62
Kiemelt
5
Kiemelt
129
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Edina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-01-24 21:54:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Edina szexpartner beszámoló Budapest

Ibor80 a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt az oldalon lattam a hirdetését, majd napközben, telefonon kerestem is. Először nem értem el, de nem sokkal később diszkréten visszacsörgött és utána mindent meg tudtunk beszélni szóban. Könnyen találtunk megfelelő időpontot a következő napra. A cím és az odataláláshoz szükséges információk sms-ben, képpel alátámasztva érkeztek. Nem volt semmi gond.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás a környéken nem egyszerű. Kevés a hely és azt is rosszul osztják be az autósok. A háztól 3 perc sétára van egy őrzött parkoló, teljesen vállalható díjon. Én végül amellett döntöttem és ott tettem le az autót. Mivel a GPS pontos volt és még képet is kaptam a cím mellé, egyből odataláltam. Érkezésem után, telefonon kaptam meg a bejutáshoz szükséges információkat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az épület és a lakás is teljesen új, modern és jól felszerelt. Mindenhol tisztaság volt. Látszik, hogy kiemelten fontos Edinának a higiénia és a rend. A fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel és emlékeim szerint, 5-6 tusfürdővel. Szájvíz és pohár kikészítve. Két puha és számomra meglepően illatos törülköző volt előkészítve.
A szoba a konyhával egybenyitott helyiség. Tágas, nagy ággyal ellátott. Volt lehetőség a beszélgetésre széken ülve az asztal mellett.
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
100%-ban megfelel a képeknek. Egy hálós ruhában fogadott, ami ahol kell, szabad "bejárást" enged. Én ezt később kértem, hogy vegye le, mert teljes egészében szerettem volna látni és érezni. Egyből kialakult a szimpátia.
Edina nagyon szép nő. Selymes barna bőre van, ami ízléses tetoválásokkal van díszítve. Az alakja számomra tökéletes. Szép és izmos lábak, hibátlan és kőkemény fenék, karcsú derék, pont megfelelő méretű cicik és nagyon helyes arc, egy csipetnyi, viszont karakteres sminkkel kiegészítve.
Edina, Szexpartner Budapest IX. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-25 09:16:07
Edina +36 Budapest2023-01-25 09:16:07 erotikus masszázs
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
1 órára mentem. Érkezésem előtt 30 perccel kérte, hogy késsek 10 percet. Megérkezésem után megmutatta, hogy hová pakolhatom a cuccaim, miközben elkezdtünk mindenről is beszélni.
A fürdőbe mentem és elkezdtem készülődni, míg Ő a felajánlott frissítővel várt a szobában. Miután elkészültem, helyet foglaltam az asztalnál és elkezdtünk beszélgetni. Hamar kiderült, hogy nem szükséges a feszültséget oldani, mivel ami talán volt is, az hamar elillant. Többször mondta, hogy szimpatikus vagyok neki, ami az együtt töltött idő alatt végig érezhető is volt.
Kezdésnek pár aprócska csókkal és puszival indítottunk, majd letérdelt, vagy guggolt elém (nem emlékszem pontosan) és elkezdett szopni. Pillanatok alatt kemény lettem, mivel a franciája nagyon kellemes. Teljesen a kérteknek megfelelően csinálta. Lassan, mélyen és kéz nélkül. Közben a szemkontaktust tartva. Itt kértem, hogy vegye le a már említett ruhát, ami kb 1 perc volt. Addig puszilgattam és simogatta a hátát, ami meglátásom szerint tetszett neki. Ezt követően szopás hanyatt fekve, majd állva és az arcára verte. Pazar volt.
Pihi alatt dumcsi és közös témák kitárgyalása volt a program.
A második kör ismét szájjal történő kényeztetéssel kezdődött, majd én nyaltam kicsit. Gumi fel és szemből hatoltam be. Szűk, feszes puncija van. Ilyen popsit látni kell hátulról, így kutyusba fordult. Nem jött össze az összehangolt mozgás, így az asztalra dőlve pucsított be. Ez sem sikerült tökéletesen, bár az hozzá tartozik, hogy kb egymagasak vagyunk és ez is közrejátszhatott. Mindezektől függetlenül csodás élmény volt.
Újra szemből tettem be, viszont most több felé módon is, váltogatva a pózokat. Volt lábat teljesen kitárva, "béka" pózban tartott lábakkal és teljesen rádőlve a lábaira vágtában mozogva benne. Végig bíztatott és ösztönzött a tempóra és a "vadságra". "Bazd a puncim, dugj erősen, stb". Nekem ez bejön, szóval ide is jár a 10 pont. Így élveztem el. Hagyott lenyugodni.
Frissítő elfogyasztása, beszélgetés és zuhany volt a további program.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nem kértem extrát. Amit előre megbeszéltünk és a helyszínen pontosítottunk, azt teljesítette gond nélkül.
Rózsacsokor
Ibor80 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Túlzás nélkül írom, hogy az eddigi Hölgyeknél tett látogatásaim közül, ez az alkalom volt a legjobb. A nő messze a legszebb, akivel lefeküdtem. Végig korrekt és odaadó volt.
Egyetlenegy dolog jut most eszembe: lehetett volna kicsit világosabb a szobában, de ezt akkor és ott nem kértem, csak visszatekintve írom, inkább magamnak, hogy a következő találkozás alkalmával egyeztessünk ennek lehetőségéről is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról


2023-01-29 18:28:17
Informatív és részletes beszámolót írtál.

