31
Kiemelt
42
Kiemelt
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

BARBI

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-01-23 21:42:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI reagálása

Kedves Nabut! 😘

Szeretném megköszöni ezt a részletekben gazdag mindenre( is) kiterjedő csodálatos beszámolódat! ❤️
Örültem hogy ismét tudtunk találkozni és mindkettőnk számára kellemesen eltölthetünk pár órát. 🤫.
A Veled töltött idő számomra mindig nagy öröm, és élmény.!! (az én lelkem is töltődik 😉)❤️
Várlak sok szeretettel egy újabb kellemes kikapcsolódásra és lelki töltődésre kis kuckómba 🤗

Ui:hálásan köszönöm!

Csodás napot Neked 🌞
Ölelésem és csókjaim 😘

BARBI erotikus masszázs beszámoló Budapest

Nabut a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Barbival az ismerettségünk az elmúlt évre nyúlik vissza, mióta is többször élvezhettük egymás társaságát, így a már jól bevát módon vtr-en egyeztettük randinkat,persze az elmaradhatatlan üdvözlés üzenetben,pár perc beszélgetés telefonon, ettől izgalmasabb a találkozáshoz vezető út.
Barbi előre jelzi mikor érhető el telefonon, és bátran bízhatsz benne, hogy próbálkozásod sikeres, ha ekkor keresed.
Ha a randit megbeszéled biztos lehetsz benne, hogy vár, kimagasló megbízhatóság,lelkesedés és korrektség, mindezek számomra fontos erények.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Át kell kelni a Dunán, persze,csak ha a pesti oldalról érkezel, az ingatlan, Buda-albertfalva részén található,közel az olimpiai ezüstérmes, az 1954-es torinói vb.bajnokáról elnevezett uszuda, ez remek támpont.Sokak által ismert lakópark, az OMV kúttal szemben,hol jó pár szalon található,de Barbi csodás otthona egy magasabb
dimenzió, úgyhogy aggodalomra nincs ok. Ha úgy döntessz, hogy autóval érkezel bízhatsz a közeli parkolásban,sokadik alkalommal most is a közelben találtam parkolóhelyet, és bármíly meglepő, nem fizetős!
Ha pedíg a közösségi jármű mellett döntessz, nyílván profi vagy, így tudod, hogy a ház előtt áll meg a villamos, és a merőleges úton, nagy kék buszjárat is van, könnyű megközelítés.
Jó utat!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy csodás gyöngyszem!
Barbi maximalista minden szempontból, környezetét és magát illetően is, és ez nem pusztán közhely.
Minden alkalommal csak ámulok-bámulok, hogy milyen ízléses és otthonos helyen vár, készül, és vendégül lát.
A lakás minden pontja a kényelemről szól,és a tisztaság, higiénia Barbi védjegye, ez nem túlzás, hiszen mind az eddígi beszámolók, és a személyes tapasztalatom erre bizonyíték.
Minap, ahogy beléptem széles vigyorral az arcomon, nem is tudtam eldönteni hol kezdjem a bókjaimat,"csodaszép vagy
Kedves, és káprázatos az otthonod" mondtam mosolyogva.

