5
Kiemelt
129
Kiemelt
62
Kiemelt
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Bunny

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-01-23 19:16:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Bunny szexpartner beszámoló Budapest

samator a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
kifogyhatatlan erotikus ruhatár
fergeteges francia
változatos pózok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Mostanság gyorsan változnak a dolgok Nyuszi körül, ezért az általam tervezett randi előtt mindig újra elolvasom a bemutatkozását, a bővebb infóját a randi körülményei miatt, a szabad időpontok tekintetében pedig megnézem az aktuálisát. Ezek alapján kerestem meg VTR-en keresztül egy konkrét időpont és program javaslattal amire gyorsan reagált. Szerencsémre minden tekintetben igenlő válasszal. Mondhatjuk ez a szorgalom jutalma. Le is fixáltuk az időpontot a rendszerben. Még pont láttam, hogy az általam egyeztetett időpont rövid időn belül törlésre került az aktuális szabad időpontok közül. Szóval az aktuális tényleg elég aktuális.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Tömegközlekedéssel jól megközelíthető a helyszín, én azzal is szoktam menni. A parkolásról nem tudok nyilatkozni. A címet kis gondolkodással könnyű megtalálni, a lakáshoz sem nehéz odatalálni Nyuszi útmutatása alapján, csak kicsit figyelni kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű épület rendben tartott lakásában fogadja vendégeit Nyuszi. Minden a helyén van egy randihoz. Egy amerikai konyhás nappaliban lehet öltözni és lepakolni a ruhákat és a cuccokat. A kanapéra célszerű a ruhákat, pultra pedig az apróbb tárgyakat elhelyezni. A kanapén mindig ott található a szépen összehajtogatott puha törölköző. A törölközővel egy kabinos zuhanyzóval ellátott fürdőszobába lehet vonulni. Ott számos tusfürdő közül választhatunk, továbbá szájvízzel is öblíthetünk. Sőt akár dezodorral is fokozhatjuk az illatélményt. Mostanra került a választékba pár vicces „hatású” dezodor és tusfürdő is. Ki lehet őket próbálni.
Az akció helyszínén a halóban a fő bútor egy nagy, három fős franciaágy. Kényelmes és strapabíró. Egy komód is található a szobában, amelyen pár hangulatfokozó tárgy van elhelyezve. Ilyenek mint: világítás, illatosító, zenét szolgáltató technika
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sok a képe van fenn, amelyeken van némi művészi retus, de ettől függetlenül megfelelnek a valóságnak. Nyuszi egy sok fogni-valóval rendelkező, szép arcú huncut nő. A vele való találkozás élmény a szemnek és a kéznek egyaránt. A szemnek egyből megvan az élmény a kéznek és a többi testrésznek kicsit várnia kell. A szemnek Nyuszi változatos ruhatára is szolgáltat örömöt. Nyuszi emlékezett rá, hogy milyen öltözékekben fogadott eddig ezért most is mutatott valami újat. Ezúttal egy kezeslábasra esett a választása. Még nem láttam ilyen jellegű öltözékben ezért el is akadt a szavam amikor megláttam benne. De nem egy műhelyben használatos kezeslábast kell elképzelni. A kezeslábas anyaga kétféle szövetből állt, az egyik a neccharisnyához volt hasonlatos, a másik a klasszikus csipkés fehérneműkhöz. A combok között mintha más lett volna a szövet sűrűsége, de ennek csak később sikerült utána járnom. Más trükkös megoldást is rejtett a ruha, de ezekre szintén csak később derült fény. De mint ahogy a mondás is tartja, a puding próbája az evés.
Bunny, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-24 09:18:13
Bunny +36 Budapest2023-01-24 09:18:13 erotikus masszázs
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kívül-belül leöblítettem magam a fürdőben, majd siettem a hálóba. Nyuszi az ágyon várt hason fekve, de jöttömre felállt és előre küldte a melleit köszönni. Azért hagyományos szájra puszis köszönés is volt, de gyorsan a mellek kerültek az előtérbe. Annál is inkább mivel Nyuszi szólt, hogy figyeljek mivel az egyik a ruhából kificcenve szökni próbált. A ruha volt a vétkes, a pántjai nem stabil utca viselethez lettek tervezve, és ilyen nagy mellek esetén mint amelyekkel Nyuszi is rendelkezik, könnyen előfordulhat mindenféle baleset. De gyors voltam, és egyből megmarkoltam renitens mellet, és biztos ami biztos a másik kezemmel biztosítottam a másikat is. A kezeimet kímélendő váltásnak bevettem a nyelvemet is egy-egy körre.
