135
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-20
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-30 17:27:50

szg314
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Kedves szg314!
Köszönjük szépen a beszámolót,örültünk a látogatásodnak!;)
Szeretjük,ha a vendégünk remegő lábakkal,kifacsartan távozik.!:P Sajnáljuk,hogy koncentrációs zavarokat is okoztunk,amiért rossz fele indultál haza,de ezek szerint rendben hazaértél!:))
Várunk máskor is sok szeretettel!
Puszink!:*

Lyna és Bunny

beszámoló

Egyeztetés
3 nappal korábban egyeztettem le, hogy mindkét lánnyal szeretnék találkozni, előző nap megerősítettem a szándékomat, problémamentes volt.
Megközelítés
4-6os szinte a kapuban tesz le (1p séta), kocsival parkolót biztos nehezebb találni, legrosszabb esetben a Corvinnál tuti van hely.
Helyszín
Új helyre költöztek a lányok, a lakás nem túl nagy, de a célra tökéletes. A fürdő is igazodik az apartman méretéhez, a tusfürdőválaszték széles, a szájvízhez van külön kis pohárka. A baszobában lényegében csak az ágy van, az viszont elég nagy volt mindhármunknak.
Bunny 24 külseje
Lyna az a szomszéd lány típus, helyes, vékony, úgy láttam nem sok smink volt rajta, de nem is hiányzott róla; Bunny pedig a vad szépség, van rajta mit fogni és igényli is. Belépésemkor mindketten egy fűzős melltartós akármit viseltek harisnyával, de bugyi csak Bunnyn volt, ez azért annyira nem használt a kezdeti zavaromnak, de szerencsére gyorsan oldották a csajok. A képekről egyébként nagyon könnyen felismerhetőek.

Action
Jópár évvel ezelőtt már volt részem 3asban, de ott kissé zavart, hogy a lányok csak velem foglalkoztak, ami előjátéknál még nem volt gond, csak szex közben éreztem magam kicsit kellemetlenül (persze az élmény ettől még nem volt rossz, sőt). Úgyhogy most az elsődleges szempont az volt, hogy összeszokott lánypárost keressek, erős leszbi hajlamokkal, azt hiszem, keresve se mehettem volna jobb helyre.

Sajnos igen nehéz pontos sorrendben felidézni a történteket, mivel az időérzékem eléggé cserbenhagyott a lányoknál töltött két óra alatt. Az azonban biztos, hogy mindenki franciázott mindenkinek (ezt Lyna élvezte a legjobban és a legtöbbet); a csókolózások is igen kaotikusra sikeredtek; ritka volt az, amikor egyszerre csak az egyik lányban voltam valamelyik testrészemmel. Pozíciókban is volt minden, papás-mamás, lovaglás elölről-hátulról, kutyus, hason fekve (Bunnynak ez tetszett legjobban), kissé oldalt fekve...

Amikor kissé elfáradtam, és lankadt az érdeklődésem, Bunny legott kijelentette, hogy pusziszünet, ami egy igen diszkrét kifejezés arra, hogy olyan franciát kaptam a lányoktól, hogy attól tartottam, hogy a fenekem beszippantja a lepedőt. Olyan események is élénken megmaradtak az emlékezetemben, hogy amíg az egyik hölgy rajtam tevékenykedik, addig a másik vagy az arcomra ül, vagy a számba adja a melleit.

Pusziszünet után ismét gumihúzás, ekkor már nem volt sok hátra, Lynát kaptam el hátulról, és elég gyorsan ki is végzett.

Ekkor kaptam egy kellemes masszázst, kis regenerálódás után egy hasonló programot hajtottunk végre. Masszázs (meg néha szex közben is) nagyon jót dumáltunk, lehetett velük poénkodni, kicsit incselkedni, vették a lapot, és osztották is vissza, ha kellett.
Elszámolás
Szeretem előre rendezni az ilyesmit, mivel először voltam náluk, és egyébként is 2 lányhoz jöttem 2 órára, pláne úgy volt a korrekt, ha gyorsan letudjuk a dolgot. Az ajándék mértéke igen baráti a résztvevők számához, az időtartamhoz és a színvonalhoz viszonyítva.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Azt hiszem, elég annyit mondanom, hogy hazafelé rossz irányba szálltam fel a BKVre.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 8db
(2020-12-03) : Bunny az kezdeti ismerkedés után lejjebb húzódott és a szájával vette kezelésbe a velem egykorút. Nem is nagyon kellett ébresztgetni őt, de nem akarom elvitatni az érdemet is, olyan franciát kaptam, hogy ketté álltam tőle. Ahogy ott feküdte előttem, nem bírtam betelni csodás popsijával, pláne akkor amikor felhúzta egyik lábát. Hát, ha tájképet kellen festeni akkor nekem biztosan ez eszembe jutna.

(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt