7
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
6
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Vivien szexpartner

szexpartner

Vivien-

VIP SZTÁR hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-25 07:42:09

sehaj
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Szia Sehaj!Köszönöm a beszit. Puszi

Vivien beszámoló szexpartner Budapest 2013-05-25

Egyeztetés
Gyors, kedves és egyszerű. Már itt nagyon vártam a találkát.
Megközelítés
Angyalföld, városközpont. Jó közösségi közlekedéssel és autóval is. Parkoló órák vannak.
Helyszín
Szép nagy új építésű épület egyik nem túl magasan elhelyezkedő emeletén. Itt minden a vendégért van. Modern enteriőr. Az ágy láttán el akadt a szavam. Minden kemikália ok.
Vivien külseje
Rajzolni se lehetne szebbet, de ez képeken is látszik. A képek egyértelműen vissza adják a külsőt. Bár kíváncsi lettem volna milyen volt eredeti cicivel ;)

Action
Fürdés után megállapítottuk egymásról, hogy mind ketten jól nézünk ki. Persze nekem csak azért mondta, mert végtelenül kedves (amúgy nem vagyok egy Adonisz).
Hamar egymásra hangolódtunk. Először francia majd durranás. Pihenés képen viccekkel szórakoztattuk egymást. Majd ismét gyors hangolódás és action. Itt már minden általam ismert pozitúrán végig mentünk 3. Ha Kovi lattá volna :D. Itt neve nincs pozitúrában ért a vég. Rugalmas a leányzó, nagyon rugalmas! Mindenben benne van, laza (testileg és a hozzáállásban is), jól irányítható. Nem barátnő, inkább egy barátság extrákkal.
Elszámolás
Először voltam, előre, asztalra, az ajándék nem változik, átlagos.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút kedves, aranyos, jó muri volt. Maximálisan ajánlott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2020-07-16) : Mikor már kellően felkeményedtem, a kádba térdelt és kecmeckét ugyan olyan érzéki csókokkal illette mint előbb a számat. A szemembe nézve vett a szájába, én rögtön kapaszkodót próbáltam keresni, de rögtön kiderült, hogy a zuhanyfüggöny erre nem alkalmas,

(2020-06-07) : Egy idő után cserét javasolt és ő kezdett kényeztetni, kukac gyorsan hadrendbe állt, gumit kapott és Vivien beleült, őrületesen jó lovaglás volt nem sok hiányzott, hogy telelőjjem a gumit, de sajnos nem jött össze az első kör.

(2018-06-08) : Eleinte lassan óvatosan húzogatta bőrt, nyaldosta makkot, szippantotta be a farkamat, majd hanyatt fekve próbált felfelé bólogatva minél nagyobb részt eltüntetni a férfiasságomból.

nagyon jó: 1db
(2020-05-24) : Ő átfont az egyik lábával és csókváltásba kezdtünk. Kis ismerkedés után ráutaló magatartásomat megértve, hagyat feküdt én pedig a testét felfedezve eljutottam a combjai közé. Néha Viviennek kis túl hevessé is váltam, ekkor kaptam egy is instrukciót. Kis játék után javasolta, hogy váltsunk közös játékra. Mindketten az oldalunk feküdtünk , de úgy fejünk nem szemben volt.  Ismét elvesztem a combjai között míg ő is finom kényeztetésbe kezdett.

: 169db
(2020-10-08) : Lábam közé térdelt és elkezdett kényeztetni. De csak szép lassan, először csak a környéket, és csak nagyon soká érintette meg, illetve vette a szájába. Ezzel kicsit kínzott, de jól esett. Majd fordultunk és én kényeztettem, simogatásokkal, majd pedig nyelvvel is. Remélem örömmel vette.

(2020-07-05) : Vivien törődött az én testemmel. Törcsizés után egy NF-el folytattuk az ágyban, amit istenien csinál Vivien. Ezután kértem gumit és misszionáriusban folytattuk

(2020-05-29) : Elérkezettnek láttam a franciaóra kezdetét. Vivien eszméletlen profi a témában, hol kézzel, hol anélkül, hol tövig bekapva, hol csak finoman, a golyókat sem kímélve dolgozik könyörtelenül a léc keménnyé varázslásában, közben szinte végig a szemedbe néz, nem mered róla levenni a tekinteted, Isteni.

lehetne jobb: 1db
(2012-04-10) :

Különféle pózokban próbáltam  örömömet lelni, de folyamatosan arra panaszkodott, hogy nem jó, meg fáj és ne akarjam forgatni és csak nagyon finoman érjek hozzá. Végül a csodás test látványa és a visszafogott szex közösen eljutattak a csúcsra. Ezt követően beszélgeté és egy kis levezető masszázs töltötte ki a hátralévő időt.