9
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-27 13:01:17

seventh
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Kedves seventh!
Köszönöm szépen a beszámolót,és a kedves szavakat!:)
Várlak máskor is sok szeretettel(nemhiszem,hogy vékonyabban:P)!
Puszillak!:*
Nyuszi

beszámoló

Egyeztetés
Remek. Nem értem el egy darabig, így küldtem egy sms-t, hogy csörgessen meg. Ez sokat segített. Aznap csörgetett, igaz jó pár órával később. Megbeszéltük az időpontot, mit szeretnék stb. Mivel most voltam nála elősször, igy kért egy megerősítést a találka előtt pár órával.
Ekkor kaptam meg a pontos cimet. A kód és utólsó méterekről a kapu előtt érkezett infó.
Megközelítés
Térképen is látszik. Ott a közelben.
Pest, fizetős parkoló, de van több hely (napközben jártam ott). Metró kb. 10 percre lehet.
Helyszín
Új építésű ház. Renden tartott lakás. A fürdőben a padló is cseppmentes. Pár tusfürdő. De van szájviz és bontatlan foggkefe is. (A teljes szájápolási repertoárhoz már csak a nyelvkaparó és a fogselyem hiányzik ;P ) A kis szobában jártam, amiben egy nagy maszivabb ágy a fő-fő bútordarab.
Amit láttam, ahol jártam (szoba fürdő, előszoba) rendben volt minden. Bunny a melegviz miatt aggódott kicsit, de nekem működött.
Bunny 24 külseje
Mint ahogy adatlapján irja, nem a francia modell kategória. Én szeretem a vékonyabb lányokat (is). Bunny nálam a keményhusú lányok közt van, akit érdemes jól megfogdosni. Teljesen rendjén van. Remélem nem akar fogyni.
Helyes arc és mosoly. Formás fenék, ragyogó mellek. A nagy loboncát imádom!
De azért vannak itt igazi képek, hogy tudjuk kihez is megyünk.
Vérpezsdítő szépség, fantasztikus kisugárzás.

Action
Fürdőből a szobába lépve csábitó ruciban várt, amit teljesen nem is vettem le róla, csak a zavaró dolgokat, mint bugyika. Franciázott kicsit, de én is szerettem volna kényeztetni. Hagyott kibontakozni. Végül kölcsönös formációba fordult és a szájában lett elsőre végem. Elég jól vissza tudom tartani, de a teljes mélytoroknak és lelkesedésének köszönhetően ezt el kell felednem nála. Ezután rövidesen ismét a szájában voltam, majd gumi fel...
A második elég nehezen jön, jött, meg a védőfelszerelés sem segített ezen, csak Bunny.
Bunny töretlen aktivitása, hogy magamévá tehesem, mint egy olyan barátnő, aki a réglátott barátját akarja elkápráztatni és kiélvez-tetni. Talán ez a megfelelő kép aktivitásáról. Persze, hogy sikerült is. Semmi TP.
Elszámolás
Előre adtam oda. Megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bomba csaj. Káprázatos alkalmai szerető.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.