0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-20
16
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Abi Masszázs erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Abi Masszázs-

Nem prémium hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-13 17:25:17

Edward69
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Abi Masszázs reagálása

Drága Rob69:)
Elnézést hogy csak most reagálok de sajnos rossz volt a gépem!Köszönöm az írást ..örülök hogy ismét láttalak és várlak vissza nagyon;)Tényleg nem meglepődni ha majd kissé hosszabb lesz a hajam...kicsit most változtatok de hű maradok a rövid hajhoz:):):)Puszillak

Abi Masszázs beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-05-13

Egyeztetés
Telefonon hívtam, mivel már régen voltam (sajnos)Abinál és akkor is órás programra mentem, így egyeztetni kellett h van e fél órás program, mert igazából nem is volt sok időm meg őszintén szólva a lényeg érdekelt csak :) szóval félórát megtudtam h van és megbeszéltük az időpontot, könnyen ment, aznapi műszak végére be is tett Abi.
Megközelítés
A Váci u-al párhuzamos utca, csendesebb környék d még is nagyon közel a Duna-Plázához. Fizetős, d 5 p-re van BKV ha jól láttam.
Helyszín
Tökéletesen berendezett, tükörrel , gyertyákkal és egyéb hangulatfokozó dolgokkal csinosított szoba. masszázs ágyon kell feküdni. Belépsz fogas, jobra fürdő , balra masszázs szoba.
Abi Masszázs külseje
Abit nagyon jól bemutatják a képei, élőben is erre kell számítani, ugye a valóság hatása még ehhez add 1 kis pluszt :)A rövid haj kevés nőnek áll jól d ugye akinek jól áll annak nagyon :) Na Abi is ez a kategória...

Erotikus masszázs
A masszázs bevezetéseként azért lehet kapni 1 kis hátmosás segítséget a zuhanynál ez nagyon jól esik és kellemes, de én ezt most nem kértem, mondtam h én most sietek, ilyenekkel ne is húzzuk az időt :) szóval a gyors zuhi után fel a masszázs ágyra és én már kértem is h koncentráljunk az intim zónára ami a masszázst illeti, így is lett :) külön törődést kértem a heréknek. mit is mondhatnék: Abi jól csinálja amit csinál , a szokásos színvonalnak megfelelően kaptam a félórás prg felében egy olyan masszázst amiért mentem. itt jegyezném meg h Abigélnél az idő (esetemben a fél óra) az nettó, tehát onnantól indul az óra h felfekszel az ágyra.
Levezetés
na itt jön a prog második fele, a hab a tortán :) én olyan típus vagyok h azért azok a lányok akik nem ismernek, kicsit meg kell h dolgozzanak ha kézi levezetésről van szó... szóval Abi keze nagyon ügyes az tény, olyan helyeken is ingerli a férfiakat ahol a legtöbb nő nem és tud egy két trükköt, lehet közbe simogatni popsit gyúrni, illetve a tükörben gyönyörködni Abi bomba alakjában :) de a nagy beszélgetésbe a koncentrációm azért meg-meg szakadt úgyh csöndbe kellett maradom és a lényegre koncentrálni h beleférjünk az időbe :) végül egy nagy hajrá után a gyerekek kézbe landoltak én meg gyorsan mentem tusolni, majd a dolgomra tovább :)
Elszámolás
ahogy előre megbeszéltük a telefonban úgy volt minden az életben is

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
szokásosan jó, visszajáró vendég vok, azt kaptam amiért mentem, sőt valószínűleg a jövőben is ezt a lényegre törő félórás progit fogom igénybe venni a praktikusság és értékarány miatt, erősen ajánlott

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Abi Masszázs erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAbi Masszázs legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-09-27) : Az általában csiklandós talpaimnál kezdte a munkát, amiket ennek ellenére sohasem csiklandoz. Ezután logikus sorrendben a lábszárak és a combok következtek.

(2014-08-22) : A simogatások, a finom érintések, ahogy rámnéz, vagy ahogy a tarkómon érzem a lehelletét a teljes együttlétet izgalmassá teszik.

(2014-06-22) : Most egy erős masszázst kértem, fő hangsúllyal a hátamra. A masszázst a talpaimnál kezdte, bő olajmennyiséget használva, majd a lábszáraimnál erősséget fokozva folytatta. A lábaim - lábszáram, combom - különösen hajlamosak a görcsölésre, ezért is jól esett ez a figyelem.

felejthetetlen: 18db
(2018-12-09) : Lábtól indulva szakszerűen masszírozott végig, de sosem hagyta ki, hogy a lábam közé simítva ébren tartsa az ezredes érdeklődését is amit nagyra értékeltem.

(2018-07-24) : Lábaktól kezdi és mindenre figyel. Előtte megkérdezte, hogy mely területekre kell figyelnie jobban és szerintem meg is kapták a teljes figyelmet. Végig tud fenn tud tartani egy erőszintet, amihez nyilván kell némi fizikum és technika is.

(2018-03-27) : Zuhi után hasra vágom magam a padon és átadom magam az élvezeteknek. Nagyon jól tud masszírozni. Közepes erősség, lábaktól felfelé alaposan, kitartóan átgyúr. Az "achillesem" (csuklyás izmom) évek óta "csendben van" hála Abi-nak amiért nem tudok elég hálásnak lenni.

nagyon jó: 39db
(2018-08-16) : Csak lingam masszázst végez, de erről csak szuperlativusokban tudok nyilatkozni. Többször is eljutatott a határra, s ott táncoltatott, majd kicsi megnyugvást követően újra és újra kezdte...s a legvégén elengedett

(2018-07-22) : Ahogy egyre több vér áramlott a répámba, egyre több és több olajat kapott és egyre - saját kérésre - határozottabban markolta. Közben a másik kezével a zacskómat izgatta óvatosan, hisz kiugrottam volna a bőrömből, ha a farkamon dolgozó kezének szorításából részesült volna.

(2018-07-13) : Lábtól haladt felfelé, nagyon jól kilazította a vádlimat, combokat, közben már az első simítástól kezdve be-be nyúlt a combok közé, farpofák belső oldalához, zacsihoz és olykor

: 135db
(2020-03-14) : Számtalanszor úgy intézte, hogy a tükörnek háttal, pucsítva masszírozzon... Mondanom sem kell, hogy nehéz volt hason fekvésben maradni. Eleve sokszor simít végig a lábad között is.

(2019-10-16) : Megkért feküdjek fel a masszázspadra hasra. Ezután elkezdődött a masszázs lábamtól kezdte és onnan haladt felfelé. Közben megkérdezte hogy megfelelő az erősség vagy változtasson rajta. Miközben masszíroz midig figyel arra hogy ne lankadjon a figyelem és lágyan a keze mindig el el kalandozik a fenék környékére

(2019-10-15) : A padon alapos, erős, szakszerű masszázst kaptam lábtól nyakig. Abi egyértelműen profi, tudja, mit csinál, nem simogatásról van szó, hanem tényleg igazi masszázsról. Szóval akinek fontos a masszázs, az menjen hozzá nyugodt szívvel, nem fog csalódni.