Viszont most csak a helyszínről kell írnom!
Parányi kis fészek a légyotthoz,egy térben a konyha-nappali,
jobbra a fűrdő, kicsit beljebb a háló, hol a csoda átélhető.
Fürdő!
Makulátlan tisztaság, nagy fertőtlenített kád, zuhanyfüggöny nélkül, higiénia szempont miatt,kristálytiszta tükör a mosdó felett,apró díszítések, virágok teszik még hangulatosabbá a
helységet, fertőtlenített törülköző és minden szükséges kellék, többféle tusfűrdő, egy origi és egy majdnem tele szájvíz, műanyag pohárka.Sehol vízkő a fémfelületeken,
száraz kilépő, nyílvánvaló, hogy alapos előkészületek voltak
érkezésem előtt.
Nappali!
Külön fejezetet érdemelne. Nagy kanapé párnákkal, kis étkezőasztal díszekkel, három féle ásványvíz és kristálytiszta pohár, aprócska asztal a kanapé előtt, kis tálkában cukorkával,itt-ott észrevehető még a karácsonyi feeling, de Barbi már a tavaszi hangulatra készül,és az ehhez
szűkséges díszek is tervben!
Ha kívánod kávéval, kapuccinóval kínál, patikatiszta csésze, kávégép a konyhapulton, Barbi vendégül lát, vendégnek érezheted magad! Maximalista! Tökéletes tisztaság bárhova tekintettem, kellemes illat, halk zene, s ha úgy kívánod a kanapéval szemben szobainas is szolgálatodra lehet.
Háló!
Ugye nem kell mondanom, hogy tökéletes? Nagy franciaágy, friss( és tényleg friss) lepedő a matracra feszítve, kispárna, rajta illatos kis méretű friss törülköző!
Hangulatos fényviszonyok, s ha igényled a több fény, Barbi teljesíti kívánságod.
Mostanság fórumokban, beszihozzászólásokban sok szó esett a tisztaságról, higiéniáról,ezért fontos megemlíteni, akár többször is,Barbinak kiemelten fontos a környezete és önmaga higiéniája!
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Barbi kiemelten nagy hangsúlyt fektet kűlsejére, ízig-vérig Nő,teszi ezt oly módon,nem érzed túlzónak, inkább az izlés és harmónia a cél, megőrizve a genetika adta szépségét.
Oldalán az adatok precízen megadva,színtiszta valóság, és a magasszágot, testsúlyt összevetjük,láthatjuk, Barbi az ideális alkattal rendelkezik! Filligrán nőiesség!
Semmi művi beavatkozás,keblei testalkatához tökéletesen passzolnak,szép ívű, kellemes tapintásúak, bimbói büszkén mutatják magukat,arányos udvarral,szemnek, kéznek, szájnak nagy élvezetet nyújtanak.
Volt szerencsém, és talán másoknak is megtekinteni arcfotóit bekeretezve a lakásban,nagyon rövid ideig egy felkerült az oldalra is, anno hosszú percekig csodáltam!
A valóságban visszaköszön, megtelve élettel!
Szőkésbarna, hosszú,keble magasságáig érő ápolt fényes haja, méltón ékesíti barátságos, szép arcát,zöld szemei kíváncsian tekintenek rád,mosolya mögül kivillannak szabályos, hófehér fogai. Csodás teste minden alkalommal
ámulatba ejt,mely mentes minden feleslegtől, izmos vádlik, comb, lapos has, karcsú derék és tökéletes popsi, sok húsz éves megirigyelné adottságait. Kulturáltan szolizott, hibátlan,
selymes bőr, élmény csókolni, és persze tökéletes higiénia.
Parányi, különböző színű melltartó, tanga kombinációban fogadott, az apró kék tangácska kis masni mögé rejtette titkát, amire hamarosan fény derült.
S hogy a fejezet ne nyúljon a végtelembe, belső erényeiről az összegzésben írok,számomra nagy értékkel bír, hátha mások
számára is fontos, a kűlső adottságok mellett.
BARBI, Masszázs Budapest XI. kerület,  nő Budapest XIII., 2023-01-24 09:19:56
BARBI +36 Budapest2023-01-24 09:19:56 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Mint eddíg is, a szokásos koreográfia szerint zajlott randink.
Megérkezésem után az első dolgom Barbi csodálata, majd kabát, cipő levétele után üdvözlőpuszi, egy ölelés, majd egy pohár pezsgővel a kezünkben kényelembe helyeztük magunkat a kanapén, egymás mellett- szemben.
Kedvelem--persze egyebek mellett--ezt a "kivelmitörtént"
perceket,fokozza a vágyat, hiszen egy gyönyörű nő, apró
fehèrneműben a kanapén, a közelemben!! Hát!!! Fokozottan izgató.
Kis idő múlva a fürdőbe távoztam, szinte végigbeszélgettük ezt az időt is,mely végeztével szorosan átöleltük egymást,
csókok, szorosan magamhoz húztam, majd kézenfogott és a hálóba kísért!
Hasrafeküdtem, majd kedvesem " érzéki masszázsolajjal"
kezdett testem maszírozásába! Előbb vádlim, majd combom élvezhették keze érintését, hasznos de mégis érzéki mozdulatoknak éreztem, jótékony hatás izmaimra, s egyben
az ellazulást is segítette.Mögöttem térdelt, néha egy- egy érintés combjainak, majd a felsőtestemet is határozottan, de fájdalommentesen kezelésbe vette. Barbi szeretetből maszíroz, figyel minden rezdülèsre, fáradságom okán nagyon jól esett, de egyben a lelkemet is símogatta!
Barbi alkalmazkodik az igényekhez, vendége hangulatához,
így tett most is, csodásan éreztem magam!
Fejemet az illatos lepedőbe fúrtam,kéjelegtem, élveztem Barbi közelségét, illatát, hangját.
És éreztem, hogy egyre jobban ellazulok, beszélgettünk,
mozdulatai lágyabbak lettek, és már az intimebb zónákat is érintették kezei,majd hozzámsímúlt és a fülembe súgta a kérdést! Ugye sejtitek mi volt?
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mozdulataimmal válaszoltam kérdésére! Barbi lábaimnál térdelt, fejem alá tett kispárnát, hogy még kényelmesebben helyezkedjek el, majd lassan megszabadult a parányi ruhácskáitól, ott volt előttem Barbi enyhén széttárt lábakkal,és nem tudtam mást mondani" kérlek maradj így, hogy csodálhassalak"! A látvány lenyűgözött, teljes mezítelenségében hihetetlen szép volt! Persze nem elégedtem meg a látvánnyal, combjaihoz hajoltam, csók, símogatás, ölelések kebleit érintettem, összefonódtunk!
