Niki szexpartner

szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-01 13:25:21

cr75
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki reagálása

Köszönöm szépen, örülök hogy jól érezted Magad velem! :)
Bár a "lepukkant" kifejezést kicsit erősnek gondolom. (Erről inkább egy belvárosi getto környék jut eszembe, de tény hogy nem hightech felszereltségű luxus apartmanról van szó.) Én inkább a retro kifejezést használnám. :D
Hogy ne érezd semminek hiányát, ne érezd félbehagyottnak a dolgot, szívesen várlak vissza és ott folytatjuk ahol abbahagytuk. ;)

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2013-06-01

Egyeztetés
Az egyeztetés könnyen ment mivel meg is erősítette az oldalon, hogy aznap mitől meddig lesz, és éppen online is volt, így azonnal felvette a telefont
Megközelítés
Nagyon egyszerű megközelíteni tömegközlekedéssel is, parkolóhely is volt bár nem túl sok.
Helyszín
Régebbi ház, a lakás azon része amit láttam elég lepukkant volt, beleértve a fürdőt is, de mivel nem az állapotfelmérés volt a célom ezért erről bővebben nem tudok írni. A célnak teljesen megfelelt a komplexum.
Niki külseje
A képekhez képest élőben szerintem szebb az arca, a teste viszont húsibb picit, de összhatást tekintve rendben van. Ha az utcán szembejönne velem is átfutna az agyamon pár dolog az biztos.

Action
Kérésemre a natúr dolgokat nem erőltettük, először kézimunkával kényeztettük egymást kölcsönösen, illetve kérésemre ő saját magát, ami eléggé felpörgetett engem. Az adottságai miatt a kebelszex következett, ami annyira jól sikerült, hogy végem is lett és a gyönyörű méretes cicik közé élveztem. Utána fürdés majd egy kis beszélgetés következett. Sajnos a második körre az én hozzáállásom, és főként fáradtságom miatt nem került sor, de ez a hölgyön nem múlott.
Elszámolás
Mivel először jártam nála, ezért. előre, de teljesen korrekt ez így

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A benyomásom a hozzáállása miatt is nagyon jó. Soha nem voltam még kétszer ugyanott, de nála erősen elgondolkodtató a dolog, mivel úgy érzem félbehagytam valamit :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-02-12 21:01:54
elég rövidre sikeredet az élménybeszámoló és azt se ártana részletezni, hogy mitől lepukkant a lakás.

2016-02-12 21:01:54
elég rövidre sikeredet az élménybeszámoló és azt se ártana részletezni, hogy mitől lepukkant a lakás.

2015-11-09 12:47:04
Máskor lehetne kicsit hosszabb a beszámoló!

sulav
Törölt reg
2015-02-18 12:30:49
Ritka rossz olvasmány volt , lepukkant

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2018-09-26) : Csodálatos NF, mélytorkos, nyálas, nyalogatós, miegymás. Csak néztem és gyönyörködtem az egészben, és ami nagyon fontos, hogy a végén meg én voltam.

felejthetetlen: 38db
(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

(2020-04-22) : Valami utánozhatatlan lágy franciát kaptam tőle. Nagyon szeretem ahogy ő csinálja. Hol eltünteti az egészet hol csak a végével játszik a nyelvével. Közben pedig folyamatosan rám néz.

(2020-01-29) : Kellemes kis csókolózásba kezdtünk, egyáltalán nem vadul, de nem is finomkodva, miközben a cickók lelkesen masszírozták az egyre inkább feléledő férfiasságom. Niki nem sokat vacakolt, apró puszikkal elkezdett lefelé haladni és mire a célhoz ért, már egész jó állapotba kerültem.

nagyon jó: 60db
(2020-11-20) : Ezután egy rendkívül változatos franciában volt részem amely nem nélkülözte a mélytorkos elemeket sem. Niki egy pillanatra sem fáradva több írányból váltakozó tempóban a szemkontaktot tartva hosszú percekig tett a kedvemre. Mikor úgy éreztem, hogy kezdem elvesztenni az önkontrollomat megkértem jöjjön feljebb és csókoljon meg újra. Közben kezeim folyamatosan simogatták alkalmi kedvesem bársonyos börét testének csodás domborulatait.

(2020-07-08) : Kingus is megszabadult a textiltől és váltottam rá és mist vele csókolóztam és ezalatt Niki elkezdett franciázni. Ez ment egy darabig, majd az ágyra helyezkedtem én is és Niki tovább franciázott és én Kingus melleit vettem kezelésbe

(2020-05-29) : Én az ágyra térdeltem ő pedig elém helyezkedett négykézláb és elkezdett franciázni. Ütemesen bólogatott rajta és közben a fejét valamint a haját simogattam. Csinálta egy darabig majd váltottunk egy csókot és hátrafektettem az ágyon.

: 93db
(2020-10-18) : Nagy igyekezettel hátamra fordított, és francia órát tartott, lágyan, finoman, érzékien, mindenre kiterjedően. Felkínáltam a zacsit is neki, amit rendesen kezelésbe vett, lágyan,finoman, ahogy kell, mondtam is neki, hogy jól csinálja, és örülök neki, hogy nem kellett kérnem a zacsi kényeztetés. Vissza is kérdezett rá, van ahol kérni kell? Hát igen, van. Tökéletes szopásban volt részem, a makktól indulva,

(2020-07-04) : Megérkezés után fürdés vissza térve csókkal kezdtünk nagyon jó benne de engem már a mellek nagyon izgattak és elkezdtem velük foglalkozni közben ő már a kezeivel a lábam között volt

(2019-08-14) : Majd egyszer csak megremeget és a lábait a fülemhez nyomta. Ekkor tudtam hogy az én drágám elrepült. Meg egy kicsit kínoztam azzal hogy éppen csak megnyaltam a puncijat, mert ilyenkor tudom hogy érzékeny neki és csikis.