31
Kiemelt
42
Kiemelt
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

BAMBI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-01-23 11:17:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

BAMBI erotikus masszázs beszámoló Budapest

Robin95 a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
legszebb punci
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Egyszerűen ment. Igaz, hogy nem vele beszéltem, hanem a telefonosával, de ez részletkérdés, ha minden a legnagyobb rendben történik utána.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Kolosy tér közelében van.

Villamos, busz, hév, Bubi, Lime,de lehet, hogy még hajó is megáll a Dunán, annyira híres ez az intézmény. Turisztikai prospektusok méltatlan hódon hagyják ki az ajánlójukból. Nevezetességek között a Gellérthegy meglátogatása után ennek kéne következnie fontossági sorrendben.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Régebben épült társasház tetőtere lett pazar módon felújítva. A liftből kiszállva néhány lépcsőn kellett még tovább mennem. Majd még mielőtt elcsodálkoztam volna, hogy most jobb vagy baloldalon kopogtassak, azelőtt kinyílt a baloldali ajtó. Ott várt az én gyönyörűségem.

Beléptem, majd még egyszer balra fordulva egy szuper jól berendezett szobában találtam magam. Középen egy masszázspad. Felette tükör a mennyezeten.

Oldalt egy bőr kanapé, és egy asztal. Ajtó felett egy éles, fényű kis lámpa világította be az egész szobát.

Fürdőszobában is a tükör dominált. Igaz, ott az oldalfalon volt. Dizájnosan csavart formájú törölköző szárító teljesen lenyűgözött, de csak addig, amíg a vendéglátómmal újra egy légtérbe nem kerültem. Onnantól számítva, le sem tudtam venni a szemem róla, annyira megfogott a különleges bája.
BAMBI külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Közhelyes, de olyan, mint a képeken. Fotóiról más stílust jött le nekem, de tény hogy ő van rajtuk. Azért élőben jobban tetszett.

Karcsú, vékony és szexi. Valóban közel a harminchoz, de ez, a testén egyáltalán nem látható. Olyan ropogós húsú, mit a mai tini lányok többsége. Intellektusa és kommunikációja azonban egy érett és művelt nőt sejtetett.

Piros, csipkés anyagú bodyban volt. Ez végig fent is maradt rajta. Csak a mellei lettek szabaddá téve számomra. Úgy, hogy a vállain a pántból kibújt és a textilt a derekáig legörgette magán.

Amivel megfogott az a finom modora, kiművelt mozgás kultúrája és a szép arca. Tekintete mosolygós, hangja bájos, arca vonzó. Nagyon jó összbenyomást tett rám.

Földre szállt istennő módján nyűgözött le. Elcsábított, magával ragadott. Úgy tette magát érinthetetlenné, hogy közben valahogyan mégis simogathattam, ölelhettem, rajonghattam minden mozdulatáért. De mégis kívül maradt a lényeg. Bestiális, amit tud.
BAMBI, Masszázs Budapest III. kerület,  nő Budapest XIII., 2023-01-23 12:27:36
BAMBI +36 Budapest2023-01-23 12:27:36 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Az attitűd - amibe akaratomon kívül belecsöppentem - az a tantrikus vonalat képviselte. Ebben teljesedett ki a masszázsa is. Varázslat volt ez is, mint az egész randi.

Olyan spirituális masszázs műsort nyomott le, hogy a szemem és a szám is tátva maradt. Feltételezem, hogy tud hagyományos svéd masszázst is, nincs kétségem afelől, de nekem ez a mélyen érzéki és erotikus testkezelés jutott. Nem bántam meg.

Esszenciának hívta azt az olajat, amit használt. Én nem tudom az összetevőit vagy a viszkozitási számait, és nem is érdekel, de az biztos, hogy langyos volt és csúszós. Teátrálisan csorgatta az egyik kezéből a másikba mielőtt rám tette volna. Tenyeréből, ami mellé folyt az a combomon csorgott végig. Végül az egész az ágyékomon landolt. Térdemtől a köldökömig síkos voltam. Ezt a részt masszírozta át, de olyan érzékien jó technikával, hogy az óta is belebizsergek, ha rá gondolok. Jól megtervezett, begyakorolt mozdulatok voltak ezek, aminek a vége az lett, hogy előbb vastag hajókötélnek éreztem magam ott délen, majd pedig úgy álltam, mint a cövek. Innentől fogva a tevékenységének lényegét a péniszemre koncentrálta.
Levezetés
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Pornós feeling:
1
Eddig frontálisan a masszázspad előtt állt és onnan szolgáltatott. Innentől fogva többször is változtatta a helyzetét.