Van egy szokásos koreográfia, ami kicsit fűszerezve van,
Barbi figyel, érzékel,mozdulatokra reagál, együtt él, lehet
ösztönösen teszi, rá is bíztam magam, fáradt lusta fickók, mint most én, nyugodtan teheti ezt, Barbi célja, hogy jól érezzem magam! " Azt teszel amit akarsz" mondtam, és tudtam, csalôdni nem fogok.
Végigcsókolta teljes testemet, a mellkasomnál kicsit időzve,
a combomig, " véletlen" jutott csók a hímtagomra is, ami persze már igen büszkén tűrte a mindezt. Hol félkönyéken,
hol csukott szemmel hátrahajtott fejjel élveztem Barbit,
néztem megfeszülő izmait,olykor rámtekintett mosolyogva.
Teljes odaadás, csak jól érezzem magam, ilyenkor lehet megtapasztalni a belőle áradó tiszteletet, nem kérdezett, hamarosan farkam is több és több érintést kapott.
Extázis! Barbi olajjal fényezte be testét, majd végigsiklott rajtam, közben hímtagom keblei szorításába került, majd feljebb csúszott, majd mindez oldalról! Ebben a pózban feneke szépen kerekedett, még izgatóbb látvány nyújtva.
Vérrel telt testrészem most különfoglalkozáson vett részt, érzéki, de mégsem csupán símogatás, intenzív, de nem vad mozdulatokka vette birtokba, de a környező rész, combom belső fele, a zacsi sem maradt zárazon.
Testünkkel egy hatost, és egy kilencest formáztunk, átöleltem fenekét, és rózsaszín puncijához férhettem, de volt hogy csak néztem, talán a legszebb amit valaha láttam, apró pillangói szárnyak,szájnak ínyenc falat! Ízleltem is szorgalmasan, ezalatt Barbi természetesen engem kényeztetett, forró ajka átölelte, néha kezei is segített.
Majd ismét mellém térdel, arra vágytam amit kapok, vagy azt kaptam amire vágytam, de mindegy is, nem sietett, tudja, hogy szeretem a hosszú utat. És, hogy ez az út milyen hosszú volt nem tudom, de egyszer csak a végére értünk,
itt is minden mozdulatomat, rezdulésemet figyelte, és a végéncsak kinyögtem, hogy " ez az, nem lassíts, ne hagyd abba",intenzíven kézzel, közben csókok hímrèszemre, már nem tudtam uralkodni magamon! Orgazmusomat látva rámmosolygott, én pedíg hátrarogytam a párnára! De nem engedett el, farkam ugyanúgy merev állapotban....kérdezte is," kettő?" " Így minden tökéletes" válaszoltam elégedetten, megtörölgetett, majd elnyúltunk egymás mellett.
A randi maradék idejében jókedvűen beszélgettünk, élveztem továbbra is a meztelen Barbit, mosolyát kedves szavait. Egy- két perc időtúllépés, majd gyors tusolás és ugyanolyan kedvesen, ölelkezve, búcsúztunk el egymástól, min érkezésemkor.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hát itt nem tudok sokmindent írni, szóba sem jött a dolog!
Érkezésemet követően nem sokkal, meg nem mondanám hova, letettem a borítékot,és ennyi.
Az adatlap tartalmazza az időarányos tiszteletdíjat, ami korrekt, és a magasan megéri rózsacsokor méretű.
Rózsacsokor
Nabut nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon fontos résznek tartom ezt a fejezetet, ezért itt is bővebben írnék!
Barbi kimagasló partner, mind a kűlső adottságai, mind a vendéghez való hozzáállása, mind a kommunikációja ez igazolja,de nagyon figyel az apró részletekre is.
Kíváncsi, érdeklődő, követi az oldal eseményeit, még ha nem szól hozza, de véleményt alkot, erről is beszélgettünk, nagyon helyesen látja a dolgokat.
Számomra a kommunikáció talán az egyik legfontosabb szempont, ennek hiányában a lagmagasabb besorolást nem adok egy beszámoló írásakor! Barbi rendszeresen üdvözöl minket, megköszöni a látogatásainkat, és a napi aktuálisban
is szól hozzánk, az elérhetőségéről precíz, pontos tájékoztatást kapunk. A randi tervezhető, használható az sms, vtr, telefon, viber, kinek mi a szimpatikus!
Azt a fajta határozottságot képviseli, ami inkább megnyugvást ad, hiszen határozottsága, ami nem zavaró, nem önteltséggel párosul. Elvárja a vendégeitől a tiszteletet, ápoltságot, korrektséget, de ezek nem elszált igények.
Számomra a felsorolt tulajdonságok magas inteligenciára utalnak, a remek beszélgetéseink alatt minderről meg is győződtem.
Ahogy írtam " ízig vérig Nő!" Annak minden előnyével, bájos, csábító, tudja, hogy szép, de kicsit ekégedetlen, még szebb,még jobb akar lenni! Érezhetően, és valóságosan örül ha a vendég elégedett, és minden megtesz, hogy így is legyen.
A mostani randink kiválóan sikerült, de nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy hónapokig nem találkoztunk, de ennek ellenére kedves szavait, sokszor váratlanul élvezhettem. Nem feledi a vendégeit, ez szintén egy kimagasló erény!
A besorolásnál , ami nem kétséges, hogy a legmasabb lesz, egy régebbi istennő címét kell feláldozni, talán ez egy kegyes
dolog lesz, így méltó módon,az első pozícióba tudom Barbit helyezni.
És az sem kérdéses, hogy nem az utólsó randi történetét írtam most le!
Barbi: hálával tartozom és köszönöm!
Olvasóimnak meg őszintén ajánlom Barbit, remek Lány!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-31 14:21:44
Ja!! Csak most vettem észre!!
Külön köszönet, hogy senki nem kritizálta a figyelmetlenségem miatt elmaradt, sokaknak kiemelten fontos csokorra vonatkozó rész kitöltetlenségét.
A további jó értékeléseket szintén köszönöm!

