7
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
6
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bunny 24 szexpartner

szexpartner

Bunny 24-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-12 12:30:31

gman
Nagytudású
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny 24 reagálása

Kedves gman!
Köszönjük a beszikét!:)
Várunk máskor is a NEM szinkron masszázsunkkal,de a szinkron franciánkkal(csak,hogy szépen fogalmazzak)!:P
Puszink!:*
Lyna és Bunny

beszámoló

Egyeztetés
Minden rendben ment, itt az oldalon leveleztük le a hármas randinkat.
Megközelítés
Kocsival könnyedén megtaláltam, parkolóhely simán van. Ugyan fizetős, de nem vészes.
Helyszín
Lakás rendben van, bár vessetek meg érte, de első pillanattól nem azt néztem. Fürdőben eszközök rendben, a harctér egy franciaágy, ami kell is, hogy hárman elférjünk rajta.
Bunny 24 külseje
A csajok gyönyörűek, meglepetés nem ért, a képek alapján az fogadott, amire számítottam. Sajnos az általam már túl későn kért fehér és fekete combfixes összeállítás nem valósult meg, de az esztétikai élmény értékéből semmit nem von le.

Action
A gyors zuhi előtt már beígérték, hogy szét leszek szedve. Ketten egy ellen? Kicsit izgultam, mi lesz.
Álltam az ágy előtt ők pedig rögtön a kis Hercegre vetették magukat. Felejthetetlen látvány, mikor Lyna tövig kapja, Bunny meg közben a golyókat szippantja cuppogva. Bunny irányította az akciót, nyíltan megmondta, mit csinálj, hova nyúlj. Én mivel úgyis túlerőben voltak, hagytam, hogy ők koreografálják a jelenetet. Bunny keményen szereti, őt el kell kapni, meg kell markolni, bele kell nyúlni mélyen, Lynával ezzel szemben finoman kell bánni. Azt sem tudtam, hova nyúljak, cici itt, nuni ott, nyaljam vagy ujjazzam, markolásszam vagy csak a nyelvem hegyével csapassam, Te Úristen! Mire védőfelszerelést kaptam, már nagyon közel jártam a véghez, annyira, hogy mikor előbb Bunnyt dugtam szemből, abba kellett hagynom, ezzel cserben is hagytam szegényt. Aztán Lynát hátulról kellett kipróbáljam doggyban -mint mondtam, Őt azért finomabban, mint Bunnyt-, ez is óriási látvány: benne vagy egy lányban, a másik pedig alulról masszírozza, gyúrja a zacsit. Hmmm! Annyira igyekeztem, hogy ne durranjak idő előtt, hogy Lynából is kiszálltam idő előtt, neki sem sikerült örömet okoznom. Mindenképp arcra szerettem volna befejezni, mert ilyen élményem sem volt még, ezért lekaptam a búvárruhát és felálltam, hogy tüzelőállásba helyezkedjek. A lányok ismét szájjal, nyelvvel támadtak, őszintén megvallva Bunny húsos nyelve jött be jobban, de a ketten együtt csillagászati élményt nyújtottak. Annyira elmerültem a látványban, ahogy ketten kétoldalról nyelvelik kicsi Joe-t, s egyszer egyiknek, másszor másiknak tolom torokra, hogy hosszú ideig elfelejtettem elmenni. Végül valóra vált az álmom, kettőjük arcán végeztem. A lányok annyira szeretik a dolgot, hogy kevesellték a cuccot. Úgyhogy legközelebb -mert, hogy lesz legközelebb, az tuti- legalább egyheti adagot gyűjtök, hogy ne okozzak csalódást, s kedvük szerint rendesen össze tudjam maszatolni Őket.
Végül annyira elhúztam az első lövést, hogy a másodikra nem is maradt idő. Beszélgettünk egy jót, kaptam egy négykezes masszázst, s el is szaladt az egy óránk. A következő közös programunk szerintem minimum 1,5 óra lesz. Köszönöm, lányok!
Elszámolás
Amit előre megbeszéltünk, az asztalkára hagytam borítékban.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, s annak ellenére, hogy kissé zavarban voltam, mert első alkalommal volt részem hármasban, közvetlenségükkel nagyon hamar oldották a gátlásaimat. Ajánlom minden férfitársamnak, érdemes megkóstolni őket!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 24 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 4db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

: 7db
(2020-11-04) : A mell foglalkozás gyorsan átalakul répakutatássá, nyuszi meg is leli, imádja a répát úgyhogy be is tömi a szájába. Az ágyon lét annyit módosul hogy átmegy részemről ágy mellé állásba ő pedig fejlelógatósba az ágyon és így szopja a farkam. Közben igényli is hogy ujjazzam meg, mondom neki csak azért nem mozdultam mert bővebben telefonon,

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.