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-11-28) : Kézzel finoman pumpál, ajakkal szépen kupakol, nyelves nyalogatós szünetekkel megszakítva, amikor többször a szemedbe is néz. Szerettem volna viszont mihamarabb a puncijába jutni, méghozzá úgy, hogy minél többet érezhessem közben az idomait, ezért a gumihúzás után beleülős lovagló pózt kértem.

(2021-02-28) : Hagytam is ténykedni, majd felhelyezte szájjal a munkaruhát. A lovaglás következett. Hát ezt mesterien műveli, közben igazi pornós nyögések és kommentár. Közben végig aktív volt, simogatott, ráhúzta a kezem a melleire. Nekem nagyon tetszett ez a része is. Később mondta, hogy most az én köröm jön, dugjam meg.

(2020-09-11) : ő is elkalandozott kezével erre meg arra, mígnem lecsúszott, s egyből a lényegre is tért. Nem teketóriázott, bekapta, s vehemensen elkezdte kényeztetni. Izgató volt, mikor a szemembe nézett, olvashattam belőle olyat ki, amit szerettem volna. Közben megerősítette azt, hogy ugye megmondtam, hogy az. Őrület ez a lány! Bírtam a játékát, bár kicsit hiányzott néhány mozdulat és cselekedet, de így is élvezetes volt.

felejthetetlen: 8db
(2023-01-04) : Ahogy nagy elődeim is megírták, a verbális eszköztárat is beveti, megy végig a hangulatos basszál szét, dugj meg próza, amit valljuk be, boldogan hallgatunk, mert ilyenkor egy kicsinyt Roccónak érezhetjük magunkat.

(2022-07-22) : Finoman, de határozottan haladt egyre lejjebb, mígnem a szájába kerültem. Kitűnő a franciája, néha majdnem teljesen eltüntette a velem egykorút. Amikor éreztem, hogy közel a vég, helycserét javasoltam. Nyakától a kézbe simuló melleken át haladtam egyre délebbre. Lassan vettem birtokba odalent, finoman feltérképezve minden egyes négyzetcentimétert

(2021-02-12) : Néhány perc után a fülembe súgta, hogy a szájába venne újra, s miután lehúztam a jelmezem helyet foglaltam a kanapén. Türelmetlenül vártam, hogy ajkai ölelésébe kerüljek, de nem kellett sokat várnom az élményre. Elém térdelt és egy pillanat leforgása után a szájában láttam és éreztem magam.

nagyon jó: 6db
(2023-01-21) : Edina annyira belecsapott a lecsóba, hogy meg kellett, hogy adjam magam és bele kellett törődnöm a sorsomba. Mondjuk annál rosszabb sorsot is el tudok képzelni magamnak, mint hogy egy ilyen pornós tündér franciázzon sok nyelvpörgetéssel, kéjes hangokat hallatva egy szexi hálós cuccban alulról felfelé pislogva rám.

(2022-08-02) : A francia játéka inkább pornós, mint barátnős kényeztetés, de minden alkalommal ilyen élményre éhezem. Nyelvjátéka közben gyakran egy kis nyálat csurgatott a rudazatra, és néha a szemembe nézett. Pár perc után befejezte a nyelvjátékát, mert be kellett kapcsolni a klímát.

(2022-07-15) : Ezért tovább folytattuk a feltérképezést. Ami csodálatos volt, hogy végig csókolgatott, minden érintése csoda volt, bújt, mosolygott és nevetgélt. Kis felfedezés után kértem ,hogy feküdjön le mer én szeretném kezdeni a kényeztetést. Nem kellett győzködni és már nyitotta is a lábát .Úgy vettem észre szereti is. Persze én sem maradtam le a francia óráról. Kértem, hogy jöjjön fölém mely következtében 69-ben találtuk magunkat.

: 7db
(2022-10-30) : After a while I wanted to give the same favour back and we switched to 69. And omg, when you see her beautiful, toned, super gorgeous ass coming towards your face... you know heaven is coming to you. She tastes like honey, I could eat her all day and never get full while at the same time she is giving french. When she moans and stops and squeezes her thighs around my head.

(2022-10-16) : Aztán belekezdett egy tökéletes franciába. Kellően mélyen, nem kivégzősen, érezhető volt hogy azt akarja minél élvezetesebb legyen, kezét alig használta. Nagyon jó volt. Mikor már kezdett túl jó lenni, javasoltam hogy én is hadd kedveskedjek neki.

(2022-09-10) : Erre igenlő választ kaptam, és már is átlibbentünk a lakás másik térfelébe, ahol a kanapéra leülve még valamiről beszélgettünk, de az hogy pár pillanattal később már előttem guggol Edina a farkammal a szájában, kivallóan franciázva azokkal a kívánatos ajkaival kitörölte, hogy mi is történ a kettő között és miről is beszélhettünk.