Klaudia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-26 23:23:50

Csizmáskandúr
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia reagálása

Kishercegem:):(nem is kicsi):PP::P
Köszönöm kedves szavaidat nagyon jól esett!!:)jól éreztem magam veled,remélem lesz szerencsém máskor is hozzád hamarosan!köszönöm a gyümölcsöt is,jó hatással volt rám ahogy Te is !!:):csókolgatlak!!:)

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2013-05-26

Egyeztetés
Pici előzetes:két évvel korábban már szemet vetettem rá,csak akkor egy kétes értelmű csevegésemet rosszindulatú támadásnak vélte,s így sokáig tüske voltam a szemében,vagy túl kis herceg)).Ezután hiába próbálkoztam akár telcsin,akár onlinen,mire beláttam hiába minden,de élt bennem egy pici szikra tovább,és tovább.Egy alkalommal azután kért tanácsot a képeivel kapcsolatban,talán ő is érezte hogy bölcsebb dolog a megbocsájtás,én persze őszintén válaszoltam neki.Néha privi levelekig is eljutottunk,de egy pici tartás volt bennem mindig.Talán az újbóli elutasítás lehetősége végett.A fehér rövid nadrágos képeivel újból nagy sikert aratott nálam,majd igértem egy randit is ,hogy kb 1-másfél hónap elteltével majd,mert arra a hónapra off-on voltam ,szavaival élve.Az idő gyorsan elszaladt,privi levélben jelentkeztem is,másnap reggel telcsijén hívtam ,ahogy igértem.Meglepetésemre ismerte a számomat,kedvesen köszöntött is.Később onlinen is bejelentkeztem,helyszínként egy közeli helyet adott meg,számomra érdekes volt.
Megközelítés
Köszönet a korábbi íróknak,a belvárosi lakást autóbusszal közelítettem meg,utóljára egy csodaszép hercegnőhöz jöttem erre a környékre bkv-val.Azóta nem is ültem buszra ,talán másfél éve.Gyors járat ellenére késtem egy picit,de ezt jeleztem is időben.Autóval lassabb lett volna,de akad néhány parkolóház a közelben is.
Helyszín
Kedves kis kéjlak,tükrök kissé eleinte megzavartak ,duplának látszott,de utána már tökéletes volt minden.A szoba helyiség nagy franciaággyal szemben a bejárattal,a híres fotel mellette,nagy tükör kiválóan elhelyezve,szék a levetett ruháknak,megfelelő minden.A fürdő zuhanyos,zuhanyfüggöny,és néhány tusfürdő is,különösen figyelve illatmentes is bekészítve.A mosdónál szájvíz pohárkákkal kiválóan.
Klaudia külseje
Fekete démoni szépség,isteni popsival,szerintem egyik legformásabb.Selymes bőrű,szép feszes mellekkel,sok fiatalabb hölgy cserélne vele szívesen.Az úton sokan utána fordulhatnak még most is.A rengeteg tetkó nem volt zavaró egyáltalán,vagy nem is fókuszáltam rájuk.Jól karbantartott hölgy igazi fittness cicus.A gyönyörű popsit főleg futással tartja karban.

Action
Fürdést követően kényelembe helyeztem magam az ágyon.Elsietett pár percre,majd gyönyörű fekete szexi ruciban jelent meg.Én sem bírtam ülve maradni,azonnal felálltam,odaléptem,és csókoltam hosszasan,finom a csókja nagyon.A tükröt oldalról néztem én is ,és ő is néha,majd isteni franciájával kényeztetett előttem térdelve.Felcsigázott rendesen.Gondolkodtam,hogy most d..jam vagy nyaljam,az utóbbit választottam elsőként.Szépen lassan elérte az első gyönyör,majd újjazva és a csiklót izgatva a második is.Dicsérete jólesett nagyon.Francija isteni,lassú nem kapkodós.Az óvszert már szájjal helyezte fel ahogy a többiek is már megírták, profin,ügyesen.Többféle pózt végigpróbáltunk,mindegyikben gyorsan végem is lett volna,de visszafogtam magam nehogy gyorsan kivégezzen,és szerettem volna ha egy újabb orgazmussal ajándékozhatom meg.Hátulról az az isteni popsi tényleg csodás látvány,nemcsoda ha az ember elveszti olykor a fejét.A végére a szájában lett végem,teljesen kifúlladva.Elsietett a mosdóba miután letisztítgatott.Én is letusoltam,s mehettem öltözködni.Kissé túllépve az időt,szívesen maradtam volna még,csókjaival újra éleszettük egymásban a tüzet,de nekem is mennem kellett már.Azért megfogta a kezével ,valóban éledező parazsat.Érzékien búcsúztunk egymástól.Totál barátnős érzés.
Elszámolás
Az elején rendeztük,az ajándék a pesti átlag,az élmény óriási.Kellemes meglepi számomra Klau.Az elején gyümis nasival kedveskedtem,talán jól jön a fogyókúrájához.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Klau úgy érzem eggyel növekedett a visszajárós vendégeid száma.Örülök hogy végre megismertem,tudtam hogy igazán csinos hölgyhöz érkezek,nem csalódtam egyáltalán.Olyan volt számomra majdnem két évig mint megmozdíthatatlan kőszikla,de győzött a bölcsesség,a megbocsájtás mégha pici félreértés volt is,utólag jókat mosolyogtunk rajta,és egy igazán érzéki hölgyet ismertem meg Klau személyében,szívesen jövök még vissza hozzá.Rengeteg jó ötletem van még számunkra.Vigyázzunk rá nagy kincs.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-11-04) : Én következtem...francia tudása még mindig a legjobb számomra,pattanásig tudja húzni az embert,meg már ki is voltam éhezve nagyon szóval csak óvatosan_)majd minden pózt kipróbáltunk, ami az eszünkbe jutott, nekem Klau olyan hajlékony hogy csak ámulok bámulok mindig:)a kutyus ,én szemből, ő oldalt pózok jöttek be a legjobban :D ,csúcs a hátulról lovagló,gondoltam ha ezt átvészelem

