22
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-22 23:56:36

Teebee_no1
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Drága Teebee!
Mint mindig,örültem Neked!
Ezúttal is köszönöm a beszikét!;)
Én is várom a hármas randit,de nem kell rá gyúrnod!Jelentem,készen állsz!:P
Várunk sok szeretettel!;)
Puszillak!:*

beszámoló

Egyeztetés
Régen jártam már Nála, így mindenképpen muszáj volt összehozni egy talit :) Sajnos ez-az összejött, közbejött, csak kerülgettük egymást, de végre csak összejött :) Rugalmas és segítőkész mint mindig és persze én is igyekeztem, hogy minél hamarabb találjunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Sikerült :)
Megközelítés
Szokásomhoz híven BKV + gyalog. Klinikák metrómegállótól 5, max 10 perc séta, de az már nagyon városnézős tempó :) Címet nagyon egyszerű megtalálni, parkolni is lehet, fizetős, már akit ez érdekel... A megbeszélt időpontban hívtam és már mentem is... mit mentem, szálltam Hozzá :)
Helyszín
Pöpec lakás, tágas, tiszta, kellemesen berendezett, nagy ágy, nagy törcsi, sok tusfürdő, szájvíz, fogkrém, fogkefe, szóval panaszra semmi ok!
Bunny 24 külseje
Nem tudnék semmi újat írni Róla. Bunny extra szexi. Alapból szexi a teste, a kisugárzása, ezt még megfejeli valami iszonyatosan szexi ruhával :)
Ahogy a költő írja:
Szó bennszakad, hang fennakad,Lehellet megszegik... :)))
Gyönyörű arc, iszonyat gyönyörű mellek, finom bőr, formás popsi. Mindene tetszik, úgy ahogy van!
Hiába mondogatom Neki, hogy gyönyörű, csak nem hiszi el... mondogatom tovább! :D

Action
Nem is tudom hol kezdjem :) Kérésemre a rendőrnőcis rucit vette fel és ahogy visszaértem a tusolásból, egyből büntetni akart :) Harapdálta egy kicsit az ajkamat (én meg vissza hehe :P) majd szerencsémre pontosan tudja, hogy imádom kényeztetni a ciciket és szerencsémre Ő is szereti, szóval már rá is buktam csodálatos melleire :) De nem hazudtolja meg magát, hamarosan kikövetelte, hogy betömjem a száját én meg igazából nem ellenkeztem :) Aztán nem is tudom, hogyan sikerült elvennem Tőle és a hátára parancsoltam, mondván én akarom Őt kényeztetni :) Csókok mindenfelé, majd visszatértem a melleihez, nem tudok betelni velük na... Amikor már kellően jól érezte magát lejjebb küldött, hogy ott is használjam a szám :) Én pedig szívesen engedtem Neki :) Itt most kivételesen kb addig időzhettem, amíg én akartam, ez újdonság volt :D Ezután jött a gumi és a pózok változatos variációja: lovaglás háttal, hátulról hason fekve, szemből... Mindenhogy fantasztikus Vele lenni, de a látványt nem lehet sokáig bírni (mondjuk kinek mi a soká :) ) és megadtam magam, Vele együtt :)
A szünetbe nagyon jóízűen elbeszélgettünk, beszélgetni is imádok Vele. Közben kaptam Tőle olajos hátmasszást, jól esett, utána simogattuk egymást. Ami külön jólesett, hogy többször is megdicsért. :) És egy ilyen fantasztikus Nő dicsérete...
Bunny túlontúl hamar kezdte volna a következő felvonást, még érzékeny voltam, kaptam még egy kis pihenő időt :) Aztán ha már így alakult én kezdtem az Ő kényeztetését, amit a hangok és a látvány alapján is élvezett :) De nem maradhatott adósom és újra a szájában találtam magam, majd a mellei közé kívánkoztam (nem is értettük az első körben ez hogy maradt ki :) ) majd következett Bunny kedvenc póza, meg még kértem hogy szemből lovagoljon meg, muszáj, hogy a mellei kéztávolságban és szem előtt legyenek :D Folyton markolásztam őket, néha attól féltem túlontúl szorítom, de amikor kicsit enyhült kezem szorítása, Bunny egyből rásegített és rászorított :)
A végére eléggé kifáradtam, és bár nem szokásom, de hagytam, hogy szájjal végezzen ki.
Még dumáltunk kicsit, aztán gyorsba letusoltam indulás előtt.
Bunny is végzett így együtt mentünk ki és ez külön élmény volt: láttam Őt civil ruhában :) Hiába így is szexi volt :)
Elszámolás
Már többször volt szerencsém Hozzá, így a végén történt az ajándékozás, aminek mértéke több mint korrekt, az élményhez képest amit kap az ember pedig kimondottan semmiség!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem tudom másképp mondani: imádom Őt! És nem lehet Őt nem imádni! :) Minden egyes Vele töltött pillanatot élveztem :)
Kezdek gyúrni a 3asra :P :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.