Idővel Nyuszi elkezdett lejjebb és lejjebb ereszkedni, végül a fejével elérte a répám szintjét. Finoman kezelésbe vette a szájával, majd el-el is tüntette a benne. Mivel kezeim ebben a helyzetben szabaddá váltak, a feneke irányában mozgattam őket. Markolásztam és finoman meg is csapkodtam a nagyon ingerlő domborulatokat. Közben a répámon fel le mozgott Nyuszi szája. Fordult és hanyatt fekve lelógatta a fejét az ágy széléről és kérte, hogy a répám lógassam be a szájába. Örömmel meg is tettem és ismételgetni is kezdtem a mozdulatot. Ebben helyzetben teljesen beigazolódott a sejtésem, mely szerint a kezeslábas a combok között teljesen hiányos és teljesen szabadon hagyja Nyuszi ölét. Be is jártam a kezemmel a területet. Ebben helyzet benn már nem kellett tartani a mellek szökésétől, ezért lefejtettem a ruha pántját Nyuszi válláról, és szabaddá tettem mindkét mellét. A ruha így átalakult nadrággá. Intenzív mozgassál teli percek következtek. Miközben a répám ki-be járt Nyuszi szájában a kezem folyamatosan Nyuszi testén kalandozott. Leginkább a mellein és combjain.
Nyuszi nyúlt a gumiért, de jeleztem neki szeretnék még pár játékot kipróbálni. A következő felvonás érdekében Nyuszi felfeküdt az ágytámlához, én pedig felé keveredtem, majd lejjebb csúszva a combjai közé. (Naná, hogy útközben a mellein is elidőztem kicsit) A kölcsönös megelégedést okozó játék után Nyuszi jelezte, hogy van olyan hely még ahol a répám ma még nem járt, pedig kedves helyek számára. Utalásképpen a melleire mutatott én pedig megértve a jelzés felé térdeltem és becsúsztattam a völgybe a répám. Nyuszi rászorított a melleit én pedig alaposan körbejártam a területet. Néha kilépve a völgyből a répám elkeveredett Nyuszi szájába is.
Megkérdeztem , hogy hol is van az gumi az előbb már majdnem felhasználásra került. Felültem Nyuszi pedig elkezdte előkészíteni a terepet a gumi számára. Ahogy négykézláb előttem volt, becsúsztattam a kezem a nadrágja alá és újra elkezdtem markolászni és csapkodni a fenekét. Ő sem folt rest ugyan ezt tenni. A répázás közepette szó szerint alám nyúlt és ő is megmarkolászta és megbirizgálta a hátsóm. Érdeles élménykombináció volt.
Végül csak felkerült a gumi és Nyuszi felvette a kedvenc pózát. Oldalra feküdt, az egyik lábát hívogatóan felemelte és rámutatott a célterületre. Megfogtam a lábát és az egyik mellét, behatoltam egy nagy irammal el kezdtem döngetni. Nyuszi folyamatosan szavakkal is biztatott. Bár bírtam az iramot Nyuszi nem szerette volna, hogy túlterheljem magam ezért kényelembe helyezett. Hanyatt fektetett, egy párnát tett a fejem alá, elhelyezkedett a lábam között és megkért, hogy fogjam meg a haját. Fergeteges orális kényeztetésbe kezdett. Így is nagy durranás lehetett volna vége, de egy korábbi befejezést szerettem volna megismételni, azaz rádurrantani a fenekére.
Megkérdtem, hogy feküdjön hasra. Mivel nem szerettem volna összekoszolni a ruháját és elkezdtem lefelejteni róla . Célszerűségből csináltam, de ez a művelet már önmagában egy nagyon izgató volt, különösen a fenék lemeztelenítése. Nem volt feltétlenül szükséges, de végül teljesen lekerült Nyusziról ruha. Ott feküdt előttem egy gyönyörű izgató meztelen nő arra várva, hogy a fenekét egy kicsit összekenjem. A feneke felé térdeltem, és kézzel és répával is elkezdtem a fenekét gyúrni és csapkodni. A vizuális további fokozása végett Nyuszi időként kicsit szét tárta a combjait is. Végül nagyot durranva rendesen összekentem Nyuszi fenekét. A szájával leszopogatta a maradék lét a répámról. Érkezéskor meg szokott kínálni üdítővel, de most a nagy izgalmak közepette a végére maradt. Miközben elkortyoltam az üdítőmet, beszélgettünk még a világ dolgairól. Lemostam magamról az izgalom cseppjeit és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infójában és a bemutatkozásában le van írva minden az ajándékozásról. Én az „alap” egyórás programot kértem, semmi extrát. Az alapban is sok minden benne van, azokkal is tartalmassá lehet tenni egy órát. A helyszínen nem került szóba, kérdés nélkül elhelyeztem az ajándékot pulton. Csak úgy csupaszon, boríték nélkül, hogy egyértelmű legyen a helyzet.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ismét egy fergeteges órát tölthettem Nyuszival. Nyuszi sok pózt szeret, de mostanság csak egy szokott terítékre kerülni. Viszont annál inkább változatosak az egyéb, orálitáson és kezezésen alapuló játékok. Én ezeket is nagyon élvezem, remélem már párszor át tudom élni ezek az élvezetek a társaságában. Kihozta belőlem a rosszat, szerintem magamtól ezek kipróbálása nem is jutott volna eszembe.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2023-01-12) : Nyuszi lehúzta a gumit és a lábaim közé helyezkedve és brutális franciában részesített. Sokszor nagyon közel jártam hogy elélvezzek. Nem adtuk fel, és 69-ben folytattuk.

