20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Abi Masszázs erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Abi Masszázs-

Nem prémium hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-25 15:09:07

Templomos
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Abi Masszázs reagálása

Drága Templomos:)
Örülök hogy ismét láttalak!!Köszönöm az írást:)Jelentem Szamosi már péntek délutánra elfogyott viszont a tulipánok még szépek:)Várlak..várlak vissza:)Puszi Abi

Abi Masszázs beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-05-25

Egyeztetés
Szokásos módon,ő veszi fel a telefont és gyorsan megbeszéltünk mindent.
Megközelítés
Egyszerű,könnyen megtalálható.
Helyszín
Barátságos,tiszta.
Abi Masszázs külseje
Abi fantasztikusan néz ki.

Erotikus masszázs
A jól megszokott szuper masszázst kaptam megint.Nem akarok itt ömlengeni,leírtam már,hogy fantasztikus keze van. Mindig újjá születek a kezei között.
Levezetés
Szerintem ebben is Ő a legjobb!! Finoman beolajozza a cél személyt és kezdetét veszi a varázslat.És ahogy közben rá nézz az emberre....húúú Szépen hosszan foglakozik a főnökkel nem sieti el. A végen finom simi,törlés,és egy nagyon jól eső arc masszázzsal zárja ezt a részt.
Elszámolás
Előre megbeszélt módon,nagyon korrekt lány!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A legjobb masszázs és a legjobb kézimunka!!Mindenkinek ajánlom!
Webmesteri megjegyzés
Közeljövőben ennél bővebb írásokat várunk!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Abi Masszázs erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAbi Masszázs legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-09-27) : Az általában csiklandós talpaimnál kezdte a munkát, amiket ennek ellenére sohasem csiklandoz. Ezután logikus sorrendben a lábszárak és a combok következtek.

(2014-08-22) : A simogatások, a finom érintések, ahogy rámnéz, vagy ahogy a tarkómon érzem a lehelletét a teljes együttlétet izgalmassá teszik.

(2014-06-22) : Most egy erős masszázst kértem, fő hangsúllyal a hátamra. A masszázst a talpaimnál kezdte, bő olajmennyiséget használva, majd a lábszáraimnál erősséget fokozva folytatta. A lábaim - lábszáram, combom - különösen hajlamosak a görcsölésre, ezért is jól esett ez a figyelem.

felejthetetlen: 18db
(2018-12-09) : Lábtól indulva szakszerűen masszírozott végig, de sosem hagyta ki, hogy a lábam közé simítva ébren tartsa az ezredes érdeklődését is amit nagyra értékeltem.

(2018-07-24) : Lábaktól kezdi és mindenre figyel. Előtte megkérdezte, hogy mely területekre kell figyelnie jobban és szerintem meg is kapták a teljes figyelmet. Végig tud fenn tud tartani egy erőszintet, amihez nyilván kell némi fizikum és technika is.

(2018-03-27) : Zuhi után hasra vágom magam a padon és átadom magam az élvezeteknek. Nagyon jól tud masszírozni. Közepes erősség, lábaktól felfelé alaposan, kitartóan átgyúr. Az "achillesem" (csuklyás izmom) évek óta "csendben van" hála Abi-nak amiért nem tudok elég hálásnak lenni.

nagyon jó: 39db
(2018-08-16) : Csak lingam masszázst végez, de erről csak szuperlativusokban tudok nyilatkozni. Többször is eljutatott a határra, s ott táncoltatott, majd kicsi megnyugvást követően újra és újra kezdte...s a legvégén elengedett

(2018-07-22) : Ahogy egyre több vér áramlott a répámba, egyre több és több olajat kapott és egyre - saját kérésre - határozottabban markolta. Közben a másik kezével a zacskómat izgatta óvatosan, hisz kiugrottam volna a bőrömből, ha a farkamon dolgozó kezének szorításából részesült volna.

(2018-07-13) : Lábtól haladt felfelé, nagyon jól kilazította a vádlimat, combokat, közben már az első simítástól kezdve be-be nyúlt a combok közé, farpofák belső oldalához, zacsihoz és olykor

: 135db
(2020-03-14) : Számtalanszor úgy intézte, hogy a tükörnek háttal, pucsítva masszírozzon... Mondanom sem kell, hogy nehéz volt hason fekvésben maradni. Eleve sokszor simít végig a lábad között is.

(2019-10-16) : Megkért feküdjek fel a masszázspadra hasra. Ezután elkezdődött a masszázs lábamtól kezdte és onnan haladt felfelé. Közben megkérdezte hogy megfelelő az erősség vagy változtasson rajta. Miközben masszíroz midig figyel arra hogy ne lankadjon a figyelem és lágyan a keze mindig el el kalandozik a fenék környékére

(2019-10-15) : A padon alapos, erős, szakszerű masszázst kaptam lábtól nyakig. Abi egyértelműen profi, tudja, mit csinál, nem simogatásról van szó, hanem tényleg igazi masszázsról. Szóval akinek fontos a masszázs, az menjen hozzá nyugodt szívvel, nem fog csalódni.