31
Kiemelt
42
Kiemelt
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Nati

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-01-24 01:06:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Nati erotikus masszázs beszámoló Budapest

Matador69 a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
brutális kényszerfrancia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Óriás szerencsém volt, elsőre felvette a hívásom. B.Ú.É.K. majd egyeztettünk a nagy napra, viccelődtem vele, hogy komoly, eddig fel nem tárt dolgokat olvastam Róla, ezeket mind végigjárnám. Nevetett és elbúcsuztunk.
Megközelítés
Ezúttal is Metropótlóval mentem Lehel térig, onnan egy kellemes 6-8 perces séta, pont jó, hogy összerakjuk a koreográfiát a találkozóra, ha irányító tipusok vagyunk.
Kocsival parkolóhely bőven van.
Helyszín
Egy modern fehér épület, igaz különlegesség az utcában. Portást nem láttam, a liftel magasra megyünk, ott az ajtó már csak pár lépés. Fürdő továbbra is szép tágas és tiszta. A szobánk már ismerős volt. Hangulatos világítás tükör több falon is. Az ágy lett most a tetthely, fotel csak ruháimat pihentette.
Nati külseje
Nati egyre jobban tetszik. Barna szemei elvarázsolják az embert. Egy fehér bodyban fogadott, haja össze volt fogva. Finom bársonyos bőre van, keblei természetesek, popsija formás és feszes. Igazából a legnagyobb fegyvere a hihetetlen odaadás és figyelem. Emlékezett legutóbbi beszélgetésünkre, ami 1 hónapja volt, nem kezdek versenybe, melyikünk beszélt azóta több partnerrel.
Nati, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2023-01-24 09:20:28
Nati +36 Budapest2023-01-24 09:20:28 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Nem...nem sikerült időt szánni rá, mert elbeszélgettük az időt. Testileg teljesen rendbe rakott, de abban a20 percben, amit beszélgettünk, teljesen meggyőzött, hogy mentálisan is társ ebben a 90 percben.
Levezetés
Megpróbálom visszaadni, nem lesz könnyű.
Teljesen kiéhezve, két hetes municióval érkeztem vendégségbe. A nasi átadása után lesmároltam, megöleltem és tudtára hoztam, hogy ma nincs kegyelem, szétnyaljuk egymást. Mosollyal jelzte, hogy rendben. Rohantam fürdeni, majd vissza.
Állva törcsivel a derekamon magamhoz húztam, szenvedélyes smároásba kezdtem, majd ujjimmal maszíroztam a bodyn keresztül a punciját. Kipatentolta,mjad egy mozdulattal beforgattam és hátulról csókoltam. Kifejtettem a ruhából, letérdeltem és csóklgattam a hátát, fenekét. Az ágyra nyomtam felső testét, így elém pucsított én meg széthúztam farpofáit és szenvedélyesen nyalni kezdtem. Popsiját, punciját egyaránt. Szuszogott, nyögött én csak faltam, majd kicsit ujjaztam a popsit, de azt most nem kívánta, így a puncit kezdtem egy, majd két ujjal dolgozni, miközben nyelvvel dolgoztam a barlangokon. Teljesen elvesztem a mámorban. Hanyat fektettem az ágyon, én továbbra ia földön térdeltem és így kényezettem tovább. Talán célba értem, de egy idő után remegett és szuszogott, megpihentem combjai közt. Néztük egymás szemét, mindketten tudtuk mi jön... levette a törcsim és elterültem az ágyon, 3 párna a fejem alá a mozihoz. Kezdetét vette az érzéki szopás, teljesen merev lettem odalent, Nati cuppogott, mélyen bevette, majd a golyókhoz lejebb csúszott. Ott is elidőzött, majd visszanylt a fagyi. Lábaim misszibe emelte, én megfogtam és úgy kinyalta a popsim, ahogy eddig csak egy leány tette pár éve. Elképsztő odaadásal, teljesen benyalt, nem tudta verni közben, mert két kézzel húzott szét. Brutális volt. Majd jött vissza szopni, majd vissza nyalni. És mikor rám nézett, csak a túzet láttam, hogy élvezi a játékot. Megegyeztünk, hogy az első arcpakolást Ő rakja az arcára, a másodikat én. Elém térdelt, majd szopott mélytorkosan, mikor éreztem a lövést kézbe vett és arcára irányította a makkom, de akkorát lőttem, hogy az első két adag a a fején túl repülve a földön csattant, a többi már az orrán ajkán, nyakán. Amit tudtam a szájába tessékeltem, azt elnyelte. Papír csak a tiaztogatáshoz kellett.
Beszélgetés után rövid másdik körünk volt, de tartalmas. Négykézláb helyezkedtemfejem a párnákba túrtam, Nati meg ismét kinyalt. Megint csillagokat láttam, lestem a tükörben, hogy dolgozik rajtam. Ez nem kényszer, nem az a kis extra plusz, valóban szeret a vendég kedvébe járni és maximumot adni. Mikor már alíg bírtam és idő k is kezdett elfogyni, kicsit lelógattuk a fejét, fölé alltam és torokba dugtam, ez se maradjon ki, majd ismét elém térdelt és most én sminkeltem ki az arcát. Ismét szájba kanalazva mindent a végén.
Felöltöztem és érzékeny búcsut vettünk.
Elszámolás
Tudtam mire számítsak, annyi is lett. Távozás előtt adtam át a csokrom. Fullos csomag volt, ami maximálisan megérte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sok masszőznél voltam már, le merem írni, hogy Nati olyan képességekkel van megáldva, ami páratlan itt.
Harmadik talákozónk volt, ami mindig többet adott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-25 00:51:53
Giancarlo, egyszer próbáld ki, utána mindig azt fogod kérni, jó melyen! 😀

2023-01-25 00:50:19
Köszi az írást, megelevenedett a pár héttel ezelőtti emlékem, az a fürge nyelvecske! Egészségedre, Matador69!

