31
Kiemelt
42
Kiemelt
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

DÓRA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-01-24 19:40:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

DÓRA erotikus masszázs beszámoló Budapest

tib2000 a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
teljesen feltölt
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Ezen az oldalon találtam rá Dórira. Telefonon kerestem három nappal a randi előtt, könnyrn elértem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. VTR-en is megerősítettem szándékomat.
A randi napján telefonon jeleztem, hogy biztosan ott leszek a megbeszélt időben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-vel menten, busz és troli a ház közelében áll meg. A parkolás nehézkesebb ezért válaztottam a trolit. Fizetős övezet. Pontos, egyértelmű a megadott cím, könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi építésű földszinti lakás, szerintem nem egyedül rendel e lakásban. Én a hangulatos szobát és a fürdőszobát láttam, ami nagyon tiszta és rendezett volt. A fürdőszobában sarokkád zuhanyzóval, sok tusfürdő, szájví és dezodor is volt. Nagy, tiszta , puha törölközőt kaptam a fürdéshez. A szobába kellemes hangulatvilágítás van, halk nyugtató zene szói.
DÓRA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek a valóságit tükrözik, nekem jobban tetszett élőben látni kedves Dórit.
Nagyon szexi mini ruhában fogadott, már itt láttam, hogy jó helyen járok.
Haja kontyban volt felkötve. Első látásra csábító szemei kerültek a látóterembe. Arca mosolygós, izgultam, de rám mosolygott és minden rendben volt.
Nagyon jó alakja van, a popsit meg látta a lélegzetem is elállt.
DÓRA, Masszázs Budapest XIV. kerület,  nő Budapest III., 2023-01-25 09:15:47
DÓRA +36 Budapest2023-01-25 09:15:47 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Fürdés után Dóra már ruha nélkül várt rám a szobába. Még egyszer megcsodáltam, nem győztem betelni szépségével.
Kérte, feküdjek hasra a matracon, Ő előkészítette az olajat. Én még mindig Dóra szépségét csodáltam, másodszor is hasra parancsolt, ezen jót mosolyogtunk.
Véleményem szerint szakszerűen masszírozott. Lábamnál kezdte és eljutott a vállamig, nagyon jól esett a masszírozása. A tükörben végig a csodás testét figyeltem, sokszor a szemkontaktus is megvolt.
A hátam masszírozása után kérésemre nem a megszokott módon alakultak a dolgok. Dóra feküdt a matracra, én kezdtem masszírozni, ez nem szakszerű masszás inkább szeretet kényeztetés volt. Talpát, hátát igyekeztem kellemes érzéseket kicsalni.
Kis idő után kértem Dórár forduljon a hátára. Na itt kezdődött ez erotikus rész.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Olajos kézzel simogattam Dóri testét, tetőtől talpig, közben sok puszi és csók is volt. A aranyos puncinál hosszan elidőztem és nyelvel kedveskedtem Dórának, remélem sikerült egy kis örömet szerezni neki. Azt mondta egész nap elviselné ezt a kedveskedést.
Ezután én feküdtem a hátamra, Dóra vett kezelésbe. Nem volt már masszás, volt sok puszi és csók is. Az egész testemre kiterjedő kényeztetést kaptam.
A kis barátom a szájába került, semmi kezezés, csak Dóra szája, ahol leginkább teljesen eltüntette férfiasságomat. Érezhette, hogy nagyon felizgatott, kikerültem a szájából, testével végigsimult rajtam, cicikkel masszírozott, a farkam is kapott a cicisimogatásból.
Dóra ráült a combomra, így izgatott kézzel és a hasával simogatva izgatott. Majd a lábam közé térdelt és szájjal kényeztetett. Ilyen orális kényeztetésben még nem volt részem, ezt nem lehet leírni, ezt át kell élni.
Nem is bírtam már sokáig, a szájában lett végem. Hagyott lenyugodni, majd megtörölgetett, ezután rám feküdt, öleltük egymást és beszélgettünk. Ez nagyon kedves volt Dórától és nagyon jólesett.
Az időnk letelt, gyors fürdés és búcsúzás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrákat. Nagyon korrekt az elszámolás. Teljes mértékben megérte meglátogatni Dórát.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jó érzéssel távoztam jól esett az a sok kedvesség amit kaptam. Én úgy érzem Dóra mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát, kitalálta mire van igényem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés DÓRA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-26 13:15:52
Dóra az oldal egyik illuzionistája. Totál elhiteti a vendéggel hogy aznap csak érte kelt fel. Ez a szenzációs benne! Köszi a megosztást…

2023-01-25 14:10:14
Az idő múlik, a világ változik, jó benne egy biztos * állandó*. Dóra.. :)

2023-01-25 13:44:21
Tömör, de a lényeget tartalmazó beszámoló. Hasonlóképpen mutatja be Dóra kedvességét, valamint azt amit és ahogyan ad. Teljes mértékben meg tudom erősiteni.

