94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-13 18:18:51

Pablito
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Drága Egyetlen Publito!

Szeretném megköszönni, hogy ellátogattál hozzám és együtt tölthettünk egy kis időt, ezzel kilépve a szürke mindennapokból.
A szőröskét nagyon szeretem jó kis kiegészítő lehet akár egy rövid- vagy hosszú ujjú felső fölé. Ahogy megláttam a boltban azt mondtam nekem ez kell. Ilyen is ritkán fordul elő. :)
Amit hoztál zene nagyon jó volt kicsit más volt, mint eddig de nagyon illet az adott helyzetbe. Nekem nagyon tetszett és azt hiszem még fogom hallgatni eközben Rád gondolva.
Az izmaid pedig remélem most már jól vannak és nagyon szívesen adtam azt amit adtam.

A "kis" meglepiket nagyon szépen köszönöm. Azóta is gyönyörű és nagyon szépen virágzik. Újabb bimbók jönnek rajta, imádja ahova raktam. A többi pedig jótékony célra ment. :)

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm, hogy találkozhattunk és megírtad kis élménybeszámolódat.

Kívánok kellemes hosszú hétvégét és vigyázz magadra.

Legközelebb is sok szeretettel várlak!

Puszillak
Alexa baba

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-05-13

Egyeztetés
Először telefonon beszétlünk. Telefonban igen készséges, kedves hang fogadott. Pontos, korrekt tájékozatást adott. Ami még nagyon pozitív humoros, nyitott csaj benyomását keltette, a tájékozató szinte észrevétlenül laza csevegésbe csapott át.
Megközelítés
Kitűnő közlekedés, sok szabad ingyenes parlokóhely (dél körül mentem).
Helyszín
Emeleti részlegesen felújított panellakás. A fürdőben és a szobában is halk meditációs zene, finom, de nem tolakodó füstölő illat fogadott. Tisztaság mindenütt. Abben az időben csak mi voltunk a lakásban, így nem tudom, többen is dolgoznak-e.
Alexandra külseje
Magas, hosszú lábú, gyönyörű szemű és nem utolsó sorban kerek, izmos popsijú sötétbarna hajú lány nyit ajtót, a képekről egyből megismerni. Kérésemre felül a kis szőröskében fogadott (ld képek) :), alul fekete, falatnyi méretű tanga.

Erotikus masszázs
Stesszoldó beszélgetés, és részemről a kis meglepi átadása után zuhanyozni vonultam. Utána a szobában már csak a tanga maradt fenn, én megszabadulva a törcsitől hason feküdtem és kezdetét vette a nagyon kellemes, ellazító egy órás relaxáló masszázs. Újonc lévén hagytam kibontakozni, csak a saját zenémet tetettem be a CD-be, majd endetem finom kezét szabadon a saját tempójában dolgozni. Relax masszázs lévén nem volt eszeveszett gyúrás, mozdulatai fnomak voltak, igazán másnap éreztem meg az izmaimat. Közben szinte folyamatosan beszélgettünk, nagyon nyitott, értelmes csaj. A tükörből figyeltem mozdulatait, szép mellei vonalát és finom bőrét. Fejem felől folytatva a masszírozást szép hasa és combja öle csak karnyújtásnyira került, nagyon izgató látvány!
Levezetés
Elsőre nem kértem ilyesmit.
Elszámolás
Teljesen korrekt, a kitűnő szolgáltatásért és az élményért. Előre a meglepivel együtt adtam oda, vissza sem kértem: a különbözetet jótékony célra fogja felajánlani! :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kitűnően dolgozó, nagyon vonzó, izgató és értelmes nőt ismertem meg Alexában, aki minden mozdulatát érzéssel csinálja és egész lényéből nyugalom és pozitív energia árad. Újoncoknak is kifejezetten ajánlott.
Még egyszer köszönet

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

csókkirály
www.onlinepöcs.hu
2014-07-08 06:12:31
pedig kár volt kihagynod a levezetést

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 14db
(2020-11-17) : Két oldalról, két lábamat veszik először kezelésbe. A masszázs a kellemes, ellazítós fajta, ami közben tudunk trécselni. Folyamatosan megy a sztorizgatás. Tükrök híján ha Alexával diskurálok balra fordítom fejem, ha Vikire figyelek, jobbra. Van hogy csak behunyt szemmel hallgatom párbeszédüket és rajtam való élcelődésüket. Egyenként is nagyon kellemes humoruk van - habár lehet kicsit más a stílus mikor nincsenek együtt - viszont így hogy mindketten jelen vannak, nagyon kellemes, könnyed móka-kacagás alakul ki.

(2020-10-25) : Néhány mozdulat igazán intenzív volt, mert érzékeny területre koncentrálódott. Haladt lefelé és itt már kellemesebb volt. Ekkor meséltem neki egy másik történetet, ami szintén érdekelte őt és sokszor megjegyezte, hogy micsoda szappanopera jellegű az a fél évtizedet is felölelő történetem. A masszázs a végéhez közeledett, ahogy én történetem is és nagyjából egy időben fejeztük be a dolgot.

(2019-11-05) : Jó a szája. Francia masszázs kényezteti a farkam. Majd elkísér Alexandra kezei alá. Masszázspadra fel. Kétoldalról kapom a kényeztetést.

nagyon jó: 32db
(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

(2019-09-27) : Éreztem, hogy van benne erő, de nem mondanám, hogy egy kész kínszenvedés volt a masszázs. Rendesen megdolgozta a lábaim után a hátamat és vállaimat és a karom is kapott fogásokat amikor fordulhattam.

: 85db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-09-22) : Ez már profi masszázs volt a javából, mindent testrészemet alaposan kezelt Alexa, bár gyakran kellett fegyelmeznie. Ugyanis egy ilyen felvezetést követően ki állja meg fabábuként, hogy egy gyönyörű nő meztelenül járkál körülötte érintési távolságon belül.