2023-01-25 11:43:21
Először is köszönöm reagálásodat Kedves Barbi, hozzászólásod pedíg .....igen! "A Barbi varázs"!
Uraim!
Hálásan köszönöm a jó értékeléseket és micsoda hozzászólások!
Atesz8005, nincsenek kételyek, csak bizonyosság!
Bohém2, nem titkolom csodálatomat Barbi felé, de igyekeztem okát is kifejteni!
Ván-dor, célom egy tényleg alapos tájékoztás volt, remélem sikerül.
Grizzymedve, Tőled fokozottan jól esik az elismerés
" eddígi legjobb írás" köszönöm!
Sagapo, és mi lett a sapka sorsa? Te nagy kritikus vagy
dícséreted! Nagy köszönet szavaidért!
Cucubácsi, Ugyan! Olvastam írásod! Remek beszi volt!
Írjál bátran, szívesen olvassuk!

2023-01-25 06:48:23
Bár én tudnék ilyen ódákat zengeni Barbiról mert megérdemli, de szerény képességem ezt nem teszik lehetővé! Ezért csak írígykedve olvasom az ehhez hasonló beszámoló-csodákat. Az vígasztal csupán hogy Barbi ezirányú fogyatékosságom ellenére is ugyanilyen kedves hozzám :-)).

