62
Kiemelt
5
Kiemelt
129
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-01-23 16:48:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kátya reagálása

Szia kedves koszonom szepen a beszit!😘 varlak vissza sok szeretettel!❤️ Csok💋💋

Kátya szexpartner beszámoló Budapest

xposure a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam először, de mint utólag kiderült ezzel inkább a reggeli órákban érdemes próbálkozni, utána ritkábban veszi fel. Viszont lehet viberen is egyeztetni, úgyhogy végül először így egyeztettünk majd másnap reggel felhívtam és aznapra egyeztettünk időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part, parkolóhely mindig van, fizetős, BKV is max 10 perc kényelmes sétányira.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Kifogástalan a lakás, hangulatos kis action szoba, a fürdő tiszta és van minden ami kell.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A frissebb képeknek teljesen megfelel, kifejezetten szép arca van. Formás cicik és popsi, nem lehet panasz :)
Kátya, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-23 20:21:41
Kátya +36 Budapest2023-01-23 20:21:41 erotikus masszázs
Action
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Mikor ott voltam hívtam és kaptam egy kapkódot, majd nyílt a bejárati ajtó. Először az ajtó mögött állt és úgy léptem be a lakásba, majd zárult az ajtó és előbukkant a vendéglátóm. Piros bugyi-melltartó és fekete combfix szettben fogadott, mikor megláttam konstatáltam, hogy itt bizony minden rendben és ez jó kis egy órának ígérkezik.
Bevezetett a szobába, ahol kaptam egy törcsit és elkísért a fürdőbe. Zuhi után kedvesen megkínált egy pohár vízzel is, amit elfogadtam.
Ezután már nem nagyon húztam az időt egyből odaléptem hozzá és elkezdtem simogatni, apró csókokat loptam tőle. Majd megkértem, hogy feküdjön az ágyra, hadd kényeztessem egy kicsit. Végigcsókoltam a testét az ajkatól kezdve szépen levelé haladva, elidőztem a formás ciciknél majd lejjebb haladva elértem a puncihoz amit lassan nyalni kezdtem. A ténykedést kisebb hanghatások kísérték majd megkérdezte, hogy cseréljünk-e és hát erre nem tudtam nemet mondani. Feltérdeltem az ágyra és úgy kezdte kényeztetni a szerszámot, nagyon ügyesen csinálja. Közben úgy helyezkedett, hogy elértem a puncit is és simogattam, ujjaztam közben. Ennek meg is lett a hatása, úgyhogy megkértem, hogy az ágy mellett guggoljon elém és úgy folytassuk. A komoly francia lecke eredménye az lett, hogy a szájában lett végem, de nem rohant el egyből, még kicsit a szájában tartott amit nagyon díjaztam. Utána kilépett a fürdőbe egy kis tisztálkodásra, mikor visszajött engem is megtisztogatott.
Ezután az ágyon fekbe beszélgettünk, közben simogattam, puszilgattam.
Kis idő után készen voltam a második menetre, kisebb kölcsönös francia lecke után megkérdezte, hogy meglovagoljon-e, hát persze! Nagyon jól mozog, markoltam a popsit és a ciciket is, illetve a nyelvemmel is kényeztettem őket. Hol rámhajolva, hol felegyenesedve mozgott rajtam. A látvány sem volt utolsó, úgyhogy nem akartam pózt váltani, így is lett végem, pont mielőtt nagyon elfáradt volna.
Kicsit még szusszantam az ágyon miközben beszélgettünk, majd gyors zuhi és búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, az adatlapján szereplő egy extrát vettem igénybe
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében nagyon jó kis együttlét volt, egy nagyon formás és szép leányzóval, maximális elégedettséggel távoztam. Végig nagyon figyelmes és kedves volt, az elején azért picit érződött, hogy először találkoztunk, ami teljesen normális, de a kis beszélgetésnek köszönhetően a randi közepén már sokkal jobban feloldódott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2023-01-28 14:39:35
Velem lehet a baj, és úgy tűnik, túl vajszívú vagyok a többiekhez képest. De nekem ez hasznos volt, tehát én jóra értékelem. Köszi. Az élmányárt pedig gratulálok és egészségedre :-)

2023-01-24 12:55:14
Sajna nagyon rövidkère sikeredett ( Stadionok ès a keleti között a metrón elolvasható ), nem èreztem benne azt a " hűha " hangulatot.

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2022-10-27) : Nem hiába francia királynő.A farkam folyamatosan eltünt a szájában, amikor nem volt benne, akkor hosszában nyalogatta. Észbontó. Leállítottam, mert féltem hogy hamar elsülök, lefeküdt az ágyra, én meg elébe térdeltem és kinyaltam.

