7
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
6
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Gitta szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Gitta-

Prémium hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-30 23:44:06

Champagne
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Gitta beszámoló szexpartner Budapest 2013-05-30

Egyeztetés
1 órával korábban jelentkeztem be, azonnal fogadott. Telefonban nagyon jó benyomást tett.
Megközelítés
Naphegy oldalában egyirányú utca, fizetős de könnyű parkolás.
Helyszín
5 emeletes bérház, becsöngetésnél láttam, hogy harmadik emelet, de szerencsére bele is szóltak, hogy bejárat után balra. Ugyanis a házba a bejárat az emeleten van. :)
Gitta külseje
Magas, mosolygós és meztelen lány nyitott ajtót, bekisért a szobába ahol hozzámbújt és üdvözölt mintha ezer éve ismernénk egymást. Mindezt kedves közvetlenséggel, és nyilt szexuális fűtöttséggel. A képek tökéletesen visszaadják.

Action
Lassú és módszeres ismerkedés zajlott a tusi után. Először kaptam egy amolyan felderítő franciát az ágy mellett állva, de aztán csak leheveredtem a kerevetre és kényeztettem kedvemre. és az ő kedvére is. Úgy tűnt, ügyes voltam, mert csalhatatlan jeleket mutatott az édes. Kicsit még hagytam pihegni, de aztán győzött a birtoklási vágy és kipróbáltunk néhány figurát, amit hiányos kondícióm miatt lovaglásban kellett befejezni. Ha bírtam volna akkor marad a doggy, a csodálatos popsi látványával.
Elszámolás
Az asztalra, szinte szégyenkezve.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Igazi NŐ. Nem véletlenül írja a hirdetésben is. Szerintem aki rá tud hangolódni és viszont, aki megbecsüli és partnerként kezeli, titkos szeretőként egy titkos fészekben az megtalálja amit keresett. Aki plázacicákat kedveli, ne ide jöjjön. Aki hódítani akar - és tud, annak kötelező gyakorlat! de kösse fel a gatyát, mert itt adni is kell, hogy kaphasson. Nekem régen volt ennyire nagyszerű kalandom!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Gitta szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókGitta legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2018-08-21) : francia csomagra ugrottam be, amit szokás szerint nagy odaadással végzett a felénél megszaktottam és kértem hogy én is kényeztehessem,

(2016-07-28) : Tamara a maga szolíd módján lejjebb csúszott és finoman franciázni kezdett. Gitta is lecsúszott és egyszerre franciáztak. Hihetetlen érzés és látvány volt, ahogy két nő szája kényeztetett egyszerre.

(2015-06-25) : Végigpuszilgatott, és végigcirógatott a cicijeivel, majd kezelésbe vette az ezredest; finoman, érzékien csinálta. Miután jó volt, hagyott lenyugodni,

nagyon jó: 12db
(2020-08-08) : Gitta az ágyon négykézláb ált és egyből tövig bekapott. Alexa hozzám simult majd a mellbimbómat kezdte a nyelvével izgatni. Aztán ő is leült az ágyra Gitta mellé és egyszerre franciáztak. Számomra a hármas egyik csúcsa ez amikor egyszerre két nő franciázik rajtam. Vagy a nyelvükkel kényeztettek vagy Gitta bekapott és Alexa a zacsit nyalta. Álltam elöttük, lenéztem rájuk és a mennyországban éreztem magam.

(2018-08-23) : Hosszasan elidőzött mindenhol simogat cirógat, majd rátért a fenekemre és gyakorlatilag mindenhol nyalogatott izgatott nyelvel, ezt reggelig el tudtam volna viselni.

(2017-01-02) : hanyatt fekszem, és rábízom maga Gittára, aki egy nagyon jó időnként mélytorkos franciával veszi el az energiámat majd az ágy mellé állok, mert az arcára-mellére szereték élvezni, nincs ellene kifogása

: 11db
(2019-05-29) : Kicsit stresszes voltam aznap meg besokalttam az előtte levő napokon. Szóval azt hittem nekem nem jön össze, de köszönöm Gitta kitartását. Cicikkel is játszott közben. Életet lehet belém és elmentem a szájába.

(2018-06-15) : lekapta rólam a türcsit és elkezdett franciázni. A látvány itt nekem nagyon bejött, a derekán ahogy vonaglott nagyon jó volt belemarkolni finoman a fogódzkodókba,

(2018-03-16) : Először ő franciázott érzékien (az a csípő és popsi bepucsitos térdelő pózban...). Aztán megszabaditottam a jelképes fehérneműtől és előszőr hátulról nyaltam a popsiját

lehetne jobb: 1db
(2014-03-26) : Minden kiváló volt, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy csak fél órát kaptam. Az azért sokat levont az összélményből. Addig viszont kiváló élmény volt.