepén. Törölköző nagy és masszázs előtt és után is kaptam egyet. Ez igen!
Alexandra külseje
Pont mint a képeken, csak nem volt kisminkelve. Így viszont természetes szépség.

Erotikus masszázs
Kellemes, közepes erősségű. Végigment a lábamon, hátamon, vállamon. De olyan jól beszélgettünk, hogy a többi részletre nem nagyon emlékszem.Ritkán masztatom magam, így szakmai zsűrinek nem lennék jó, mindenesetre a dolog nagyon jól esett.
Levezetés
NF. Sajna rossz napot fogtam ki, így többről ezúttal nem lehetett szó.
Elszámolás
Az asztalra az ajándékot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon pozitív. Kellemes jelenség, jól éreztem magam. Egyszer megpróbálok úgy menni, hogy több is beleférjen.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2014-07-03 08:08:52
kurta-furcsa, különösen a levezetést illetően. úgy kell az indoklás-írónak, miért néz meg többet: ez már a második sikertelen kísérlet a levezetésre

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 14db
(2020-11-17) : Két oldalról, két lábamat veszik először kezelésbe. A masszázs a kellemes, ellazítós fajta, ami közben tudunk trécselni. Folyamatosan megy a sztorizgatás. Tükrök híján ha Alexával diskurálok balra fordítom fejem, ha Vikire figyelek, jobbra. Van hogy csak behunyt szemmel hallgatom párbeszédüket és rajtam való élcelődésüket. Egyenként is nagyon kellemes humoruk van - habár lehet kicsit más a stílus mikor nincsenek együtt - viszont így hogy mindketten jelen vannak, nagyon kellemes, könnyed móka-kacagás alakul ki.

(2020-10-25) : Néhány mozdulat igazán intenzív volt, mert érzékeny területre koncentrálódott. Haladt lefelé és itt már kellemesebb volt. Ekkor meséltem neki egy másik történetet, ami szintén érdekelte őt és sokszor megjegyezte, hogy micsoda szappanopera jellegű az a fél évtizedet is felölelő történetem. A masszázs a végéhez közeledett, ahogy én történetem is és nagyjából egy időben fejeztük be a dolgot.

(2019-11-05) : Jó a szája. Francia masszázs kényezteti a farkam. Majd elkísér Alexandra kezei alá. Masszázspadra fel. Kétoldalról kapom a kényeztetést.

nagyon jó: 31db
(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

(2019-09-27) : Éreztem, hogy van benne erő, de nem mondanám, hogy egy kész kínszenvedés volt a masszázs. Rendesen megdolgozta a lábaim után a hátamat és vállaimat és a karom is kapott fogásokat amikor fordulhattam.

: 86db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-09-22) : Ez már profi masszázs volt a javából, mindent testrészemet alaposan kezelt Alexa, bár gyakran kellett fegyelmeznie. Ugyanis egy ilyen felvezetést követően ki állja meg fabábuként, hogy egy gyönyörű nő meztelenül járkál körülötte érintési távolságon belül.