2023-01-24 21:36:26
Atesz8005, Bohém2, Ván-dor, Grizzlymedve és Sagapo!
Köszönöm kedves reagálásotokat. 💝
Lassan elhiszem(hála nektek kedves vendégeim) hogy létezik az a bizonyos "Barbi" varázs!! ❤️😉😘

2023-01-24 19:42:24
Most írhatnám azt, akkor most "auditálom" a beszidet, viszont nagy baromság lenne.
Inkább a valóság, akár az írásod tartalma. Mikor láttam, hogy ismét írtál a gyönyörű Barbitról, egy sapkát szépen magam mellé helyeztem. Már a masszázs fejezet végére eltünt mellőlem és tudom nem a kutyusom Picurka csente el, még olvasás közben elhajítottam.
Gratulálok az élményeitekhez, Barbinak kívánok sok hozzád hasonló vendéget. Köszönöm.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-08-06) : Mivel az elmúlt hetem napi 4-5 óra alvás mellett csak munkával telt, így jól esett izmaimnak krémmel történő maszírozása. Én hason, Drága masszőrhölgyem mögöttem helyezkedett el, kezei az általam kért, preferált területekre koncentrálva tevékenykedett.

felejthetetlen: 11db
(2023-01-03) : Kérésemre párnákat tesz a fejem alá, szeretem látni amikor és ahogy kezeli a helyzetet és fokozza vágyaimat. Tökéletesen használja ki a rendelkezésre álló időt. Nyakamtól a térdemig simogat, ajkával, kezeivel.

(2022-12-29) : Barbival törődtem egy kicsit. Hanyatt feküdt az ágyon, úgy simogattam testét egészen lába közéig, ahol már a nagyon helyes kis puncija volt a főszereplő. Finoman bántam vele, időnként ő is besegített, szemeit lehunyta, de arca elárulta, hogy kedvére van a dolog. Farkam végig a kezében, többször is a gyönyör közelében hullámzott. Lementem a lábai közé, fenekét megemelve nyelvem segítségével beletelt még egy kis időbe mire Barbi egyértelmű jelét adta örömének. Egy kicsit karjaimba feküdt jóleső mosollyal az arcán.

(2022-12-26) : Barbi továbbra is szemben ülve maradt az ölemben, viszont egymást átölelve folytatott csókolózást azzal turbózta, hogy kellemesen csúszkált az ágyékomon. Nyilván ezáltal a gatya egyre inkább szűkebbé vált ennek a masszázsnak a hatására, és mindketten kezdtünk az orgazmusunk irányába haladni

nagyon jó: 5db
(2022-11-20) : Barbi kis testével szinte teljesen betakart -de előbb levarázsoltuk a textileket, (már csak az egyenlő esélyek miatt is) - a teljesebb élmény miatt csúszkált is rajtam. Kezeim nagyon kivánták a formás kebleit, sokáig kényezettem is őket, nem kihagyva a csókolgatásukat, finom szivogatásukat . Kezei hamar elérték combjaimat, és finom ujjaival kezdett egyre jobban elvarázsolni. Néha összetalálkoztunk egy lágy csókra, nedves ajkai tovább fokozták a vágyat. Majd átemeli lábát a fejem felett, igy egy pillanatra kölcsönösen fonódunk össze egymással

(2022-05-21) : Mindkettőnk, de főleg Barbi masszázstechnikája kiváló volt. Állva kezdtük, ő az enyémet, én az ő lábaközét simogatta, talán nem volt szakszerű, de célját elérte. Nekem most nem volt különösebben letapadva semmi, Barbi viszont egy kicsit a hátát fájlalta.

(2022-03-23) : Szerintem Barbinak nem való a ruha, azt a testet vétek eltakarni. Miután a nyálat letöröltem az államról, lefeküdtem hasra, hogy Barbi egy kis ismerkedős masszban részesítsen. Egy órára mentem csak, úgyhogy megbeszéltük ezt csak éppen, az íze miatt. A lábfejemtől a nyakamig meglettem masszírozva, valóban erotikusan, finom kis kezei nagyon jól estek, bármerre is jártak. Visszafele már érintették az érzékenyebb részeket is.

: 7db
(2023-01-06) : Szakszerűen felépített masszázs. Itt inkább a beszélgetésen az ismerkedésen volt a hangsúly. Vègiggyúrta a làbamat, majd a hàtamat. Nem olyan csontropogtatò masszàzs, de nagyon kellemes, megnyugtatò.

(2022-12-03) : Itt Barbi már egy szál bugyikában várt, hogy elkezdje a masszázst. Gyorsan megállapodtunk abban, hogy most csak egy gyors lazító hátmasszázs fog következni, hogy legyen idő a továbbiakra is. A masszázs krémmel történt, nem annyira izgató, mint inkább laza, és nyugtató volt.

(2022-11-24) : ”!Lehetőségek az adatlapon és ezeket örömmel igénybe is vettem.Érzéki nő nagyon ügyes mindenben!Nem az a “legyünk túl rajta”típus, teljes odaadással kényeztet/fogadja a kényeztetést