(2020-10-23) : Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva használja ,le fel csúszkál szájjal nyelvel a farkamon pattanásig feszültem.Úgy éreztem itt az ideje, hogy én is kényeztessem kicsit Őt,gyorsan felkaptam és fordulatból az ágyra helyeztem,édes punciját nyaltam.egész nap tudnám csinálni, egyszerűen nem tudok betelni. ,Amit szeretek benne, hogy ő is élvezi nem játssza meg magát,ha nem jó úton járok simán megfogja a fejem és irányít:)

(2020-09-23) : Klau olyan odaadással kapta be a szerszámom hogy nehéz volt stop-ott nyomnom,most dicsérhetném órákig francia tudását de a lényeg hogy nagyon jól csinálja ,főleg mikor le fel szánkázik a nyelve farkamon és közbe mélyen szemembe néz (grátisz a tükör amiből formás popsiját látom.nem kellett sok időnek eltelnie mikor éreztem Klau is közeledik csúcshoz rákapcsoltam

felejthetetlen: 65db
(2020-11-18) : Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat.

(2020-10-22) : . Lovagolni is úgy lovagolt ahogy kényeztetett/ lassan érzékien, nagyon jól mozgott rajtam,közben én markoltam nyalogattam a melleit, egy egy csók is elcsattant, rámarkoltam a fenekére és húztam ütemesen magamba.Ezután fordulás misszionárius pózban ,nagyon izgató látvány volt, és ahogy rászorított a farkamra puncijával kész így is lett végem.

(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

nagyon jó: 102db
(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

(2020-06-08) : Ezután viszont nem volt menekvés előle és csodálatos francijáját mohón bevetette rajtam. Bő nyállal, a golyókra és zacsira is kiterjedően ügyködött, hol lassan hol gyorsabban mélyen eltüntetett a szájában, közben rám-rám nézett biztatást várva.

: 160db
(2020-11-18) : A cicije pont a számhoz értek kénytelen voltam bekapni a bimbókat:)nagyon szépen megkeményedtek nyelvjátékomra.Klaudia felült teljesen,hátra nyúlt egyik kezével elkapta a golyóimat:)fogta simogatta és közben lovagolt szépen ütemesen.Mikor már nagyon közel jártam a véghez,szó nélkül megfordult ,rajtam (mert ugye az elején megbeszéltük hogy több pózt is szeretnék kipróbálni

(2020-07-30) : Hasonlóan érzéki szájmunkával kedveskedett,majd semmi finomkodás tövig elmerültem benne ,és újra csak hegyénél játszott,Es most jön a csúcs. Úgy mentem el hogy be sem vette a szájába, hanem csak a nyelve hegyével körözött és szánkázott a cerkámon Így lett meg az eredmény. Tisztálkodás után,rövid pihenő (beszélgetés és egy forró fekete elfogyasztása:) Végig csókoltam simogattam közbe,néztem gyönyörű arcát,

(2020-07-07) : Az egyik kedvenc pózunkat választottuk, Klau előre hajolt, én pedig ismételten megcsodálhattam csodás fenekét. Imádom ezt a látványt, miközben a csodás feneke mozog rajtam előre és hátra, én közben 2 kezemmel ölelem a derekát. Klau csukott szemmel élvezi a tevékenységünket, hol felemeli fejét, hol pedig a lepedőbe fúrja az arcát.