20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Abi Masszázs erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Abi Masszázs-

Nem prémium hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-02 18:09:35

Szabi77
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Abi Masszázs reagálása

Kedves Szabi77!
Örültem hogy megint meglátogattál:)Remélem az izomláz már alább hagyott és szuper a hátad ismét!;)Várlak vissza mint mindig;)pusziiiii

Abi Masszázs beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-06-02

Egyeztetés
Abi hirdetését itt, az oldalon találtam két évvel ezelőtt és a sok pozitív beszámoló hatására döntöttem akkor mellette. A kellemes élmények emléke miatt hívtam most is Őt, de volt egy kis kavarodás a számokkal. Illetve én nem voltam naprakész a változásokat illetően. Mire sikerült elérnem csak másnapra tudott időpontot adni, délutánra.
Megközelítés
Aki egy kicsit is járatos Budapesten, annak könnyű a Váci úttal párhuzamos utca megtalálása, bár most a sok építkezés miatt nehezebben hámoztam át magam az összekötő utcákon. A célponttal szemben nagy fizetős parkoló található, de csak jelképes összegért és még a kocsi is elkerített helyen vár.
Helyszín
A tetthely egy lakás, egy új építésű házban. A masszázs szoba, a fürdő és az ezeket összekötő előszoba is tiszta, rendezett. Trópusi hőség uralkodott érkezésemkor! Kicsit később, a ruháimtól megszabadulva, már indokoltnak is éreztem az először furcsa meleget.
Abi Masszázs külseje
Abi a legutóbbi találkozásunk óta - év eleje - még ruganyosabb és -párducosabb- lett! Szuperül néz ki!

Erotikus masszázs
Most kifejezetten sportmasszázst kértem - különös figyelemmel a hátamra. Ezért is jöttem Hozzá, lévén hosszú idő óta okleveles masszőz, aki újra életet lehelhet sajgó tagjaimba. Abi vékony termetét meghazudtolóan erős gyúrásban részesített. Még harmad nap is jól eső sajgás volt a hátamban a szétnyomkodott csomók helyén!
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Úgy érzem, most kétszeresen is megérdemeltem, hiszen alap, valamint szó nélkül kiálltam Abi kemény kezét. Eme kemény kezek a lingam alatt természetesen megenyhültek és sok olaj segítségével elérték közös célunkat.
Elszámolás
Az inflációt követő mértékű változás után is barátságos.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ezúttal ténylegesen a fizikai állapotom jobbítása érdekében látogattam el Abihoz. Testem recsegését-ropogását könnyebb volt kibírnom abban a tudatban, hogy egy gyönyörű - és hozzáértő - hölgy okozza a végén egy jelentős hangulatjavító fordulattal búcsúzva. Ajánlom a felüdülést keresőknek is!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Abi Masszázs erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAbi Masszázs legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-09-27) : Az általában csiklandós talpaimnál kezdte a munkát, amiket ennek ellenére sohasem csiklandoz. Ezután logikus sorrendben a lábszárak és a combok következtek.

(2014-08-22) : A simogatások, a finom érintések, ahogy rámnéz, vagy ahogy a tarkómon érzem a lehelletét a teljes együttlétet izgalmassá teszik.

(2014-06-22) : Most egy erős masszázst kértem, fő hangsúllyal a hátamra. A masszázst a talpaimnál kezdte, bő olajmennyiséget használva, majd a lábszáraimnál erősséget fokozva folytatta. A lábaim - lábszáram, combom - különösen hajlamosak a görcsölésre, ezért is jól esett ez a figyelem.

felejthetetlen: 18db
(2018-12-09) : Lábtól indulva szakszerűen masszírozott végig, de sosem hagyta ki, hogy a lábam közé simítva ébren tartsa az ezredes érdeklődését is amit nagyra értékeltem.

(2018-07-24) : Lábaktól kezdi és mindenre figyel. Előtte megkérdezte, hogy mely területekre kell figyelnie jobban és szerintem meg is kapták a teljes figyelmet. Végig tud fenn tud tartani egy erőszintet, amihez nyilván kell némi fizikum és technika is.

(2018-03-27) : Zuhi után hasra vágom magam a padon és átadom magam az élvezeteknek. Nagyon jól tud masszírozni. Közepes erősség, lábaktól felfelé alaposan, kitartóan átgyúr. Az "achillesem" (csuklyás izmom) évek óta "csendben van" hála Abi-nak amiért nem tudok elég hálásnak lenni.

nagyon jó: 39db
(2018-08-16) : Csak lingam masszázst végez, de erről csak szuperlativusokban tudok nyilatkozni. Többször is eljutatott a határra, s ott táncoltatott, majd kicsi megnyugvást követően újra és újra kezdte...s a legvégén elengedett

(2018-07-22) : Ahogy egyre több vér áramlott a répámba, egyre több és több olajat kapott és egyre - saját kérésre - határozottabban markolta. Közben a másik kezével a zacskómat izgatta óvatosan, hisz kiugrottam volna a bőrömből, ha a farkamon dolgozó kezének szorításából részesült volna.

(2018-07-13) : Lábtól haladt felfelé, nagyon jól kilazította a vádlimat, combokat, közben már az első simítástól kezdve be-be nyúlt a combok közé, farpofák belső oldalához, zacsihoz és olykor

: 135db
(2020-03-14) : Számtalanszor úgy intézte, hogy a tükörnek háttal, pucsítva masszírozzon... Mondanom sem kell, hogy nehéz volt hason fekvésben maradni. Eleve sokszor simít végig a lábad között is.

(2019-10-16) : Megkért feküdjek fel a masszázspadra hasra. Ezután elkezdődött a masszázs lábamtól kezdte és onnan haladt felfelé. Közben megkérdezte hogy megfelelő az erősség vagy változtasson rajta. Miközben masszíroz midig figyel arra hogy ne lankadjon a figyelem és lágyan a keze mindig el el kalandozik a fenék környékére

(2019-10-15) : A padon alapos, erős, szakszerű masszázst kaptam lábtól nyakig. Abi egyértelműen profi, tudja, mit csinál, nem simogatásról van szó, hanem tényleg igazi masszázsról. Szóval akinek fontos a masszázs, az menjen hozzá nyugodt szívvel, nem fog csalódni.