Először a lábaimnál mászott fel a padra és térdelő állásban, kissé előre hajolva kényeztetett. Kezei még bőségesen olajosak voltak. Bohócocskám feje csak úgy vörösen csillogott a félhomályban. Így polírozta őt egy darabig. Majd egyszer csak jobban előrehajolt és a szájával is besegített. Azok voltam ám a mennyei pillanatok számomra. Hullámzó ritmusban dédelgetett. Érzéki és szenvedélyes volt egyszerre. Amikor érezte, hogy jól felhúzott, akkor kiengedett a szájából és csak az ujjaival pepecselt a makkon. A zacsi és a golyók is tökéletes leápolásban részesültek. Kézzel-szájjal egyaránt.

Arra mindig adott lehetőséget, hogy a felfokozott izgalmi állapotomból lecsendesedjek. Ilyenkor előfordult, hogy a melleivel szánkázott az ágyékomon és/vagy a mellkasomon. Amikor a nyakamba lihegett, akkor volt hogy bele is harapott, de csak pont annyira, hogy kizökkentsen a mámoros hangulatomból. Eszelősen jól csinálta.

Aztán lelibbent a padról és a melleit a számba nyomta. Imádtam ezeket a részeket is. Ilyenkor az arcunk összeért, de semmi komolyabb kontakt nem jött létre. Csak játszott, incselkedett velem.

A hosszan elnyújtható, tantrikus, érzéki, lágy kényeztetés, ez az ő sajátja.

Kézzel és szájjal is operált, de azt mesterfokon tette. Jó érzékkel váltogatta a módszereket és a dinamikához is nagyon értett. Ezt csak nagyon kevesen tudják ilyen átelléssel elővezetni.

Kényeztetésem így ment még egy darabig, majd a finálé következett. A kezei között érte el a boldogság. Úgy, hogy közben a szemkontaktust egy másodpercre sem szüntette meg velem. Úgy hiszem látni akarta, hogyan élvezek el. Nekem ez nagyon jó volt így. Szépséges arcát látni és a kéjes pillantásába beleragadni . A nála fellelhető szerény lehetőségekből a legtöbbet kihozta. Az orgazmusomat hosszasan vezette le a finom ujjacskáival. Nem engedett ki a tenyeréből egy pillanatra sem. Még akkor sem zökkent ki a programból, amikor az egyik spricc a lepedőre ment.

Megvárta a teljes lenyugvásomat és csak azután kezdett bele a takarításba.

A fürdőszobába személyesen kisért el, csak úgy, mint ahogyan a legelején tette.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Kis csokor, ritka az ilyen manapság. Igaz a bel tartalom sem túl gazdag, de amit vállalt, az maximális odaadással teljesítette.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Bambi az új év első meglepetése. Bájos külseje, szép arca, sudár alkata, kecses mozgása teljesen elvarázsolt. Intellektusa és személyisége magával ragadó.

Örömmel töltött fel az, hogy az alkalmazott speciális (tantrikus) kényeztetése teljesen harmonizált általam vágyott boldogsággal. Jól éreztem magam a kezei között.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BAMBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-24 17:30:43
Mikor nincs összhangban az írás a pontozással, akkor én mindig rejtett kritikára való utalást érzékelek.

2023-01-24 12:42:34
Az a furcsa nekem legalábbis, hogy beszámolódban végig dicséred vendéglátód külsejét, hozzá(d)állását, mégsem adtál maximális pontot semmire. Azt nem említed egy szóval sem, hogy miben kellett volna jobbat alakítania.

2023-01-24 12:18:25
Barátnős feelingre is 4-et akartam, csak az egér átvette az irányítást :)

2023-01-23 20:21:56
Hálás köszönet az írásért. Figyelgettem a hölgyet régóta, nem voltam biztos abban hogy elmenjek hozzá Mostmegjött a válasz.tartalomból

2023-01-23 19:42:41
Szerintem a pontozás itt-ott nincs összhangban a leírtakkal. Se barátnős, se pornós feeling?