5
Kiemelt
129
Kiemelt
62
Kiemelt
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Dóri26

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-01-23 11:32:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri26 reagálása

Köszönöm szépen a beszit és a szupi reggelit is 😉
A parkolással nagy mákos volt, mert fizetős, a sarkon van az óra.
Alig várom a következőt!
Ölellek!
D.

Dóri26 szexpartner beszámoló Budapest

Dr_Würmer a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Korábban telefonon és üzenetben kommunikáltunk, a randit is ez utóbbin egyeztettük le, majd megerősítettük VTR-en. A címet is a VTR visszaigazoláskor kaptam meg.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Kocsival mentem, a címre vitt a navigáció. Parkolóhely bőven akadt, simán le tudtam tenni az autót. XIII ker belső, lakótelepi része. A parkolás szerintem nem fizetős, én legalábbis nem találtam automatát, és mikuláscsomagot sem kaptam. Tömegközlekedést nem figyeltem, de biztos sok lehetőség van a megközelítésre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Célnak tökéletesen megfelelő panellakás jó állapotban. Nappali, kis háló (óriási tükörrel a falon), az akció itt zajlott egy nagyméretű matracon. A fürdő kicsi, de teljesen rendben van, néhány tusfürdő és friss, jó minőségű törölköző.
Dóri26 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
9-10 éve randiztam Dórival utoljára, azt kell mondjam a csajszin nem fog az idő! Magas, sudár teremtés, képeknek teljesen megfelel. Alkatához képest gigantikus természetes mellek, csodálatosak. Arca külöleges, kimondottan szép. Szemei gyönyörűek, a haja vadóc. Kérésemre farmersorban várt bugyi nélkül, valamit feket topban melltartó nélkül (2. kép)
Dóri26, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-23 12:27:56
Dóri26 +36 Budapest2023-01-23 12:27:56 erotikus masszázs
Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Nagyon vártam már a randit, izgultam is kissé. Az ajtón belépve kézfogás, majd azonnal szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Markoltam a melleit, majd a punci felé kezdtem tapogatózni, mire Dóri megkérdezte: “Mostál már kezet? Nem? Na siess, a hálóban várlak…” Értettem a célzást és gyors, de alapos tisztálkodást követően már a matracon fekve találtam amint épp a zenét állította be.

Mellé heveredtem és folytattuk a csókolózást, majd némi cicizés után nekiálltam nyalni a csodálatos, érett, zamatos barackját. Néhány perc után elélvezett (“ugye maradsz estig?”) majd fordulás után megkaptam azt a csúcsminőségű extra szopást, ami az egyik legjobb volt életemben. Lágyan, szembenézősen, köpködve-nyálcsorgatva, nyelvéhez csapkodva kényeztetett, majd az ujjaival simogatta a makkom miközben tovább nyalta a répám és a saját ujjait. Általában egylövetű vagyok, de most kértem, hogy így tegyen boldoggá, amit meg is tett, hamarosan a szájába élveztem, miközben a szemembe nézett.

Lenyugvásomat követően felajánlott egy masszázst, amit ki ne hagyjatok. Olajjal dolgozik, a hátamat símogatta a melleivel, rámfeküdt és az állával gyúrta a lapockámat, vagy finoman köpködte a a hátam és lenyalta rólam. Nagyon fülledt és izgató volt. Közben beszélgettünk, kellemes percek voltak. Kb. 10 perc után lefordult rólam, én is a hátamra kerültem, nekiállt a csodás szájával felhozni a második körre. A cerkám kicsit nehezen ébredt, ám Dóri kitartásának és a felém fordított pina nyalásának köszönhetően (“imádom a szádat, nem tudok arra figyelni amit csinálok”) kellően merev lettem a kufirchoz. Gyors gumizás után Dóri belémguggolt és elkezdett vehemens tempóban vágtázni. Közben az elémtáruló csöcshegyeket hódítottam meg kézzel és szájjal. Volt hogy összepréseltem őket, és egyszerre szoptam a két bimbót. Fordultunk kutyusba, dugtam mint a gép, a tükörben néztük magunkat (“ugye milyen jól nézünk ki?”). Váltás misszire, itt sikerült megint csúcsra vinnem (“óóó, azt a picsa…, kúrjál! óóó baszki…), de éreztem hogy nem tudok elélvezni. Ezt jeleztem is Dórinak, aki lekapta a gumit és nekiállt újra a frenetikus orális műsorának. Bekéredzkedtem a cicik közé először szemből, majd fordítva is, és így tudtam végül a giga mellek közé spriccelni, miközben alulról a tojásaimat nyalta és köpködte. Kész voltam.