2023-01-24 13:56:14
Én is voltam nála, nem volt gond sem a száj-, sem az egyéb higiéniával; pedig nem gerjedek sem az első-, sem a másodpiaci féceszre. Akinek ezzel kapcsolatban aggályai vannak, nyugodtan keressen másik lányt, akiben megbízik. Nem velünk szúr ki.

2023-01-24 12:43:01
Ez a s'gg nyalas / jo melyen raadasul/ csak engem aggaszt egy estleges talinal amikor mondjuk smacira kerulne sor? :)

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-01-12) : Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának.

(2023-01-11) : Ezután Nati befészkelte magát a lábam közé és elkezdte méltán sokan dicsért szopását. Mit is lehetne mondani. Perfect. Nyalogatja széltében hosszában, nem hagyja ki a golyókat sem, jó nyálasan kivitelezi ezt.

(2023-01-03) : Finoman nyalogatta a farkam és gyolóim alulról-felülről-oldalról ahogy kell. Majd lassan elkezdett rendesen szopni. Lassan lágyan majd hevesebben mélyen lenntartva, gyorsan majd ujra lassan. Mondhatni játszott vele.

felejthetetlen: 9db
(2023-01-22) : Mikor vesztére elengedte a farkam és a golyókért nyúlt volna, én vettem át az irányítást és ajkai közé nyomulva egy közepes tempót kezdtem diktálni, időnkénti mélytorkozással. Nati picit igazított a szögön, hogy számára is komfortos legyen és apró gagging hangokkal díjazta közeledésem.

(2022-12-13) : As I decided to take the 1.5 hours, everything was laid back knowing that we have plenty of time. After asking me about the extras (I took one) we sat on the bed and started talking for a while. As I'm fluent in Hungarian the conversation was very interesting. Can't promise that no Hungarian speakers will have the same impression.

(2022-11-23) : Ahogy a szobában tisztáztuk az extrákat, azt is megbeszéltük, hogy a masszázst a végére hagyjuk, a fő program a kényeztetés rész legyen, kölcsönösséggel. Végül maradt a végén egy kevés "masszázs", de az tényleg közelebb állt a simogatáshoz. Igaz, szerintem Natihoz nem is a masszázs miatt járnak a lelkes vendégek. Beszélgettünk közben (múltjáról, tapasztalatairól, stb.): ez is kifejezetten jól esett.

nagyon jó: 8db
(2022-11-21) : Mivel így már elérte a férfiasságom, gyorsan rá is fogott és finoman húzogatni kezdte a bőrt. Én vettem a lapot, a fejéhez térdeltem, ő pedig rám fordult és kis nyálat gyűjtve elkezdte a Nati-varázst. Mélyen a szemembe nézett seprűs pillái alól, szép lassan puszilgatni kezdte a farkam, majd mélyen a szájába vette (normál méret).

(2022-11-03) : Lefeküdtem, Nati megfogta a faszomat, a szemembe nézett, majd a szájába vette. Eleinte a makkot szopkodta, majd egyre mélyebbre vette. Én közben nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem a történéseket, vagy a rajtam bólogató Natit,

(2022-10-18) : Hanyat feküdtem, párna a fejem alá és átadtam magam az élvezetkenk. Nati szemembe nézve finoman nyalogatta, majd nyálazta a farkam. Kezét keveset használva hosszasan szopikázott, közben kérdeztem ezt-azt, nehogy hamar elmenjek. Így is lehetett beszélgetni. Rákérdeztem az extráknál melyiket kedveli jobban, meglepően az arca élvezést válsztotta a szájba lövéssel szemben.

: 6db
(2023-01-26) : Kérésemre masszázzsal kezdtük a huncutkodást ami az ágyon történt. Ez a szakasz kb fél órát tartott ami alatt folyamatosan beszélgettünk és örömömre sikerült jobban megismerkedjek Natival. Nekem is jobban esik ez az egész dolog ha már kialakul egy közös kapcsolat. Igazából a masszázst amit kaptam inkább egy kellemes átgyúrásnak érthető és nem mondhatom szakszerűnek,

(2023-01-22) : Krémmel történt, amiből rengeteget szívott be a bőröm. Igazából alig győztem kivárni, hogy a végére érjünk. Egy adott ponton elkezdett az ujjbegyeivel/körmeivel finoman karmolni/cirógatni. Nem is tudom leírni. Ott tudtam, hogy rendesen végem lesz…

(2022-12-14) : Masszázs igazán egészséghordozó az ember felfrissül tőle. Elérte célját. Előszőr végig masszírozta hátamat erősen ,gyengén ,majd megfordulva a lábakat ,mell és karok jöttek ,de úgy ,hogy kellemesen fellazultam.