(2022-09-26) : Mikor végeztem bekísért a szobánkba. Elkezdtük csókolgatni egymást, én a fenekét, csodálatos cickóit fogdostam közben pedig folyamat egymás száját csókolgattuk. Leültem az ágy szélére, ő felkötötte a haját és elém térdelt és elkezdett franciásan kényeztetni.... (Emberek... ez a lány nem gyengén jól csinálja ezt!) Kb. rögtön tövig bevett engem és ritmusosan szopni kezdett, a nyelvét is nagyon jól használva!

(2022-09-16) : Franciával kezdve, pihe - puha kis szájra puszik (csókok?), kecses szív formájú ajkai fogságában, folyamatosan tekintete büvőletében csak élvezkedtem. A látvány (tükör ide nem kell), ahogy szembe veled egy gyönyörű pofi el- el tünteti férfiasságod, ahogyan a golyók is finom kezei simogatásában, fekete combfixes lábai a levegőben kalimpálva,feneke halmai, mind - mind egy előzetes abból, mi várhat még itt rám...

felejthetetlen: 20db
(2022-11-28) : Kérte, hogy feküdjek hanyatt az ágyra és 1-2 szájrapuszi után, néhány csókot adott a mellkasomra, majd elért a farkamhoz és egy nagyon változatos franciát mutatott be. Jó mélyen bevéve, lenttartva, valamint nyelvvel körülkóstolva elég gyorsan haladtunk az első lövésemhez.

(2022-11-18) : Ezután vagy előtte meg akartam izlelni kis punettáját imádom hogy ilyen kis pillangós :) de tiszta illatos , probáltam nyelvel örömet szerezni , láttam jól esik neki de elmenni nem hiszem hogy eltudott . Miután kis idő volt amig hadrenbe álltam kértem gumit és felgumizott szépen majd utána azzal a lendülettel elkezdett rajtam lovagolni , miközben a hátam az ágytámlának volt támasztva. Utána kértem hogy hátulról is probákozzunk illetve kértem hogy legyen a kátya póz :) ez is határozottan izgi , én ülve terpeszbe és Kátya hátulról belehuppan :) Ezután kértem hogy akkor legyen kis missziós, majd a lábacskáit a nyakamba és ugy ráhajolva lehet küldeni :)

(2022-10-28) : Golyóim ennél melegebb helyre nem kerülhettek ezen a hűvös reggelen, finom ajkai, majd szája fogságába remekül érezték magukat. A meredező is kapott a jóból, bizony nem egyszer koppant a feje ! Megjárta a a mélységeket, melyet csupán suttogva tudtam jelezni Kátya felé. Ő csupán csak hüppögött, de én is csupán artikulátlan nyögésekkel, sóhajokkal bírtam erre reagálni. Tud ez a lány!

nagyon jó: 25db
(2023-01-08) : Finoman kezelésbe vettem a csodálatos melleit. Csodáltam szépségüket, rugalmasságukat, kiemelve a szépséges bimbókat.. Utána Kátya következett és egy nagyon finom, fergeteges franciát kaptam Lassan, ráfigyelve óvatosan hatoltam be szépséges puncijába,lesem bájos arcát

(2022-12-22) : Ezután gondoltam én is megnyalintom kis pillangós punnettajat, sikert nem értem el nála de nekem jólesett 😁ja itt kiemelném hogy higiénia ügyben tökéletes a hölgy . Soha semmilyen kellemetlen illatot nem éreztem nála. Szóval nyalikàzàs után felvetette hogy gumi húzás , majd rámkéredzkedett lovaglás témakörben . Utána megszeretgettem hátulról, oldalról , szemből , ami hihetetlen hogy folyamatos szemkontaktus . Ami nagyon izgató tud lenni,.legalábbis nekem . Ezután felvetettem, hogy térjünk vissza lovagló pozícióba , és a popsijat alulról kézzel támasztva , alulról rendesen ,bocsánat a szóert ,de megküldtem.

(2022-12-21) : Az ágytámlának dőltem Kátya pedig a lábaim közé térdelve franciás kényeztetésben részesített. A kellemes barátnős tevékenység közben szeret fel-felnézni. Amikor elvesztettem vele a szemkontaktust kénytelen voltam az ágy lábánál lévő hatalmas tükrös szekrényajtóban Kátya popsijában gyönyörködni.

: 18db
(2022-09-22) : nagyon kedves, aranyos csaj, végig kedvedben próbál járni, beszélgetni is jól lehet vele

(2022-08-29) : Közben hanghatásokkal, jelji neki is tetszik, hogy a Brém ki be jár a szájacskában, időnként még a torkáig is befalja, hát ez a hölgy visszi nálam a primet:)

(2022-08-01) : I rubbed her in with oil so I could see her stunning body shine in oil. Slowly working my self down from neck to ass. I had to taste her pussy. She to tasted like honey and I licked her while she was moaning, which drove me nuts. After a hot session. She asked if wanted the favour in return. I was not hard to ask.