FunkciókDÓRA legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2022-06-06) : Apróbb csókokkal indult a számtól, érezhetően célirányos volt a tevékenysége, a cicikkel is hozzám simúlva köszöntötte segédem. Alapos babusgatás vette kezdetét, ahol nincs tiltva a kezezés, sőt szájalva is engedett kifejezni a véleményt. Olyan vélemény cunamit kaptam, amit könnyű volt megértenem, most bizony rendesen beolvastak nekem.

(2021-08-05) : Dóra szeretkezett a farkammal olyan átéléssel, szenvedéllyel és varázslatos technikával, olyan virtuóz módon, hogy annak visszaadására nyilvánvalóan nem leszek képes. A kezét alig-alig használta, inkább csak a gát és a golyók környékét stimulálta vele amikor ajkai között voltam, vagy amikor valamelyik töltényt szopogatta lágyan, teljes odaadással. Más sebességgel vett be és engedett vissza és a nyelvével olyan pontokat izgatott, melyekről nem is nagyon tudtam,

(2020-06-19) : A masszázsa esszenciája a finom érintésekre építkezik, így aki erős átgyúrásra vágyik, az rossz helyen jár. Ennek ellenére mégis valódi masszázst kaptam, külön törődött és foglalkozott a letapadt izmokat tartalmazó testrészekre.

felejthetetlen: 7db
(2022-06-12) : A technikája biztosan profi, sorra vette testem minden porcikáját,nyak, vál, hát, derék, far, lábak, majd kezek. Meglepve érzékeltem, hogy közben megfordult fölöttem, felnéztem, s rácsodálkozhattam az orrom előtt arasznyira nevető puncira. Leírhatatlan milyen eddig nem tapasztalt kis érintésekkel tüzelte fel a vágyam.

(2021-05-11) : Visszatértem után levarázsoltam a még rajta lévő ruhácskát, hogy puszilgatni és simogatni tudjam vonzó testét. Még álló helyzetben elkezdtük pontosítani a programot, majd elindultunk a tatami felé.

(2021-05-06) : Már az elején voltak izgató cici érintések. A lábakkal kezdte, majd utána jött a felsőtest. Melegített olajat használt. Minden egyes mozdulatából érzékiség sugárzott, illetve egyfajta jó értelemben vett szertartásosság. Végig azt éreztem, hogy most csak erre koncentrál, és nem rutinfeladatnak tekinti.

nagyon jó: 9db
(2021-11-22) : Dóra meleg olajat használva indított előszőr a derekamtól fölfelé. A ruháját féltve az olajtól, levette azt és a két lábam közé helyezkedve indított. Főleg az újjait használta, de azt nagyon ügyesen. Egészen elaléltam, de azért a bimbók érintése azért ébren tartott. A vállamat és nyakamat már a fejem mögül masszírozta, keblei ilyenkor már a fejem alkalmi dísze lett. Időnként azért már egy-egy puszi is bejátszott.

(2021-05-17) : Ebből fakadóan volt, hogy löktük a sódert, volt, hogy csak élveztem őt. Állítása szerint volt olyan vendég, aki kérte, hogy ne szedje már szét, ez a mondat újra előjött az emlékezetemben a franciázása végén, és akkor már biztos voltam benne, hogy nem (csak) akkor mondták ezt. Végigmasszírozta valómat vádlitól vállig, borítékolva, hogy pár napig eszembe fog jutni, szóval csomótlanított rendesen

(2019-09-29) : Először lágyan majd erősebben szopja a végén már nagyon belelendül és egy bőnyálas szopással kivégez.Egy kicsit még benntartja a szájában majd a papirtörlőben eltünteti.Engem is megtisztogat. A második felvonás a masszázs után kezdődött Dóri a számra ült a kezével a falnak támaszkodott föl-le mozgott a számon hevesen nyaltam a punciját

: 7db
(2022-05-31) : A masszázs az első pillanattól kezdve célirányos volt. Igazából az egész egy nagy levezetés volt. Nem csontkovácshoz mentem, ezért elengedtem magamat és élveztem az érintéseket.

(2020-10-05) : Egész testét belevetette a kényeztetésbe. Folyamatos csók, csuszka és az ajkak játéka, erotikus beszélgetések. Lassan, finoman kezd játszani az érzékenységemmel, -nem a bólogatós stilusban, játszik vele mint cica a gombolyaggal.

(2020-01-23) : Szépen elhelyezkedem, meleg olajat kapok testemre, és simogatva, cirógatva elkezdi lábaimat átgyúrni, haladva derék, hát, vállak, mindenem kap a kis kacsóiból. Nagyon jól esik ténykedése.