Még beszélgettünk pár percig, majd zuhanyzás után öltözés és menet. Jól indult a hetem, na!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre, teljesen korrekt módon. Minden annyi, mint ami ki is van írva.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Dóri egy szabadlelkű, felvilágosult, kiegyensúlyozott nő, akit körbeleng az erotika és bujaság. Nagyon kellemes vele eltölteni az időt, testileg-lelkileg feltöltődve jöttem el tőle a viszontlátás szándékával. Köszi Dóri, szuper vagy!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri26 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókDóri26 legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2022-11-26) : Én vigyorogtam, Dóri nagyot sóhajtott, és revansra készen, nemes egyszerűséggel letepert. Emlékezetes francia lecke következett, közben a tükörben csodáltam Dóri testét, már amikor nem felakadt szemmel hörögtem.

(2022-11-21) : Egy idő után elfáradtam, akkor javasolta hogy menjünk át a franciaágyra, feküdjek le és majd ő lovagol. Így is lett, a lovaglás még rátesz egy lapáttal, annyira izgató és gyönyörű. Ahogy fölötted vannak a gyönyörű cicik, időnként lehajol és megcsókol, mmmm csodálatos. A puncija pedig fenomenális. Ha akar kivégez egy pillanat alatt, ha akar elhúzza akármeddig.

(2018-02-20) : Egyszer már megírtam, így aki azt olvasta, itt már sok újat nem talál, minimálisan átszerkesztettem. Elég intenzív élmény volt, nem biztos, hogy minden így, ebben a sorrendben történt, ...

felejthetetlen: 26db
(2023-01-26) : Én elé térdeltem.Végig nézhettem ahogy egyenként megválik a testét elfedő ruhadaraboktól.(értsd bugyi,harisnya,melltartó)Felettébb élveztem az előadást!Ezek után aktivizáltam magam!

(2019-02-10) : Szenvedélyes , beleélős vad csókolózásba , smárolásba bocsátkoztunk ahol értük egymást . Baromi jó volt , tényleg . Kis idő múlva rábuktam a cickókra és gyömöszöltem , nyalogattam , csókoltam , ahol értem . Dóri nemhogy csak állta , hanem tartotta , szinte dugta a számba.

(2018-10-14) : Aztán beleült - mondtam neki vigyázzon mert ez a kivégzős póz számomra, ahogy azok a cicik himbálóznak, körülötted a punci, hát nem lehet sokáig bírni. Lassítottunk majd vissza misszibe.

nagyon jó: 32db
(2022-11-27) : Kaptam megint egy isteni franciát és gyorsan gumit húztunk. Elkezdett rajtam lovagolni, hol felegyesesedve, hol rámhajolva, hol összeölelkezve, hol cicize, hol csókolózva.

(2019-01-03) : Ismét a szájára vett, zacsinyalást követően kezdetben érzékien a szopogatta a makkomat. Majd erőteljesebben folytatta a franciázást.

(2016-01-21) : Ahogy beszálltunk, rögtön megmutatta egy kis franciával, hogy nemcsak a teste miatt érdemes felkeresni, aztán befeküdtünk a kádba, csókok (finoman, gyengéden csókol), simogatás oda-vissza,

: 48db
(2022-12-03) : Dóri nem hajt, elképesztő türelemmel és érzékiséggel nekiáll a szájával dolgozni rajtam, és nem lankad, noha néha leeresztek, akkor is folytatja, amíg megint fel nem keményít. Lassan felkúszik benne az érzés, hogy nincs vége.

(2022-11-29) : Fordultunk, majd térdelve szopott, miközben a puncijába dugtam az ujjam. Nagyon tetszett neki, ami engem is nagyon izgatott. A puncija valami eszméltetlenül szép élőben.. Ezek után gumit kaptam, amit szépen, praktikusan nyállal síkosított. Meglovagolt.. imádtam ahogy mozog szűk puncijával. Közben pedig a melleivel tudtam játszani- hol gyengébben,

(2019-03-15) : Nem akartam hamar elmenni, ezért figyeltem egy kicsit, ahogy magával játszadozik, eléggé bele is égett az agyanba a látvány, most is feláll, ahogy eszembe jut :)