94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 5-24
Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-31 14:47:30

Gamboca
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Drága Egyetlen Törpike!

Köszönettel tartozom ismételten, hogy találkozhattunk és újra randizhattunk.
Nagyon szépen köszönöm azt amit leírtál kis élményedet közzétéve ezzel segíteni kedves Makktársakon.
Bocsánat a reagálás kissé távoli lett, de ahogy szokták mondani, ami késik nem múlik.
Most megint alakítottam valamit a szobán, tudod nem tudok nyugton lenni, mindig valamit újat rakok be, veszel el. :)
Remélem a fájó tagjaid már jobban vannak és nincsen annyi izomláz benne.
Nagyon jó volt megint látni és beszélgetni egy kicsit. Megbeszélni a világ nagy dolgait és közben "szadistának" lenni egy kicsit. Meg amit nem szabad elfelejteni megenni néhány gumicukor egeret. Ez még dobott a hangulaton.

Köszönöm szépen még egyszer a lehetőséget, hogy a kedves masszőröd lehetek.
További kellemes napot kívánok.

Puszi
Alexa baba

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-05-31

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Miután nem először (és nem utoljára :-) ) voltam nála, már emailban előre pár nappal megtörtént.
Most 29-e délutánja lett a jó időpont, mindkettőnknek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A szokásos, én BKV-val, még mindig :-), könnyű, villamos, busz is jár a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Panel lakás, Alexandra új szerzeményeivel, amelyeket boldogan mutogat újabb látogatásomkor, led-es gyékény, többféle színben lehet használni, tényleg jópofa, mutatós, új tükrök, mindig alakít valamit a kis szentélyen :-), ügyes kicsi :-) lány. A fürdő, egyéb ok. már túltárgyalták előttem is.
Alexandra külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Részben ezért megyek, szeretem ezt a szép hosszú lányt - nem kell félreérteni azért, mint masszőzt és embert szerettem meg.Tehát a külső szuper :-), formás, hosszú leányzó, kemény popó, helyes, nem túlméretezett cicik, kedves, szép arc.

Erotikus masszázs
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
4
Erotikusmasszázs:
5
A vádliknál kezdte, külön-külön a két lábon fel, majd fenék és hát, a hátamba volt egy kis izomláz, fájt egy kicsit, de azt mondta, ez a jó, máskor ennyitől nem fájt, tűrjem csak. -Leszadistáztam :-) szegényt, -viccből, nem csinálta a szokottnál erősebben. Később éreztem meg a pozitív hatást, hamarabb csökkent az izomláz. (Most a jó idő közeledtével kicsit próbálom formába hozni magam, némi tornával-kevés sikerrel :-).) A lapocka és csuklyás-izom se maradt ki.
Levezetés
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Most el szerettem volna kapni egy KF-re, de nem jött össze, Alexandrám némi problémái miatt, de ami késik, nem múlik :-).
De rendesen kárpótolt a kicsi szájával kezével, felváltva, hosszan, már összeszokottan elnyújtva, a vége a hónom alatti magasságban landoló csattanás lett a lepedőn :-), nagyon jólesett, talán ez volt vele a eddig legjobb.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, mint eddig.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem először és nem utoljára találkoztam vele,nagyon érti a dolgát, jó beszélgetőtárs is, bátran ajánlom. Én forgolódok itt a lányok után, de hozzá vissza-visszatérek, az I. osztályba sorolnám, ha lenne itt ilyen.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-11-08 06:46:34
Mintha spórolnál a mondatokkal.

2014-07-03 08:25:13
jó beszámoló. kicsit zavar, hogy -ki tudja hányadikes leírásban hölgyi akadályozó forog fenn a KF-szándéknál. a levezetés leírása kevés élvezetet hoz

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 14db
(2020-11-17) : Két oldalról, két lábamat veszik először kezelésbe. A masszázs a kellemes, ellazítós fajta, ami közben tudunk trécselni. Folyamatosan megy a sztorizgatás. Tükrök híján ha Alexával diskurálok balra fordítom fejem, ha Vikire figyelek, jobbra. Van hogy csak behunyt szemmel hallgatom párbeszédüket és rajtam való élcelődésüket. Egyenként is nagyon kellemes humoruk van - habár lehet kicsit más a stílus mikor nincsenek együtt - viszont így hogy mindketten jelen vannak, nagyon kellemes, könnyed móka-kacagás alakul ki.

(2020-10-25) : Néhány mozdulat igazán intenzív volt, mert érzékeny területre koncentrálódott. Haladt lefelé és itt már kellemesebb volt. Ekkor meséltem neki egy másik történetet, ami szintén érdekelte őt és sokszor megjegyezte, hogy micsoda szappanopera jellegű az a fél évtizedet is felölelő történetem. A masszázs a végéhez közeledett, ahogy én történetem is és nagyjából egy időben fejeztük be a dolgot.

(2019-11-05) : Jó a szája. Francia masszázs kényezteti a farkam. Majd elkísér Alexandra kezei alá. Masszázspadra fel. Kétoldalról kapom a kényeztetést.

nagyon jó: 32db
(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

(2019-09-27) : Éreztem, hogy van benne erő, de nem mondanám, hogy egy kész kínszenvedés volt a masszázs. Rendesen megdolgozta a lábaim után a hátamat és vállaimat és a karom is kapott fogásokat amikor fordulhattam.

: 85db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-09-22) : Ez már profi masszázs volt a javából, mindent testrészemet alaposan kezelt Alexa, bár gyakran kellett fegyelmeznie. Ugyanis egy ilyen felvezetést követően ki állja meg fabábuként, hogy egy gyönyörű nő meztelenül járkál körülötte érintési távolságon belül.