(2022-12-29) : Finoman franciázni kezdett, időnkét kézzel is fokozta izgalmamat. Majd én simogattam melleit, nyakát, arcát a farkammal. Ezután az ágy szélén, arccal felém Bunny négykézlábra helyezkedett és újra finoman szájába vette a farkamat. Fantasztikus franciában volt részem..

(2022-12-28) : Mindeközben Nyuszi felkeltette a kisfőnököt, legjobb franciatudását bevetve. Hamarosan cseréltek a lányok, Bunny ajkait kóstolhattam, Bébii pedig a férfiasságommal ismerkedett. Kényelembe helyeztem magam az ágyon,

felejthetetlen: 97db
(2023-01-07) : Bunny feljebb csúszott az ágyon, kitámasztotta a fejét, letépte rólam a gumit és bevezette a farkamat a mellei közé (ezt a mozdulatsort kettő másodperc alatt abszolválta). Persze, jött ismét a parancs, hogy akkor a ciciket kell dugnom,

(2023-01-05) : Bunny levágódott az ágyra, és oldalt fekve mohón rábukott, az addigra sziklává keményedett farkamra. Komolyan, még mindig az egyik legjobb francia az övé! Meg is dícsértem érte, amit teli szájjal konstatált Bunny.

(2022-12-12) : Aztán jött a kedvencem, Bébike hanyatt fekve bemászott a lábaim közé, elkezdte szopogatni a zacsit, én pedig ráfeküdve elkezdtem nyalni a fincsi puha punit. Bébi a zacsiról áttért a makkomra, Bunny pedig jött osztozkodni a nedves puncin.

nagyon jó: 77db
(2022-12-12) : Itt egyből smárolni kezdtünk Bunnyval, Bébbi pedig közben franciázott nekem, majd Bunny megkérdezte kivel akarok kezdeni és én Bébiit kértem kezdésnek, Bunny gumit vett elő nem tom már ki húzta fel, Bébii pedig bepucsított nekem az ágyon én pedig hátulról az ágy előtt állva beraktam neki punciba, Bunny se pihent közben csókolózott velem.

(2022-12-11) : Rá is martam a kerek fenekére, és a ujjamat s be-be csúsztattam a combjai közé. Közben azért előre is figyeltem, mert a répámat sem hagyhattam pihenni. Nyuszi is ezen volt, így közös erővel tüntetgettük el Nyuszi szájában. Hol mozgott rám, hoz én mozgatta előre a csípőm.

(2022-09-19) : A mellei fölé térdeltem ismét kalandozásra indultam. A répám újra eljutott Nyuszi szájába, és a mellei közé is. Felváltva cserélgettem a két helyszínt. Gondoltam kicsit pihenek ezért leheveredtem az ágya. Nyuszi nem akart pihenni, ezért ismét rábukott a répámra.

: 381db
(2022-12-20) : Pár perces popsis etap után kénytelenek voltunk ismét a francia tudását tesztelni nehogy túlságosan gumifób legyek. Ki is végzett. Kötelező folyadékpótlás és mindenféle sztorik közepette , gondoltam megmasszírozom. Aztán mikor úgy éreztem mi lenne ha lenne második kör is, kértem forduljon hátára.

(2022-11-21) : Szóval ahogy beléptem a szobába, már az ágyon vártak, és oda jöttek közel hozzám, egyből elkezdték kényeztetni a kiscsávót. Majd Bunnyval csókolóztam (rendes nyelves csók, isteni), közben Bébii szopott tovább.

(2022-08-15) : Először Bunnytól kaptam egy olyan szopást, hogy alig bírtam ki, miközben Baby cicijét és punciját kellett kényeztetnem. Édes kötelesség volt. Aztán csere, Baby kérte és kapta meg a szerszámomat a puncijába.