Enikő erotikus masszázs

erotikus masszázs

Enikő-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-29 21:08:53

wolfchilde
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő reagálása

Wolfchilde....imádom azt a jéghideg stílusod,amit nem kis meló minden alkalommal újra és újra megolvasztani,de én nagyon élvezem. :)))
Akkor is tudnám hogy ezt te írtad,ha nem lenne itt a neved...
Köszönöm szépen a kedves beszámolót remélem mihamarabb újra látlak :))))
Csók Enci :)

Enikő beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-05-29

Egyeztetés
Elsőre sikerült,kedvesen elmondta amit kell és amire kíváncsi voltam !
Megközelítés
Szokásos VAGINA part ,vagy Marina part,mindegy! A Duna pláza mögött Ingyenes parkolás és van hely is!
Helyszín
Szépen berendezett ,újépítésű lakás ,tiszta,stílusos,saját szobából nyíló tusolóval,szerintem ez nagyszerű!
Enikő külseje
A képeken is jól néz ki, de élőben még szebb!Formás cici és fenék,mosolygós arc és szép fogak ami nekem nagyon fontos !Nagyon közvetlen jó fej lány !

Erotikus masszázs
A masszázs jó,mert nem csak maszatolgat hanem rendesen meg dolgozza az izmokat a talpamtól a nyakamig! Tudjátok milyen egy masszázs, igaz?Azt írták,hogy túl rövid a beszámolóm de nem tudom mit kellene még írnom,részletezzem azoknak akik csak olvasgatják az oldalt és közben.............!
Levezetés
Imádom a csúszkát de valahol nincs benne az 1 órás programban,ezért ki szoktam hagyni valamit csak,hogy az is meg legyen! De itt benne van és nagyon profin! Cicivel,puncival,puszival ahogy kell, brutál jó! A levezetés nem kezezős és élvezetből csinálja nem kényszeredetten,mint sokan!
Elszámolás
Ez is szokásos,aki tudja az tudja ,aki nem az kérdezze meg telefonon !

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó,nem írok többet,találkozni kell vele, nem irkálni!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enikő nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-08-18) : Elindul a farkam irányába, ajkai közé veszi először picit finoman, de már lódul is be, elkap rendesen. Egyre gyorsabban bólogat, kezével hol csak a tövét, majd veri rendesen. Elengedi, csak ajkával érint, kéz nélkül lassabban, le és fel siklik húsos ajka a farkamon, itt húzott fel végtelenségig és még tovább. Lassít, a szemembe néz, mélyebben eltűntet, újra belendül, annyira élvezem.

(2020-03-05) : A finomabb részeket az elejére tartogatta, kicsit nyalogatta, finoman rácuppant, lassan, szinte óvatosan szopta fel magát a szerelemcsüngőre, mintegy méretet vett róla, egészen addig, amíg ajkai a farkam tövét cirógatták.

(2019-12-21) : Enikő a hátamra fektetett, és a már régóta kőkemény farkammal kezdett játszani. Nyalogatta hosszában, majd a makkot szopogatta, majd a golyókkal tette ugyanezt, én pedig moziztam..tényleg úgy éreztem ez nem is velem történik.:D

felejthetetlen: 8db
(2020-06-08) : Végig puszilgatta testem lefelé haladva, majd franciázásba kezdett. Nagyon finoman csinálja, a golyókat is kényezteti, szopogatja. Úgy forgolódott, hogy elértem a fenekét és punciját is cirógattam. A látvány az érzések miatt szinte azonnal elmentem, de próbáltam kiszabadulni heves franciázásából.

(2019-10-24) : Játszik vele picit, ajkai közé vesz, nem kímél, nem is azt akarom, tekintete az enyémbe fúródik. Csodásan csinálja, falja, habzsolja, a kezét épp kellően használja.

(2018-06-11) : Egy pont után feje mellé álltam ő pedig nekiállt szopni a farkam, közben kezem puncijára tette, és követelte hogy vele is foglalkozzam. Ezt a tatamin folytattuk, ahol bemutatta francia tudását .

nagyon jó: 8db
(2020-07-25) : izgulva mentem előszór Enikőhöz azon a kora nyári délutánon (pedig nem vagyok az a fajta:) :)))) valahol éreztem, hogy itt ma valami történni fog valami különleges.. és történt is:))

(2018-08-26) : Utána elvesztettem a fonalat és csak bevillanó képek maradtak ahogy a missiben felülről a szemedbe nézek, ahogy 69-ezésnél a forró nedves puncidba fúrom a nyelvemet

(2018-04-27) : Enikő domináns stílusa ezen azonban ott és akkor nagyon nem segített. Nem tudom, "titkos jótevőm" ágyazása alapján gondolt-e olyan vasmacsó férfiállatnak, aki két szó után falhoz állítja és nyársra húzza,

: 70db
(2020-07-16) : Nagyon korrekt és rugalmas!

(2017-12-08) : Szobába betérve kaptam egy teljes testes masszázst ami egy teljesen összeszedet rendezett félig erős masszir volt! Közben nagyon kellemesen el lehetett velle beszélgetni elég sokmindenről

(2017-07-11) : Lábaktól, egészen a nyakig, kezeket is jól átdolgozva jutottunk el a masszázs végére, amikor is megkért, hogy a többit a földön folytassuk, aminek egyáltalán nem voltam ellenére.